Kuzum benim iyiyim çok şükür iyi olmuş senin içinde kafanı dağıtmış oldun hem şimdi günler geçmezde valla bilirim o adet beklemeyi Bende ilaçlara devam ediyorum perşembe günü ilk kontrolüm var hayırlısı bakalım ne diyecek doktorum

Kızlar geçen gün sağlık ocağında kan testleri yaptırdım .
10 haftalık ikizlere gebeyim. Biraz önce sonuçlarımı aldım ve bazı değerler çok inişli çıkışlı stres oldum
EOS% 0-5 arası olması gerekiyor benim 6
EOS# 0-0,56 olması gerekiyor benimki 0,58
MCV: 81-100 arası olması gerekiyor benimki 80
SERBEST T4: 0,60-1,25 olması gerekiyor benimki 1,32
TSH: 0,38-5,33 olması gerekiyor benimki 0,03
CRP: 136-145 olması gerekiyor benimki 0,57
FOLAT: 3,1 - 19,9 olması gerekiyor benimki 24
25-HİDROKSİ VİT.D: 30-100 olması gerkiyor benimki 17,89

2 litre icebildim bugun sadece su ney icin kabiz olmamak icin mi
Evet hem kabız olmamak için ama tutunmaya da faydası var diye biliyorum ben. 3 litreye kadar içmeye çalış. Sabahtan öğleye 1lt öğleden akşama 1lt akşamdan uyumaya da 1lt su içmeye alıştır kendini. Sana özel bir litrelik su şişen olsun yanında bulundur sürekli çok soğuk su olmasın canım

3.92 çıkmış negatif dimi değişmez?
Canım bildiğim kadarıyla 0-1 arası negatif oluyor. Daha çok erken olduğu için değer düşük çıkmıştır. Benim bir arkadaşımınki de 7. gün 8,4 çıkmıştı. Sonra baya katlanarak arttı. Hiç canını sıkma 10. gün tekrarla testi.

Hayırlı olsun ikizlerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama bınlar ne değeri oluyor bilmiyorum ki. Bende ikizlere 6 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi. Sen kalçadan iğne yapıyor musun ve kaç günde bir yapıyorsun? Benim progesteron değerim 7 çıktı düşük demişti doktor

Canım 1-5 arası sanırım negatif ama bnim geçen sefer dediğin gbi 0,3 falan çıkmıştı. İnş erken olduğu için böyledir canım saol

Sağol canım seninde hayırlı olsun. Ben transfer gününden beri progestan kalçadan iğneyi kullanıyordum. 6. haftamda çok yoğun bir kanama geçirdim doktor dozunu attırdı devam ettim. yeni bıraktım

Sonunda bebişlerimize kavuşmak varsa deli gibi bekleriz valla kuzucum :) Ayyy hadi bakalım inşallah güzel haberler alacaksın bu sefer dilediğin gibi olsun herşey canım benimm

Canim peki bu kapalı tüp icin dr lar ne diyor ilerleyen süreç de bize bir zararı olurmu acaba. Veya aldırmak mi gerekiyor
hayr canım bi zararı olmaz senin bi avantajın var bana göre daha iyi sağ tüpün açık benim sağ kapalı sol açık :-( aldırmak gerekmiyor benim bildiğim zaten sen tüp bebek için ugrasmiyormusun?

Öyle tabi canım Canım sadece transfer ücreti alıyorlarmış çözdürme parası falan yok yani 2750 tl kuzum
benimde transfer 2850 tl 230tl muayene parası muaayne parasını 2850 düşüyorlar. 397tl anestezi ama benim daha ikinci muayenede parayı istediler anlamadım gitti

Sonunda bebişlerimize kavuşmak varsa deli gibi bekleriz valla kuzucum :) Ayyy hadi bakalım inşallah güzel haberler alacaksın bu sefer dilediğin gibi olsun herşey canım benimm

Bekleriz tabi canım benim beklemez miyiz inşallah sonu güzel olsun yeterki Allah razı olsun kuzum benim amin inşallah

benimde transfer 2850 tl 230tl muayene parası muaayne parasını 2850 düşüyorlar. 397tl anestezi ama benim daha ikinci muayenede parayı istediler anlamadım gitti

Senin fiyatlarda uygunmuş canım ama aynen parayı hemen istemeleri bir tuhaf

transferden sonra napcaksin peki KuZUMMM

Canım ilk denemem de ilk 3 gün yattım 4. gün başlamıştım arabayla beraber gidip geliyoruz eşimle yakın iş yerlerimiz ama sürekli bilgisayarın başında belim ağrıyor ve işler yetişecek mi nasıl yapsam nereyi değişik yapsam ne yazsam düşüncesi beni strese sokuyor sürekli müşterilerin keyfiyle uğraşmak falan zor valla bide eve uzak arabayla 1 saat sürüyor trafik olunca daha fazla tabi o yüzden 1 hafta izin alacağım bu sefer yada 10 gün bakalım o zaman nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…