Merhabalar,tüp bebek tedavisinde istenen kan tahlilleri aç karnına tok karnına fark edermi bende tedaviye başlıcam hayırlısıyla ama bunu sormayı unuttum malesef

Hormon Testi Aç Mı Yapılır?
Hormon testi aç karnına mı yapılır tok karnına mı yapılır sorusunun cevabı genellikle nettir. Kan tahlili ile yapılabilen ilgili testlerin aç karnına yapılması tok karnına yapılmasına göre daha iyi sonuçlar vermektedir.

Bir kaç tane sitede aç karnına verilmesi gerektiği yazıyor canım. Allah yardımcın olsun

Kuzumm saolasın iyi şükür sende iyisindir inşallah tedavin yolunda gider sonunda olumlu sonuçlanırSenin pozitif haberini alacağız gibi hissediyorum bakalım hayırlısı. Allah yardımcımız olsın

Yaaa içimm cız etti şu mesajınaa yaaa canımsınnn canımmmmmm. İnşaAllah sendeee olumlu cevap alacaksınnn kuzummmm yaaaa. Bunca belirtisizliğin hep bundannn Bebiş yerini sevdi veee sesini çıkarmadannn büyümeye çalışıyorrrrr

Çok teşekkürler bende öyle düşünmüştüm ama insan emin olmak istiyor işte :)

Kızlar kızlar nasipten öteye yol yok bunu bunalımdan ve isyanlarımdan sonra anladım artık isyan etmeyip daha cok dua edicem ve nasibimizde varsa allah bize onu sıfır spermlede vericek ol der ve olur bu duygu durum bozuklukları anormal biliyorum ama en azından anladım sadece eşimi ve kendimi yıprattıgımı hiç suçlamadım onu ben ama dün ona gel beraber namaz kılalım edelim dedim o da bana farklı sekilde cevp verince yerle yeksan oldum gitti yatmaya bende dedim ki istemiyorum tüp bebek fln da dedim sonra geldim uyumayıp oturmus baya bi put gibi durdu 2 yıldır ilk kez aglarken gördüm onu sarıldım seni hiç suçlamadım ki ben bu sorun ikimizin dedim suçlamadımı bildhbi mutluyuz neden bunu yasıyoruz dedi işk kez bugğnde geldim dedim ki nasibimizde var sa aşlah nasip edicek artık üzülmüyorum dedim nasipppp allah vericek yüregimizdeki ateşi bi tek o görüyo inşalllah siz iyi ki varsınız çok uzun oldu ama içimi dökmeliydim

Yazacak bir şey bulamadım Allahım yardımcımız olsun inşallah sonu olumlu olur bu dertler üzüntüler son bulur bu sınavı sabırla atlatırız ne kadar ağır şeyler yaşıyoruz her birimiz evlerimizde,içimizde,sokakta,avm de,orada burada bir bebek mağazası görünce bir hamile duyunca...çok zor evet ama elimizden gelen bir şey yok Allahın taktiri o ne yazdıysa onu yaşayacağız ne yapalım..

Merhaba kızlar benim yumurtam toplandı Perşembe bugü bthcg değerim yüksek olduğu İçin embriyolar donduruldu transfer iptal die aradı doktorum
Dün gece rahatsızlandım böle bi Ağrı yok
Yumurtalığım biri 50mm digeri 90mm Ağrı kesici ile iyiyim şükür bu durumu yaşayan var mı

Merhaba Kuzu hoşgeldin aramıza demekki senin için böylesi hayırlımış rabbim inşallah yüzünü güldürür

Canim aslinda bir bakima daha iyi olmus senin icin hem rahmin dinlenecek daha sonra transfer olacaksin bnce gayet iyi olacak senin icin rahim dinlenmesi ile tup bebek basarisi extra %10-15 artiyor. Herseyin hayirlisi bu arada bunun caresi haslanmis yumurtanin beyazini yemelisin gecmis olsun

Canım ben de yaşadım aynı durumu. Geçen cuma transferden bir gün önce gece acillik oldum. Böyle bir ağrı görmedim hayatımda. Sağ yumurtalığım büyümüş. Hafif ohss durumuymuş, yer yer su toplamış. Çatlatma iğnesi yapıyormuş bu durumu. Parol falan hiç birşey fayda etmedi. Serum taktılar yine fayda etmedi. Ertesi gün 2 embriyo transferi olacaktı tek transfer oldu. Riske atmayalım dedi doktor. Ama o ağrım 4-5 gün devam etti. Bebişi falan iyice unuttum. Yeterki şu ağrı geçsin diyordum. Bol bol su iç, yumurta ye. Başka yapılacak hiç birşey yok. Allah kolaylık versin canım.

Merhaba geçmiş olsun çatlama iğne si bu duruma sebebiyet verdi bendede. Pko olmamama rağmen. Sağ ve sol yumurtalar kocaman olmustu agrım yoktu ama lekeleme vardı.dr.gittim 10 gün yatırdılar herhangi bir ilaç tedavisi olmadı hamilelik başladığı için. Progestan a devam edip yattım sürekli.iki günde bir ultrasonla sıvı alanı ve yumurtalar takip edildi.karnim kocaman şişmişti.hergun göbek çevresi ve kilo kontrolü yapıldı. Sonrasında sıvı alanı küçüldüğü için yumurtalarda gün geçtikçe küçülmeye başladı kilo artisi da olmadigindan çıkış verdiler şimdide evde dinleniyrm iş yapmak yasak . Ağır kaldırmak yasak .yumurtaların ters dönme durumundan dolayı. Yumurtalar zaManla kuculuyor 3 ay içinde muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…