Saol canım Allah razı olsun beşinci gün embriyosuydu bugün 7. Günüm geçen hafta salı günü transfer olmuştum

ayyyyyyy süperr bir haber.. tüylerim diken diken oldu offf.. seninle aynı gün transfer olduk ama benim 3. Gün inşallah bende birkaç gün sonra senin gibi güzel haberler veririm kardeşim

Şükür canım iyiyim nasıl olayım kendime gelmeye çalışıyorum işte sen nasılsın kuzum benim inşallah iyi haberlerini alacam umarım Allah bu denemende nasip eder sana bu güzel duyguyu iyi ki varsın

Şükür canım iyiyim nasıl olayım kendime gelmeye çalışıyorum işte sen nasılsın kuzum benim inşallah iyi haberlerini alacam umarım Allah bu denemende nasip eder sana bu güzel duyguyu iyi ki varsın

Inşallah kuzum ama sende yanında ol kuzum
Allahın izniyle gönlünü ferah tut olumlu düşün şimdiden kendini anne gibi hisset her şey yolunda gidecek inşallah. Ben kendimi çok sıktım stres yaptım olumlu düşünemedim elime ne geçti hiç bir şey..Lütfen olumlu düşün kuzum anne olacağına inanıyorum

Kuzum benim sen çok güçlüsün bu zor zamanlarıda atlatacaksın inanıyorum ve kısa zamanda Allahım müjdeli haberler verdirecek sana inşallah canım benim o kadar çok istiyorum ki bunu Rabbim kabul etsin dualarımızı Bende çok şükür iyiyim ilaçlara devam perşembe kontrollüm var eşimin yiğenleri doğdu 1'i 2 günlük daha 1i de 20 günlük onlarla uğraşıyorum dünya tatlısı ikiside onlara bakarken koklarken gözlerim doluyor eşim bile o kadar içten öpüyorki bi tuhaf oluyorum bakarken birbirimizin gözünün içine bakıyoruz o an Allahım o güzel duyguyu hepimize yaşatsın kimseye evlat hasreti çektirmesin inşallah sende iyi varsın benim güzel arkadaşım Allahım hep mutlu etsin seni

kızlar öncelikle herkese merhaba yaklaşık 1 aydır yazdıklarınızı okuyorum bende ilk tüp bebek denememi yaptım Rabbim nasip etti şuan 5 haftalık hamileyim.Burdan okuduklarımında bana çok faydası oldu.Benim 5. gün 1. kalite yumurtaydı.8 tane yumurtam toplandı 5. güne 4 tane kalabildi 2 tane transfer yapıldı 2 tanesi donduruldu.Size faydası olur mu bilmiyorum ama bir kaç tavsiye vermek istedim. Sigara içiyordum transferden sonra hemen bıraktım. Tamamen doktorumu dinledim önemli olan doktorunuza güvenmeniz eğer güvenmiyorsanız ilk olarak hemen doktorunuzu değiştirin.günde 2,5-3 litre kadar su içtim. transferden sonra 4 gün evde yattım 4. günün sonunda banyoya girdim 15 dk dan fazla durmadım ve ılık suyla hemen duş alıp çıktım. 5. gün kalkıp işime gittim. akşamları 3 havucu rendeleyip üzerine limon sıkıp afiyetle yedim. 2 dilim ananas yedim. Kemıksuyu ile çorba yapıp her akşam içtim. en önemlisi de bu 12 gün sure içinde kan sonucumun negatif çıkacağını hiç düşünmedim hep kendimi hamile olarak gördüm ona göre davrandım içimden hep şunu dedim olursa olur olmazsa olmaz ama ben 12 günümü hamile olarak yaşamak istiyorum. olumsuz olsaydı da rahat rahat depresyona girebilirdim :) bir kere olsun vaktinden önce test yapmayı düşünmedim. Bazı şeyleri vaktinden önce öğrenmek insanı daha çok strese sokuyor. transferden sonra 7. günden itibaren bel ve kasık ağrılarım oldu . Başka hiç bir belirtim falan olmadı. Bence kendinizde belirti aramayın her kişinin vücudu farklıdır başkasında oyle belirtiler var diye size de de olacak değil. Düşük yaşayan bayanlara da şunu demek istiyorum bir yerde okumuştum ve çok mantıklı bulmuştum sağlıklı bir bebeği ne yaparsanız yapın düşüremezsiniz sağlıksız olan bebeği ise ne yapsanız rahminde tutamazsınız. o yüzden kendinizi üzmeyin lütfen. Umarım yazdıklarımın size bir faydası olur .

Kuzum benim bu kadar olumsuz olmaa allahın izniyle o güzel kalbin birgün ferahlıycak rabbim sana evlat nasıp etcek. Sen hep bana destek oldun hep bana sen anne olacaksın dedin insaallah sende bende bütün arkadaşlarımızda anne oluruz

ayyyyyyy süperr bir haber.. tüylerim diken diken oldu offf.. seninle aynı gün transfer olduk ama benim 3. Gün inşallah bende birkaç gün sonra senin gibi güzel haberler veririm kardeşim
İnşallah canım amin güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

3.gun embriyosu.
Transferin 10.günü.
Üstteki dünkü testim, alttaki bugünkü testim..
Yarın kan vericem inşallah çıkar

Eklentiler

• PicsArt_04-24-06.43.06.webp
    15 KB · Görüntüleme: 62

Cnm valla bugun aynisini yaptim inanirmisin oyle daha kolay oldu 2 bucuk litre ictim bile daha aksam olmadan agrin oldu mu peki benim yumurtaliklarim agroyo korkuyorum cok hapsurunca falanda agriyo

Saol canım benim Allah razı olsun evet canım ilk denememdi ve tuttu

Ayy cok sevindim cnm insallah cok saglikli bi hamilelik gecirirsin neler yaptin 7 gun boyunca off benim daha dun yapildi transferim yumurtaliklarim agriyo cok cnm sikiliyor aniden sizliyo gulunce hapsirinca falan kac embriyo kondu bide sana acaba

Cok saolun vakit ayirip yazmissiniz o kadar Allah razi olsun bizlerede dua edin insallah benim nisan 30 da evlilik yildonumum o gunun sabahi test yapmak istiyorum insallah guzl bi hediye olur esime daha 7. Gunum olacak ama bekleyemicem bi 5 ghn daha :)

hayr canım bi zararı olmaz senin bi avantajın var bana göre daha iyi sağ tüpün açık benim sağ kapalı sol açık :-( aldırmak gerekmiyor benim bildiğim zaten sen tüp bebek için ugrasmiyormusun?
Neden canim sağ ve sol fark ediyormu. Doktoruma gönderdim sonuçlari haber bekliyorum. Tedavim negatif sonuçlandı canim nasip degilmis. Sen hangi aşamadasın?

Kızlar hayırlı akşamlar hepinize. Adetin 27. Günü lucrin iğneye başlıyorum. Bi sonraki adetin 2.gunude tekrar çağırdı doktorum. Kendiliğinden hamile kaldıysam eğer lucrin zarar verir mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…