Kızlar yardım lütfen! !ben tüp bebek tedavisine yeni başlıcam inşallah doktorum adetin 2. Günü gelmemi muayene olup tedaviye başlayacağını söyledi ama sorun şu biz kan tahlillerimizi yaptirdik eşime Semen testi orada yapilacakmis daha öncesinden yaptirmadik yani sonuç ne bilmiyoruz onu görmeden tedaviye nasıl başlanır merak ettim heyecandan orda sormadım bu şekilde mi başlanır tedaviye beni bilgilendirirseniz memnun olurum

Haklısın kuzum Allah razı olsun da sen beni bıraaak asıl sen nasılsınnnn iyi misinnn moralin sağlığın nasıllll, çok özledimm ben seniiii

Selamin aleykum canlar yarin sabah transferim var dua edermisiniz bana uzun zamandir giremiyorum siteye ve bebisleri tutunanlar nelere dikkat etti bilgilendirirmisiniz beni kabak cekirdegi yiyorum havuc ve ananas ta aldim
Ben her gün günde 1 tane kivi yedim sadece. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor diye duymuştum. Halen de yemeye devam ediyorum. Onun dışında özel bişey yapmadım. Cumartesi transfer olup pazartesi işe başladım. Hiç yatmadım. Normal hayatıma devam ettim. Sadece ağır kaldırmadım. Olabildiğince rahat olun. İnşallah sonu güzel olur :)

Herkese merhaba Zümra ben. Seneler süren tüp bebek deneyimlerimde bilgi almak ya da belirti bulabilmek adına hep yazılarınızı okudum ama artık aranızda olmam gerektiğini düşünüyorum. Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım olacak..

Kendimi özetliyeyim;
Yaşım 37. 3 başarısız denemem oldu. Şuanda 4. denememin içindeyim. 17 nisanda 3. gün transferim yapıldı. 6. günümdeyim. 28 nisan kan testi tarihim. Belirti olarak klasik tüm ağrılar var ama net olan hiçbir belirti yok malesef..
Şuana kadar hiç idrar testi yapmadım ama bu denemede çarşamba yapacağım..
Benzer durumda olan ya da tavsiyesi olan arkadaşlarım olursa çok sevinirim. İnşallah bu denememde yüzümüz güler

Amin cnm insallah dua et bana hamilelerin duasi kabul olur insallah peki ne zaman banyo yaptin transferden ne kadar sure sonra

Insallah yuzun guler Allah yardimcin olsun bu denemen son olur insallah kac tane embriyo kondu peki

Benim tek tavsiyem test yapmayın direk kan testi yapın ya da testi kandan 1 gün önce falan yapın yoksa test gününe kadar hayat eziyet oluyor belirtilere gelince doktorum 12. Güne kadar hcg anca kana karıştığı için o günden sonra belirti bekleriz o güne kadar hepsi ilaçların belirtisi dedi belirti varmı yoo mu bakma hiç dedi onun için boşuna dinliyoruz kendimizi

Kesinlikle doğru.. belirsizlik bizi mahvediyor sanırım.. yapmayınca kötü oluyordu yapımca da kötü demek ki‍

Insallah canım darısı sana olsun rabbim büyük kuzum kepınıze nasip etsin cınsıyetlerını sordum da belli olmaz dedi biri hiç ensesını bıle göstermedi yavrum
Inşallah kuzum rabbim sağ sağlık dogmalarını nasıp etsin cinsiyet önemli değil tabii sağlıklı hayırlı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…