Kızlar günaydın 7. Gün testim 87,42 çıkmıştı bugün 9. Gün kontrol testim 241,6 çıktı çok şükür
Masallah allahim kucaginiza saglikla almayi nasip etsin.. benimde transferim 14 nisanda 3 gunluk dondurulmus embriyo transferi yapildi.... 21 nisanda dayanamadim kan tahlili yaptirdim sonuc 2 cikti.. dr aradim cok erken gununde tekrarla dedi.. dun idrar yaptim 2 cizgi bugun yaptim tek cizgi.. kan versemmi dusunuyorum.. erkenmi kizlar vereyimmi

3.gün embriyosu için çok erken bence. 10.gün falan yapın.

Canım çok saol öncelikle ama benim hastanemde 3 günlük olanlara 10. Gün yaptır dediler bence bekle sabret güzel olacak bir idrar testi değişiklik gösterebilir çıkmadı diye üzme iyi düşün her zaman

Kızlar çok şükür dün kalp atışını duyduk.
Bugün 7. Haftaya girdim. Dün öğleden sonra çok az bir kanama geldi hemen doktora gittik tekrar baktı kalp atışı var kesenin etrafında da bişey yok dedi. Ama önlem için proluton depot iğne verdi 3 er gün ara ile 3 tane vurulacağım. Şimdi de çok korkar oldum. Bugün hasta olacakmışım gb çok açık kahve akıntı oluyor. Var mı bu durumu yaşayan? Nasıl gidiyor sizin? Dinleniyorum yatıyorum yapmam gereken bişey var mı?

Geçmiş olsun yat dinlen başka yapılacak hiçbişey yok bol bol yatacaksın kesinlikle iş yapma.leke herzaman oluyor. Ağrılarda öle. Dr.larin dediği ilk 3 ay düşük tehlikesi çok yüksek. B3ndede hala geliyor ben alıştım artık kısmetinizde ne varsa o.rabbim sağlıkla bu süreci tamamlamak nasip etsin.

Valla kızlar günler geçmek bilmiyo, stres olmiyim diyorum ama orta karar idare ediyorum. Yalnız dün gece acaip terledim uyurken, yorganı açim dedim bi yandan deli üşüyorum.ter içinde kalıp deli üşüdüm, bişi yapamayınca uyumaya devam ettim. Bu neydi şimdi

Kızlar opu oldum ama 5 toplandı morelim bozuk herkesin yumurtası çoktu hepimizin 4 5 6 toplandı. Sadece bi kadının 16 toplandı
Cnm oncelikle gecmis olsun ins hepsi kalitelidir ve hepsi dollenir bak benden dort toplanmisti ve bana dr digerlerini almadim sadece cok iyi olanlari aldim demisti icini ferah tut onemli olan suanda saglikli sekilde dollenip bolunmeleri kaliteli devam etmeli hic moralini bozma hep dedigimiz sey sayi onemli degil kalite onemli ve benim dortten ucu dollendi ve kalitelide cok sukur

Yaaa gerçekten miiiii. Öyle iyi geldi ki şu mesajınn Allah razı olsunn yaaa. Başkalarını teselli et et, ama kendime faydam dokunmadı. Bir yanım Allah isterse bir yumurtayıda döller diye iman haykırıyor, bir yanım üzgün.. AMA iyi ki bu mesajı yazmışsın bana umut oldunnn. Yarın sabah durumu öğreneceğim ve hiçbir döllenmeyecek korkusuda azda olsa var

Kızlar opu oldum ama 5 toplandı morelim bozuk herkesin yumurtası çoktu hepimizin 4 5 6 toplandı. Sadece bi kadının 16 toplandı
Moralini bozma onemli olan kalitesi sayiya takilma sakin.benim ilk tup dnemmde 11 yumurta toplanmisti ama isleme bile alinmadi kalitesiz cikti 1 tne islme alinmsti ve tutmustu

Hiç moralini bozma Canım önemli olan kaliteli embriyo bi bakarsın hepsi kaliteli kalır benim 17 yumurta toplandı bi tane kaldı kaliteli o kadar yumurta içinde bide diyo insan arkadaşımın az sayıda daha kaliteli embriyosu kaldı nasip dua edelim hayırlısıyla güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…