Canlarım hepinize günaydın hepimiz için çok güzel bir gün olur inşallah Egehanezra Kuzum bu ara kendi iş yerimde değilim farklı yerlerdeydim bugün geçtim iş yerine çok yoğun geçiyor bu aralar okusamda yazamadım hiç kusura bakma ama bugünden sonra eskisi gibi yeniden aranızdayım. Çok şükür iyiyim ilaçlara devam perşembe kontrol var bakalım ne diyecekler hayırlısı olsun inşallah Maşallah yeni gelen arkadaşlarımız olmuş yine hepsi hoşgelmişler inşallah pozitif haberle dolar burası

gve Canım gözün aydın maşallah 3 embriyo mu transfer edildi İnşallah senden de pozitif sonuç alacağız Allahın izniyle

AyAl80 Canım merhaba idrar testleri pozitif çıktığında yanılma olmuyor genelde çatlatmanın etkiside geçmiştir bence inşallah kan değerlerinle de kesinleştirirsin hamile olduğunu Allahım devamını getirsin inşallah

@Esrarengsiz1016 Nekadarcilekbirhayat Canlar siz nasılsınız bakalım heyecanlı bekleyişler devam ediyor

Korbaykus Canım inşallah biran önce geçer mide bulantıların şu ilk 3 ayı atlatmak önemli daha sonra genelde geçiyor diyorlar inşallah seninde geçer

gmz1990 Kuzum sen nasılsın bakalım iyisindir inşallah göremedim hiç ismini.

kinalikadin Canımm arkadaşım benim sen nasılsın toparlandın değil mi iyisin inşallah özledim buaralarda bir sürü yazılarını okumayı

lavitabellamk Canımm çok erken değil mi daha az daha sabretseydin keşke

kolay gelsin kuzum Ohhh ev mis oldu yanii. Bende aynı hafta sonu eşim boya yaptı evi temizledim zor bitti sabah 5lere kadr ağırdan yatamadm kollarım kopptu temizlikten
Aynen canım temiz baya idare eder bizi .Eşim sağolsun yardım ediyor çoğunluk o yaptı yine de bugün her bir yerim ağrıyor hamlamış vucüt . Sana da zor gelmiştir valla bir de üstüne boya .

Dlk2606 hayır kuzum 3 embriyo 5. güne kadar yaşadı. bir tanesi 2 hafta sonra transfer edilecek. 2 tanesi de dondurulacak

Ha anladım canım oh maşallah valla ne güzel 2 tanede dondurulmuşun kalacak inşallah onları kullanmana gerek kalmadan alırsın ilkinde pozitif sonuç

Insaah geçer canım. Ben razıyım da kızım var yemek yapamıyorum ona.

İşallah bir tanem. İlk denemede tutarsa onlarıda ilerde kullanırım işallah.Sonuçta üçüz oluyor bunlar tıpta

Aynen öyle canım benim burada hepimiz sırayla veririz pozitif haberleri inşallah

Reactions: gve
Dlk2606 özlettin kendini ben iyiyim çok şükür ilaçlara devam 2ye çıkınca biraz sarstı beni perşembeyi bekliyorum hayırlısıyla Sen nasılsın ?

Ayy evet canım bende çok özledim hepinizi iş yoğun ev temizleme gezme tozma derken giremedim hiç Aynen canım benide sarstı valla estrofem 3 çıktı pazar günü perşembe ne diyecek bakalım doktor heyecanla bekliyorum inşallah ikimizde veririz güzel haberler

Benimde bugün 7. Günüm canım bugün bende kan testi vereceğim inşallah bakalım hayırlısı
İnşallah güzel sonuç alırsın. Allah gönlüne göre versin. Benim transfer günü hariç 9. günüm bugün. Çok gel-git yaşıyorum test konusunda. Güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…