Ahhhh inşaAllah kuzumm yaaaa olacakkk bir günnn hepimiz anne olacağız hayırlısındannnnn canım benimmmm

Benim bugün 3.gündü gonalf 225 kullanıyorum . Bakalım ne zaman toplanacak

Benimde bugün 4.gündüü gonal f 425 yazanı kullanıyorum bende ama 150 150 şeklinde kullandım 4 gün. Yarın kontrolüm var. Şuan karnım ağrıyor ve şimdiden şişti azcık

Benimde bugün 4.gündüü gonal f 425 yazanı kullanıyorum bende ama 150 150 şeklinde kullandım 4 gün. Yarın kontrolüm var. Şuan karnım ağrıyor ve şimdiden şişti azcık
Benimki de 450 yazıyor 225 dozla başlandı. Senin ki baya az doz neye göre belirleniyor acaba? Aynen karnım şişti ve batışıyor

Ovulasyon kanaması olabilir mi acaba? Tam yumurtlama döneminde olur hemen kesilir. Benim çok olurdu

Kızlarr merhaba haftasonu pek bakamıyorum buralara güzel haberler gördümm Y Yengec1983 çok sevindim canm pozitif haberini görünce ayrıca ruhum_mavi seninde pozitif haberine çok sevindim kuzumm Rabbim sağlıkla kucağınıza almayınasip etsin inşallahh burada güzel haberleri görünce kendim hamile kalmış gibi seviniyorum gerçekten sonuç bekleyen arkadaşlarıma da inşallah hamilelik haberini nasip eder Rabbim sizleri seviyorum canlarrr

Benimki de 450 yazıyor 225 dozla başlandı. Senin ki baya az doz neye göre belirleniyor acaba? Aynen karnım şişti ve batışıyor
Bende 225 kullandım başından sonuna kadar. Kişiye göre değişebiliyor yani polikistik over varsa düşük dozla veriliyor.hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah.

Ben de 12. gün yaptırıyordum, bu sefer 9. gün yaptırmam söylendi ama yaptırmadım, yarın yaptıracağım.

ARkadaşlar iğneye başladıktan kaç gün sonra yumurta toplanıyordu

Benim 12.gün toplandı canım

Kuzum çoook teşekkür ederim, hayırlı ve güzel haberler de senden bekliyoruz tez zamanda

Benım 10.günü test günümdü canım inşallah pozitif olur senınde

Canım benim sadece 6. Gün adet olacakmışım gibi agrım oldu onun dısında hiç belirtim yoktu hatta bu yüzden çok üzülüyordum belirtim Yok kesin tutmadı diye ben 10. Gün test yaotım, beklemek zor yoksa kesin olsun diye 10. Gün yapmanı tavsiye ederim. Bir gün bile değer çok değişiyor çünkü.

Bende 225 kullandım başından sonuna kadar. Kişiye göre değişebiliyor yani polikistik over varsa düşük dozla veriliyor.hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah.

Polikistik over yok bende canım. Hiç bir şey çıkmadı temiz şükür. Ama düşük doz verildi. Büyüme oranı normali 8-10 günmüş. Erken büyümesin diye düşük doz verildiğini düşünüyorum bana.

Evet beklemek çok zor ama bana hastane 8. Gün yaptır dedi kafam karıştı hiç duymadım erken yapılanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…