İnşallah güzel sonuç alırsın. Allah gönlüne göre versin. Benim transfer günü hariç 9. günüm bugün. Çok gel-git yaşıyorum test konusunda. Güzel haberlerle gelirsin inşallah

Ayy canım çok az kalmış seninde kaçıncı gün embriyosuydu inşalalh pozitif sonuç alırsın

Ayy canım çok az kalmış seninde kaçıncı gün embriyosuydu inşalalh pozitif sonuç alırsın

Aminnnn inşallah....Evet son 3 gün kaldı. 2 adet 3. gün embriyosu transfer edildi. Bakalım nasibim de bu sefer var mı anne olmak.
Bu sefer diğer denemelerimden daha çok istedim, çok ağladım nedense. Allah her şeyin hayırlısını versin.Bizim için ne hayırlısıysa. Dilerim pozitif görürüm ve sizlerle bu mutluluğu paylaşırım.

Canım benim inşallah senden de güzel pozitif sonuçlar alırız Rabbim çifter çifter nasip etsin inşallah
Aminn inşallah canım inşallah Rabbim güldürsün bu kez yüzünü kaçıncı denemendi

İnşallah hayatım allah biliyo artık. moralimi bozar gibi oldum ama bozmıcam. Tutmazsa moralimi bOzacak bolbol zamanım var zaten. Ben gene göbişimle konuşim biraz belki canlanır da değeri artar

Bozma kuzum benim sakın bozma inşallah seninle bebeklerin konuş bol bol dua et herşeyin en hayırlısı en güzeli olur senin için inşallah

Evet senin minik prenses vardı dimi yoruyor mu seni canım
Ya omun inan hiç zahmeti yok .kendi oynar oyalar kendini. Ama her çocuk gibi ihtiyaçları oluyor karnını doyurmam lazım çok şükür yemek secmez ama ben hiç yemek yapamıyorum. Bi çeşit yapabilsem bari en çok onda zorlaniyorum

5. Gün embriyosuysa çıkar bizim merkez hep 9. Gün istiyor testi
Yok 3. gün embriyosu canım.

Canım benim inşallah senden de güzel pozitif sonuçlar alırız Rabbim çifter çifter nasip etsin inşallah
Aminn inşallah canım inşallah Rabbim güldürsün bu kez yüzünü kaçıncı denemendi

4. denemem canım. Annem dayanamadı gebelik testi getirdi şimdi yaptım negatif. .normal gebelik testi ama ilk denemem de 8. günde silikte olsa çıkmıştı. Sanırım bu sefer de nasip değilmiş. Allah büyük

Canım bazen ilaç gönderirken açıyorlar açmadılar mı seninkini
Denediler ama olmadi açılmadı canim. Bunan sonra ne olacak süreç hic bir bilgim yok. Artık sağlığımi düşünüyorum bu durum ınsallah daha büyük bir sorun açmaz basima

Aynen canım temiz baya idare eder bizi .Eşim sağolsun yardım ediyor çoğunluk o yaptı yine de bugün her bir yerim ağrıyor hamlamış vucüt . Sana da zor gelmiştir valla bir de üstüne boya .
valla sagolsuunllar eslerimiz olmasa naparız. Valla hemde baya bi zor geldi bittim valla hala heryerim ağrıyor bide belimin orta kemigi yamuk ağır işlere gelemiyor :-(

Kuzum mesajını yeni gördüm bende diyorumki kendi kendime dlk niye yazmadı meğer ben grmemisim mesajii bu arada kolay gelsin fazla yorma kendini kuzummmmmm

Ohh ne güzel maşallah kıyamam canım ya çok zor oluyor o da inşallah geçer biran önce de rahatlarsın

Kuzum tüp bebekte kapali lik önemli değil benimde sağ tüpüm kapalı zatn kadınlar her ay bi taraftan yumurtlarmış ama tüp bebekte kapali açık fark etmiyor.
Canim peki bu kapalı tüp icin dr lar ne diyor ilerleyen süreç de bize bir zararı olurmu acaba. Veya aldırmak mi gerekiyor

Canımm olsun dur hemen kötü düşünme çıkmayabiliyor idrar testinde yarın bi kan ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…