Arkadaşlar merhaba. Birsey sormak istiyorum. Opu işlemi mart ayında yapıldı. Progesteron yüksek çıktığı için doktor donduralim. Değer düşsün ondan sonra yapalım dedi. Bir hafta içinde bir regl olacaksin. Ondan sonra normal döngünde 2. Adet zamanın gelecek onun 3. Günü gel dedi. Normal şartlarda 27-28 günde bir regl olurum ama bu ay 33. Gün ve hala olmadı. Iki gün sonra doktora gidicem. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranizda? Ve sebep neymiş? Yardımcı olur musunuz

Ayy cok sevindim cnm insallah cok saglikli bi hamilelik gecirirsin neler yaptin 7 gun boyunca off benim daha dun yapildi transferim yumurtaliklarim agriyo cok cnm sikiliyor aniden sizliyo gulunce hapsirinca falan kac embriyo kondu bide sana acaba
Canm ben de transferden bir gün önce senin gibi olmuştum. Çift embriyo transfer edilecekti bu ağrı yüzünden tek transfer oldu. 5-6 gün ağrıdan öldüm. Sağ yumurtalığım şişmiş. Yer yer su toplamalar olmuş. Karnım davul gibiydi. Hafif ohss durumuymuş. Doktorunla görüştün mü?

Normal bir durum canım çoğumuz yaşadık böyle gecikmeleri kullandığın ilaçlar opu işlemi hormonlar vs adet gecikmesine sebep olur gayet normal bir durum bir kaç gün içinde sökülür adetin ya da dr söktürücü verir sonraki zamanda adetin tekrar düzene girer hiç merak etme sakın kafana takma strese gerek yok. İçin rahat olsun. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır

Perşembe günü gorusucem doktorla ama benim transferime daha var. Opu isleminden sonra 2 adet dönemi bekliycez dedi. Ilk adeti geçirdim ama 2. Adet dönemim geldi geçiyor 5 gün geciktim. Hâlâ tık yok. Regl belirtim agrım vs hiçbişey yok

Canm benim hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık elden bir şey gelmiyor umarım bizlerinde yüzümüz güler. Senden iyi haber bekliyorum inşallah

Gebelik testi yaptırsan iyi olur canım belki gebelik vardır

kinalikadin canimm napiyosun nasilsin
Beni iice korku sardi yarin kontrole gidicem persembe ameliyat. Yarindan yatirmaz degil mi.
Yok canım yatırmaz yarın saati detayları konuşacaktır kontrol amaçlı çağırmıştır. Hiç korkma bak inan bana çok güzel geçecek hulusi hoca da göğşen hoca da laparoskopi de çok çok deneyimli ve başarılı kafan rahat olsun boşu boşuna kendini üzüyorsun senin için daha iyi olacak başarı şansın artacak lap. sonrası.

Canim rahim filmi cektirdim sol tüp kapalı çıktı. Ama dr sormayı unuttum acaba kapalı derken tüp yapışık olma sebebiyle mi kapalı yoksa enfeksiyon sebebiyle mi kapalı.
Çikolata kisti varsa tüpte tıkanıklığa neden olmuş olabilir. Daha önce enfeksiyon geçirdiysen,apandisit sorunu yaşadıysan tüp tıkanır dış gebelik sebep olabilir vs görüntüde yani filmde tüp sosis gibi şiş ise hidrosalpinks olabilir. Sadece tıkalı dediyse dr tedavi için sorun olmaz ama hidrosalpinks var ise o tüp çıkarılmalı ya da bağlanmalıdır. Kapalı olması seni üzmesin korkutmasın çaresi var yani

Film den hic birsey anlamadim canim dr da geri dönüş yapmadi henüz. Bu belirsizlik beni deli ediyor

Kızlar bişey sorucam size. T şeklinde olan rahimde histereskopiyle düzeltilmesi gereklimidir. Bazı uzmanlar gerekli olduğunu söylüyor. Ama benim doktorum direk tüp bebek tedavisine başladı gerek olmadığını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…