Günaydın kızlar. Güzel haberlerle geldim.Cumartesi günü 3 tane embriyom donduruldu :)
bende sana bakıyordum hayırlı olsun bak güzel bir şekilde sonuçlandı bu süreç maşallah
sağlıkla sana evlad/evladlar olarak dönerler inşallah 5. günde donduruldu dimi canım

bende sana bakıyordum hayırlı olsun bak güzel bir şekilde sonuçlandı bu süreç maşallah
sağlıkla sana evlad/evladlar olarak dönerler inşallah 5. günde donduruldu dimi canım
Evet canım. 5. Günde donduruldu. Çok şükür 1. kalite embriyorlar. Sen neler yaptın ben biraz uzak kaldım burdan. Günlerdir çok sancım vardı giremedim hep yattım evde.

Evet canım. 5. Günde donduruldu. Çok şükür 1. kalite embriyorlar. Sen neler yaptın ben biraz uzak kaldım burdan. Günlerdir çok sancım vardı giremedim hep yattım evde.
canım benim en son 16 nisanda kan tahlilinde 62ye düşmüştü hcg
19 nisanda dr gittim muayene oldum ahim kalınlığı ne durumda parça varmı yumurtlama oluyormu adet ne zamana olurum diye dr baktı rahim incelmiş temiz rahim dr yumurtlama olacak pazar dahil 4 gün ilişki olsun dedi bakalım nasip artık. 15 mm bir yumurta büyüyor dedi dr.
Perşembe günü bu hafta kan testi vereceğim inşallah artık iyice bitmiş veya sıfırlanmıştır.

Adet oldun mu opu sonrası hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah

canım kusura bakma bu aralar gerçekten çok unutkanım sizin normal yolla olması deneniyor du diymi?
Ben opudan sonra henüz adet olmadım ama 5 gün felan var hesaplamalarıma göre. Opudan sonraki ilk adteim olacağı için biraz sancılı geçiyor doğal olarak.

canım benim 20 martte transfer oldum kimyasal gebelik yaşadım. onun düşüşü takip ediliyor
benim opudan 14 gün sonra adet olmuştum

Kızlar günaydın transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm bugün evde normal idrar testi yaptım zaten erken çıkmaz diye silikte olsa çıktı çatlatma iğnesini de en son 10 Nisan Salı günü yaptım bugün tam iki hafta oldu yani beşinci gün embriyosu idi sizce bebektenmidir yoksa ilaç etkisi falan mıdır böyle yaşayan oldu mu hiç

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-24-09-51-33.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 50
Bir yorum yapamıyorum ama İşalalah hayırlısıyla tutmuştur

canım iğnenin etkisi geçmiş bence hamilesin rabbim sağlıkla kucağında göstersin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…