Kızlar opu oldum ama 5 toplandı morelim bozuk herkesin yumurtası çoktu hepimizin 4 5 6 toplandı. Sadece bi kadının 16 toplandı
Cnm.ole dusunme onemli.olan kalite.ama benle ayni transfer olan.arkdsn 1 tane kalmis oda tuttu sukur aldi yavrusunu kucagina

Moralini bozma onemli olan kalitesi sayiya takilma sakin.benim ilk tup dnemmde 11 yumurta toplanmisti ama isleme bile alinmadi kalitesiz cikti 1 tne islme alinmsti ve tutmustu

Allah razı olsun hepinizden yaaa. Hastanede 3 yumurtası toplanıp 2 si döllenen kadında vardı ama işte insn birden 5i duyunca tuhaf oluyor 16 yıda görünce

Doğru diyorsunuz, biraz da nasip kısmet ama insan kendini benzer durumlarla kıyaslamaktan alıkoyamıyor. Neyse bu kez olmuş ve değerleriniz de güzel gidiyor maaşallah :)

Kızlar ilk OPU'mda bana spor yapma, kendini yorma vs. dememişlerdi bunda dediler. ben bir anda sporu bıraktım, e kabız olmayacaksın da dediler. İnanın günlerdir su içmekten tuvaletten çıkamıyorum, çorba, salata, ıspanak vs. Yine de kabızlık sorunundan kurtulamıyorum. Çörek otu çok işe yarıyordu ama tedaviye başlayınca bıraktım, tedaviyi etkilemeyen bildiğiniz bir şey var mı. Salı günü stransfer olacağım kısmetse ve iyice strese girdim bu sorunu çözemedim için. (duphalacak şurup da içiyorum) (

Canm kayisi yiyormusun

Kızlar opu oldum ama 5 toplandı morelim bozuk herkesin yumurtası çoktu hepimizin 4 5 6 toplandı. Sadece bi kadının 16 toplandı
Yapma şimdi buna moralin bozulursa sana ne diyeyim. 5 yumurta yeterlidir sen kafanı yorma. 16 yumurta demek hepsi süper şansı daha çok pozitif sonuç alma şansı daha fazla diye bir şey yok..Belki senin yumurtaların onunkilerden daha kalitelidir. Çok sayıda yumurta da iyi demek değildir dr lar zaten genelde 5 ile 10 arası yumurta isterler hatta bazıları 5 ile 8 yeterli görür. Zaten sana 1 tane yeter gerisi de kaliteli ise dondururlar değilse de üzülecek bir şey yok kuzum olacaksa her türlü oluyor inan sayı falan hikaye..İnşallah sonucu pozitif olacak. Transfere kim girecek belli mi?

Kizlar transferim 3 gunu cok usuyor ayaklarim neden.bilmiom sizler ne.gibi belirtiler yasadnz
Sürekli yatıyor musun ya da ayakların yüksekte mi? kan akışı sağlanamadığı için üşür ayakların başka bir sebep yok canım merak etme Sürekli yatıyorsan ya da günü daha çok yatarak geçiriyorsan ayaklarda üşüme olur ve ne kadar kalın çorap giyersen giy ısınmaz arada yürüyüş yap evin içinde hafif hafif bir yakının varsa sen otururken biraz ovsun ayaklarını kan akışı için. İnş pozitif sonuçlanır tedavin Allah yardımcın olsun..

Saol cnm.bnm cok tesekkrler 2 gunum yuruyus yaptm pek.cok.yatmiorum.oyle

Geçmiş olsun canım bence sayısına takılmamalısın sağlıklı olmaları önemli hic moralini bozma tatlim en kalitelidir onlar saglikla dollenirler insallah hayirlisiyla guzel olacak insallah

Allah razı olsun hepinizden yaaa. Hastanede 3 yumurtası toplanıp 2 si döllenen kadında vardı ama işte insn birden 5i duyunca tuhaf oluyor 16 yıda görünce
canım sayiya takılma benim 17 den 1 tane kaliteli kaldı diğer 2 tane ortaydı 2 transfer yapildi 1 tane tuttu,,moralini bozma rahat uyu dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…