Yaaaaaaaa ben onları yerim çok duygulandım cinsiytleri ney kuzum allahm onları size bağışlasın hayırlı sağlıklı salih saliha kullarından eylesin inşallah
Insallah canım darısı sana olsun rabbim büyük kuzum kepınıze nasip etsin cınsıyetlerını sordum da belli olmaz dedi biri hiç ensesını bıle göstermedi yavrum

Maşallah .Rabbim ikisinide sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin. Bizlere de dua edin hamis lerin duası kabul olur derler
Saol canım Allah razı olsun hepinize olur darısı inşallah rabım büyük hep ediyorum

Bugun bile yapabilirsin bence kanda çıkar.
Yok canım bugün yaptırmam da yarin giderim acile heralde orada bakarlar ya da gece progesteron olmaya gittiğimde mi baktirsam ki bir sorarım gece gidince bakalım aetik bu stres bi Son bulsun zaten negatif se de 3. Deneme için biraz ara vereceğim kendimi de kafamda bi toplamam lazım canım tedavi de bişey yok psikolojik olarak bittim artık

Çok çok iyi anlıyorum çoook zor bi süreç, stres yapmayın diyene daha çok uyuz oluyorum sanki keyiften yapıyoruz. Artık allah ne zaman nasip ederse. Bir de min 1 ay rahim dinlendirmesi yapıyolar ama inş olumlu sonuç alırsın da bunları düşünmene gerek kalmaz

canım is falan yapma uzan dinlen yorma kendini dinlen inşallah pozitifi aldıktan sonra rahatliycaksin
Test gününe kadar raporluyum zaten. Ailemin evinde dinleniyorum. Kısmet olur bu sefer emekler boşa gitmek inşallah
Umut eden herkesin umut filizleri yeşersin

Benim ilk denemede de rahim dinlendirme yaptık canım bu ikinci denemem rahime cizik atildi prednol kullandım embriyo yu redetmesin diye bende hiç bir sorun yok embriyo lar 5. Gun hemde çok kaliteli dediler ama ilki olmadı 2. Dede pek umudum yok bakalım Gorecegi artik

Vücut o kanı çabucak üretemiyor kan kalmayacak hamile kalırsan daha fazla ihtiyaç duyuluyor

Amin, çok teşekkür ederim. Çörek otu bal tarçın da yaptım. Şimdi asıl kalite konusunu merak ediyorum ben de. 4. ya da 5. gün transfer dediler ama bakalım. Ondan sonrası geçmeyen günler. :)

Çikolata kisti ile hamile kalan bir anne adayı buldum. Bana umut oldu. :) Doktor banaçikolata kistlerinin kaliteyi düşürdüğünü söylemişti, o nedenle ilk denemem de benim de dondurmaya değer embriyom kalmamıştı. Bakalım 2. nasıl olacak. Size de sağlıklı doğumlar dilerim şimdiden. :)

mrb cnm tsk ederim bende çok korkmuştum tek kalite nasıl olacak diye duyduğumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü,,çok inan olacağına inşallah 2.de tek.kalite de olsa benimki gibi tutunur,,bu çikolata kistinin kronik olduğunu söyledi tedavi olsanda 3 ayda tekrarlar dedi 10 kadından 6 sında var dedi,,kuzenimde de var oda hamile kalabildi,,,

Canım benim ilk tüp bebek denememde çikolata kisti olan bi bayan vardı hatta tek yumurtalık gitmişti onun doktorlar bana senin garanti olacak dediler ona pek umut etmemişlerdi ben negatifi gördüm o pozitif sonuç aldı şimdi çocuğu 8-9 yaşına gelmiştir Rabbim ol dedikten sonra herşey bahane inşallah güzel sonuç alırsın umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…