Kuzum jeli yukarı tutarak aç sonra sık 5dk uzan sonra kalk sıkışır vaziyette 15evin içinde dolaş aman ya mantar olmamaya çalış kuzu
Onun için hep kurulamak mı gerek kuzum devamlı çamaşır değiştiriyorum ama benim henüz dışarı gelmiyo 2 kes kullandım herkesde bi zaman sonra akıyormuş

Kuzum jeli yukarı tutarak aç sonra sık 5dk uzan sonra kalk sıkışır vaziyette 15evin içinde dolaş aman ya mantar olmamaya çalış kuzu[/QUO
Onun için hep kurulamak mı gerek kuzum devamlı çamaşır değiştiriyorum ama benim henüz dışarı gelmiyo 2 kes kullandım herkesde bi zaman sonra akıyormuş

Merhaba, 3. Crinone kullanımım olduğu için bu konuda bende tecrübeliyim. Tüpü açarken ağız kısmını yukarı doğru getirin. Önceden baskı almışsa 1 damla çıkabilir belki ama o dert değil. Peçeteye silin hemen. Yaparken illede yatmanız şart değil, hatta ayakta çok daha rahat oluyor inanın bana da hemşirem tavsiye etti son denememde. Hiç beklemeden yavaş yürüyüşlerle 15 dk hareket edin. Akıntı oluyor sonrasında evet ama fazlasını atıyormuş, peçete kullanın. Ve evet en önemlisi mantar olmayın çok ço çk zorluyor. Onun için de paketi açmadan önce mutlaka ellerinizi sabunlayın ve hiçbirşekilde tüpe dokunmayın. Bu şekilde crinone en doğru kullanım oluyor

Kızlaar döllenme olmuşşş ama sayı vermediler erken diye. Çarşamba çağırıyolar. Şimdi ben pazar sabahı opu yapıldı. Pazarıda syıyor muyuz embriyo günü için yoksa pazartesi salı çarşamba transfer mi diyoruz yani kaçıncı gün embriyosu oluyo :))

İlk gün yani pazar günü sayılmıyor, 3.gün embriyosu oluyor

3. Gün embriyosu canım. Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır

Canım ne güzel anlatmışsın şimdi iğneyle sıktığımız kısmı deldim ucunu kırmadan önce hiç boşa gitmedi çok kolay oldu çok teşekkür ederim

Tatlim kabizlik icin kuru kayisi ye iyi gelir. Ben de gecen pazartesi transfer oldum. Genelde yattigim icin kabizlik cekiyodum iyi geldi kayisi bana

evet kuzum değiştiriyorsun bi zaman sonra akıyor ve bazen topaklanma olarak geliyor korkma ama fazlalığını atıyor kaşınman olursa dr ara ilaç verir ben hem asilamada hep tüp bebekte kullandım kaşıntı oldu travakorrt verdi dr

aaa prdon Kuzu boya temizligi yapıyorm kafa gitti benim 2.ci deneme dondurulmuşlar var onlarla başladım tedaviye çarşamba günü 2muaynem olacak tahmine göre 4 5 gibi transfer olur
Ben dedim ben mi yanlış hesapladım heyecan yaptım bir an
Hadi bakalım dondurulmuşlar daha iyi diyorlar. Güzel haberlerini alırız inşallah. Düşünmesi bile güzel. Allah bu sevinci bizlere yaşatsın

Kolay gelsin bu arada

Kızlar opu oldum ama 5 toplandı morelim bozuk herkesin yumurtası çoktu hepimizin 4 5 6 toplandı. Sadece bi kadının 16 toplandı

Kuzum canım benim üzülme bak sakın sayı hiçbir zaman önemli değil önemli olan sadece kalitesi inşallah çok çok kaliteli olurlar sımsıkı tutunur annesine hiç stres yapma canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…