ooooo döktür muazzez geldi tabi düğünden sonra anca kendine geldin
Hahahahha canım yaa güldürdün beni Allah da seni güldürsünn Valla ne döktürdüm bi görseniz bomba gibi hazır ettim kendimi tedaviyee Sen nasılsın kuzucum iyimisin ?

Senin fiyatlarda uygunmuş canım ama aynen parayı hemen istemeleri bir tuhaf
bizde eşimle onu diyoruz sanki kaçıyoruz ya bide eşim gelsin imza atsın diyo esimde tamam abisinin işi ama kimse bilmiyor ne diye gelecek bilmiyoruz aman kafamız dolu yani :-(

işin zor kuzum bncede fazladan izin al bide yastık gbi bişey al yanına sandalyeye koyarsın belin rahat eder

Hahahahha canım yaa güldürdün beni Allah da seni güldürsünn Valla ne döktürdüm bi görseniz bomba gibi hazır ettim kendimi tedaviyee Sen nasılsın kuzucum iyimisin ?
allahm hepimizin yüzünü güldürsun hiç soldurmasn inşallah. Ohhh bende oynamayı severim ama benim eşim sevmediği için benimde oynatmaz gerçi hiç düğün yok sanki beni buldular bende napıym kuzum boya yaptık temizlik yaptım ama öldük valla kocişimle hem transferde hem ramazanda rahatm

Zor canım aileler bilse sıkıntı bilmese sıkıntı maalesef Allah yardımcımız olsun.
Aynen canım bu sefer öyle yapacağım zaten ama büyük ihtimalle test günüme kadar izin alacağım hayırlısı olsun bakalım hakkımızda

amin. Al al kuzum hiç bişey senden ve bebişinden önemli degil

Olsun canm işin kalmasın hiç o zaman kafan rahat olsun bende cumartesi kadın tuttum gelecek dip köşe evi temizlicek anca öyle paklanır benim ev bende yapamam çünkü bidahaki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…