k.bakma benim hatam inşallah bu sefere tutar okadar çok istiyorum ki bebişim olmasını. He bu arada çok Sagol nekadar zormuş boya yapılması hele temizliği daha zor sabah 5kaadr kollarımın ağrisindan yatamadım

Merhaba kızlar sürekli okuyorum yazdıklarınızı ve sürekli dualarımdasınız. Rabbim hepinizin kucaklarına tez zamanda bebişlerini verir. Bugün doktora gittim iki kese gördüm. O kadar güzel bir duygu ki Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın. Gerçi tüp bebek olduğu için çilemiz ne yazık ki pozitifi görünce de bitmiyor bu sefer de düşük riskini düşünmeden edemiyor insan. Doktoru beklerken tüp bebeğe yeni başlayanlar, transfer olacaklar herkesi görüyordum. Onların heyecanını görünce yanlarına yaklaşıp olacak inşallah bende böyleydim bi ay önce diyesim geliyordu. Elimden geldiğince yardımcı olmak istiyordum. Çünkü ne kadar zor olduğunu biliyorum yaşayan biliyor sadece ne yazık ki.. transferi olmuş arkadaşlara tavsiyem hergün iki dilim ananas bi havuç bir avuç kabak çekirdeği tüketin ve mutlaka ama mutlaka en az 3lt su için. Tuvalete gitmek dısında ben kalkmadım birşeye uzanmadım eğilmedim transferden bi hafta sonra ayakta ılık suyla en fazla 10 dk sürecek duş aldım. Ayrıca belirti arayıp moralinizi bozmayın bende hiç belirti yoktu sadece göğüslerim şişti o da zaten ilaçların etkisiyle şişti. Sizler sürekli aklımdasınız bol bol dua ediyorum. Bu zorluğu yaşayan tüm isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın Rabbim

Hayırlı olsun canım ikizlerin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Yol önemli değil canım. İnşallah inşallah Allah o mutluluğu yaşatsın inşallah.
Valla zor iş Allh kolaylık verdin. Yaza hazırlık sanırım ne güzel

Yol önemli değil canım. İnşallah inşallah Allah o mutluluğu yaşatsın inşallah.
Valla zor iş Allh kolaylık verdin. Yaza hazırlık sanırım ne güzel
neyse artk pozitifi yazarsn bizi sevindirrsin. Kuzum eğer ilk tüp bebek tedavisinde kendi kendime dedim tutsada tutmasada boya yapcam nisan ayında tutmadı nasip değilmiş şimdi hem transferden olmadan hem ramazanlik girmeden yapak dedik

Tatlım nasılsın? Baktırdın mı, gununu mu bekliyorsun

Dediklerinin aynisini yapiyorum insallah bnm kide tutar iki embriyo kondu

hanımlar nolur yardim edin acilllll.transfer gununu sayarsak bugu 7 ci gunum.ve transferden sonra 4 gun hafif adet sancisi gibi agrilarim oldu.ama bugun bir sanci girdi ve direk belime vurdu ama iki buklum oldum.neden boyle oldu yqsayaniniz varsa nolur bana yardim edin.

Boya galip grlmiş. İnşallah bebiş hazırlığı olur canım. İnşallah o güzel haberi yazmak nasip olur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Canım benim iki önce çok şiddetli ağrı girdi doktora sordum dinlen dedi. Ben bı sefer çok yatmamıştım dinlenmeye özen gösteriyorum sende dinlen inşallah olumsuz bir şey değildir.

Kuzum geçmiş olsun ağrılar olur bu normal ama beline vurmasına bişey diyemiycem gine kullaniyormusun ben hıbor kullanırken belim tutuluyordu

valla
Kuzum geçmiş olsun ağrılar olur bu normal ama beline vurmasına bişey diyemiycem gine kullaniyormusun ben hıbor kullanırken belim tutuluyordu
kan sulandirici ve jel kullaniyorum bide hap kalcadan bant.ama hic boyle olmadim 4 gun hafif afrim oldu gecdi ama bugun birden tam adet sancisi girdi ve direk belime vurdu.sanki bicak saplandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…