Bu hafta sonu hiç temizlik yapamadım. Evlilik hayatımda evim hiç bu kadar pis olmadı Halılar lekelenmiş. Transferden sonra kayınvalidem yanıma gelecek o zamana kadar temizliği aradan çıkartırım. Halılarıda o zman yıkamaya vereyim diyorum.Sonuçta geçmiş olsuza birileri gelir diye düşünüyorum.

Günaydın Canım
Valla çalışmaya çalışıyorum :) tatil iyi geldi 3 gün temizliğimi de yaptım dip köşe transfer öncesi perşembeyi bekliyorum sen nasılsın?
kolay gelsin kuzum Ohhh ev mis oldu yanii. Bende aynı hafta sonu eşim boya yaptı evi temizledim zor bitti sabah 5lere kadr ağırdan yatamadm kollarım kopptu temizlikten

Canım çok çok sevindim Allahım herkese böyle çifter çifter nasip etsin inşallah Allahım kucağına alacağın günleride göstersin sağlıkla sıhhatle inşallah canım benim

aman kuzum temizlik hiç bitmiyor yap yap aynı biz boya yaptık temizligimiide bitirdim ama 2gun sonra gine aynı oluyor allah yardımcımız olsun ben ilk transferimde kalkıp ev temizledim ama busefer yapmıycam o hatayı temizlik yapmamaya dayancam

Ayyy daha yeni görüyorummm mesajını canım benimmmm. Çarşamba transfere çağırdılar

Sen ne yaptın kuzummm bşldınmı tedaviyeee

İnşallah yarın güzelce alacaksın yavrunu sonrada pozitif sonuçlarını söyleyeceksin bize canım benimmm
Ben ilaçlara devam hala kuzum perşembe ilk kontrol var hayırlısı bakalım

hayır hayır bu transferde temizlik yapmayın bebeğinden önemli değil hiç birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…