Benim 6. Günüm bugün ağrılarım kesilmiyor bir türlü. Evde beklemekten de sıkıldım

çok özledim seni kız bi gittin pir gittin neden öyle dedim? Bnde tekrar başladım dondurulmuşlar için
Ayy canım hatırlanmak çok güzel sağ olasın:) yaa başladın mi tekrardan inşallah bu defa güzel olur her şey ama çok şükür ki dondurulmuş var ben gibi sil babaştan olmayacak dualarım seninle :)

Kızlar ben dayanamıyorum sürekli gidip kan veriyorum yaa :)) doktor geçen sefer daha yaptırmana gerek yok demişti. Ama herşey yolunda mı gidiyor diye tek yapabileceğim şey kan vermek.
12.gün değerim 285’ti
14.gün değerim 728 çıktı.
Keseyi görene kadar kalp atışını duyana kadar içim rahat etmeyecek galiba.

değerlerde süper çıkmış ama bence bundan sonra yapma hamilesinnn canım sen keyfini çıkar

Ayy canım hatırlanmak çok güzel sağ olasın:) yaa başladın mi tekrardan inşallah bu defa güzel olur her şey ama çok şükür ki dondurulmuş var ben gibi sil babaştan olmayacak dualarım seninle :)
nedenle kuzu başladım inşallah hepimiz icin hayırlı olur kuzum son içinde hayırlısı olsun artık rabbimin bi bildiğim vardır kuzum üzüllme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…