heralde ama boyle bicak sapnlanmis gibi oldu belim
Bende kasıklarımda olmuştu hatta o gün wc ye o kadar çok gittim ki kesin kanamam olacak dedim o kadar emindim onağrıdan sonra ama olmadı. Kötü düşünme canım. Dilersen doktoruna sor için rahat etsin

Kuzum canım benim üzülme bak sakın sayı hiçbir zaman önemli değil önemli olan sadece kalitesi inşallah çok çok kaliteli olurlar sımsıkı tutunur annesine hiç stres yapma canım benim

Ayyy daha yeni görüyorummm mesajını canım benimmmm. Çarşamba transfere çağırdılar

Sen ne yaptın kuzummm bşldınmı tedaviyeee

Hayırlı akşamlar ben birşey sormak istiyorum
Dostınex verd doktor bana prolaktin yüklekligin de kullanıyormuş bu ialaç ben bütün tahlillerime baktım
Prolaktin yazmıyor yüksekliğini nerden anladılar açaba bilgisi olan var Mı sadece bthc değerim çok yüksek hamile olmadığım halde

Ayyy daha yeni görüyorummm mesajını canım benimmmm. Çarşamba transfere çağırdılar

Sen ne yaptın kuzummm bşldınmı tedaviyeee
kuzum inşallah seni için hayırlısı olur hepimiz için dua ediyorum Dlk2606 @Esrarengsiz1016 ve ben başladım tedaviye ben çarşamba günü 2muayneye gitcem dlk perşembe günü 2muayneye gitcek esrareengizde transfer olacak 3muzunde aynı zamanlar hayırlısı olsun hepimiz için kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…