Ne enteresan bi site burası tanımadan seviyosun birbirini. Çok saol o kadar güzel kalplisin ve motive edicisin ki hep

Ayy canım böyle düşünmen nasıl mutlu etti beni iyiki varsın Allahım hep böyle mutlu etsin her birimizi inşallah Rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Denediler ama olmadi açılmadı canim. Bunan sonra ne olacak süreç hic bir bilgim yok. Artık sağlığımi düşünüyorum bu durum ınsallah daha büyük bir sorun açmaz basima

Canım korkma sıkıntı olmaz merak etme tüp bebekte bunun önemi yok zaten ileride de sana sıkıntı yapmaz dış gebelik falan geçirmediğin sürece hiç korkma

Kuzum mesajını yeni gördüm bende diyorumki kendi kendime dlk niye yazmadı meğer ben grmemisim mesajii bu arada kolay gelsin fazla yorma kendini kuzummmmmm

Allah razı olsun kuzum benim çok sağol yormamaya çalışıyorumda elde değil işte stresli bir işim var maalesef

Canımm olsun dur hemen kötü düşünme çıkmayabiliyor idrar testinde yarın bi kan ver istersen
Tahlil günüm cuma canım. Bekleyeceğim ogüne kadar. Hayırlısı bakalım dediğin gibi bir teste bağlamamk gerek ama şuan negatif ihtimali de göz ardı etmiyorum. Şimdiden eşime üzülüyorum o bu sefer kesin diyorduno kadar emindi ki benden çok üzülecek diye üzülüyorum

Canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın senin için zor gerçekten Rabbim güldürsün yüzünü inşallah en çok da onlara üzülüyoruz zaten inşallah Allahım o minik mucizeyle şaşırtır ve sevindirir sizleri

Aminnn aminnn canım. Allhtan umut kesilmez. Bekleyip göreeğiz. Üzüldüm ama şuan çok düşünmemeye çalışıyorum

Aminnn aminnn canım. Allhtan umut kesilmez. Bekleyip göreeğiz. Üzüldüm ama şuan çok düşünmemeye çalışıyorum

Rahat olmaya çalış canım üzülmemek elde değil evet ama güçlü olmaya çalış inşallah test gününde güzel kan değerleriyle karşılaşacaksın

Hoşbuldum canım kaç gündür giremedim benim görümceyi evlendirdik de Herkes iyidir inşallah senin bebiş nasıl 10 haftalık görüyorum maşallahh
Hayırlı olsunn tatlımm.. Benimkiler ikiz aynen 10 haftalık olduk haftaya kontrolümüz var şimdilik bir sıkıntım yok şükür :) Sen nasılsınnn ???

Hayırlı olsunn tatlımm.. Benimkiler ikiz aynen 10 haftalık olduk haftaya kontrolümüz var şimdilik bir sıkıntım yok şükür :) Sen nasılsınnn ???
Maşallah canım ne güzel zaman geçiyo hemen 10 hafta olmuş bile Allah sağlıkla ikisine kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende iyiyiym canım düğün koşturmaları bitti adetimi bekliyorum artık kendi koşturmam başlaması için :) Mayısın 5 inden sora adet başlıyor inşallah heyecanla bekliyoruz

Hoşgeldin canımm nerelerdesin nasılsın bakalım
Diloşummm nasılsın Valla düğün telaşı misafir ağırla falan filan bugün normal hayatıma geri döndüm diyelim :) iyiym kuzum çok şükür adet günüm gelsin diye bekliyorum daha var gerçide :) Sen nasılsın bakalm canmmm herşey yolunda dimi ?

Hadi bakalım güzel haber verme sırası sende inşallaahhh... Bende senin gibi böyle adet günümü sonra sabırsızlıkla transfer günümü bekliyordum zaman su gibi akıp gidiyor vallahi şimdide heycanla doğumu bekliyoruz

O bekleyişler hiç bitmicek gibi canm valla bebişi kucağa alana kadar :)) Rabbim sağlıkla nasip etsin cümlemize de inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…