http://www.milliyet.com.tr/sgk-ve-tup-bebek-sartlari-pembenar-yazardetay-aile-2101991/

Yazıda çocuğu olan ailenin tüp bebek masrafları karşılanmıyor diye yazıyor. Daha bir çok koşul var. Hakkınizda hayırlısı, başarılar diliyorum

Ben de iğneli tedaviye basladim kızlar tüp bebeği temmuza erteledim hakkımızda hayırlısı böyleymiş bide tüp bebek hakkında Dr. A bir kaç bişe sordum kimi arkadaşlar burda 3. Gün embriyo transferi falan yazıyor Dr dediki ben hep 5. Güne kadar bekletirim 5. Güne kadar gelmezse zaten transfer etmem dedi 2. 3. Gün konan emriyolar çoğunlukla ölü embriyo dur yani anne karnında ölür dedi peki burda yazan arkadaşların Dr ları neden 5. Güne kadar gelmeyen yumoşlari transfer ediyolarki yani bı şans vardır illaki ama bilemedim şimdi siz ne düşünüyorsunuz kuzular

sabah ben zırlıyordum burda 5 yumurta yetermi diye şimdi daha rahatım. Bu hastanelere gide gide gele herşeyi öğrendik valla
İcinizin rahat olmasi icin yazmak istedim benden dort yumurta toplanmisti ucu dollendi ve besinci gune gidildi onumuzdeki ay ins transfer yapilacak ve dr soledigi kalitesi gayet guzel hatta mukemmel dedi az olsun kaliteli olsun demisti hep dr bana

Abartmış canı veren allah. Şu varki 5.güne gelen embriyo daha dirençli deniyor mantikende böle.ama koyulduktan sonra tutmayan birçok kişi var . 5.güne diye bukadar fazla umut bağlamak bence hata.benim merkez hep 3.güne transfer yapıyor ne kadar teknoloji gelişmiş olursa olsun herzaman kadın rahmi birçok laboratuvar ortamından daha sağlıklı diye. Benimkide 3.gün ve tuttu şükür milyonlarca insan var 3
Gun olup sağlıkla kucağına alan.yada 5
Güne gelip tutmayan.yada tam tersi 3.güne tutmayan 5.güne tutan.ikiside sadece rabbimin dilemesiyle can buluyor

Selam kızlar. Uykusuzluktan buraya gireyim bari dedim. Sanırım idrar yolu enfeksiyonum var wcden çıkamıyorum uyuyamadim da o yüzden. Hep wc gitme isteği ve yanma.neyseki sabah doktora gideceğim kalp atisi için. Ama uyumadim hiç sabah olmuyor. Off bir an önce geçsin su da icemiyirum bol bol midem bulanıyor

Progestan Fitil kullanıyorsan ondan olmuştur canım travazol varsa ondan kullanabilirsin demişti ben klınıkdekı hemşireye sordumda

Tabiki canı veren Allah o zaman sadece böyle düşünüp Dr a da gitmeyelim değil mi Dr elinden gelenin en iyisini yapmali bnce olacağı varsa zaten oluyor o ay bir şekilde ne güzel seninki 3. Günmüs ve tutmuş Rabbim bu ay sana bebeği hayırlı görmüş demekki peki sana Dr deseydiki 3. Gün embriyo su ölü olur ama genede gel transfer yapalım deseydi bu kadar emin konuşamazdın heralde Dr öyle söyledi diye kafam karıştı

Günaydın kızlar bugün 6. Gun bende hiç belirti yok sadece dün sağ kasigimda igne batıyor gibi ara ara kramplar oldu o kadar bugün birsey yok ama siz de var ki birseyler

Canım belirtilere hiç takılma hiç belirtisi olmayıp tutan birçok belirtisi olupta tutmayan çok kişi var rahat olmaya çalış inşallah sende pozitif sonuç alacaksın

Canım hayırlısı olsun hakkında inşallah iğneli tedavi nasıl oluyor?
Doktordan doktora değişir tabi bu düşünceler ama bence yanlış bir düşünce çünkü burada 3. gün hatta 2.gün embriyosu tutan o kadar çok kişi varki ve hepside çok sağlıklı ilerliyor. 5. Gün iyi kalite olup tutmayan da kimyasal olanda çok başta ben olmak üzere doktor böyle yaparak bence bütün olasılıkları düşürüyor gibi geldi bana açıkçası böyle düşündüğü için tüp bebek yaptırmazdım ben yani etrafımızda 3. gün embriyosu tutan birçok örnek varken inşallah hakkında en hayırlısı en güzeli olur canım benim

Canım günaydın inşallah geçer idrar yolu enfeksiyonun çok zor birşey gerçekten Bol bol su içmeye çalış sürekli hatırlatıcılar falan kur miden bulansada içmeye çalış suyu idrar yolu enfeksiyonunu doğal yoldan tek geçirecek şey çünkü. Kalp atışlarınıda duyarsın bugün güzelce Allahın izniyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…