Bu foruma üye olan ve benim real de de tanıdığım arkadaşımın rahmi T şeklindeydi ama farkedilmemos nasıl olduysa. Ve 3 kere düşük yaptı arka arkaya. Sonra gittiği doktor rahminin t şeklinde olduğunu ve bu sekilde gebe kalamayacağını,kalsa bile düşükle veya dış gebelik ile sonuçlanacağını söyledi. Nitekim sürekli tup bebek düşükleri yaptı. Rahmi düzeltildi hatta baya para harcadilar ama şükürler olsun ki bu tüp bebek denemesi tuttu. Zaten sağlıklı olan rahim V şeklinde olmalıdır . Bol şans. Herşey gönlünce olsun

İnsallah canim benim sen naptin nasilsinn

Sağol canım seninde hayırlı olsun. Ben transfer gününden beri progestan kalçadan iğneyi kullanıyordum. 6. haftamda çok yoğun bir kanama geçirdim doktor dozunu attırdı devam ettim. yeni bıraktım
Geçmiş olsun canım peki Protestan iğne yan etki hiç yapmadı mı ben 3 gün kullandım kalçam şişti morardı agrıdan hareket edemiyordum bıraktım pruloton depot 3 günde bir kullanmaya başladım ki o bile bana ağır geliyor.

Cnm valla bugun aynisini yaptim inanirmisin oyle daha kolay oldu 2 bucuk litre ictim bile daha aksam olmadan agrin oldu mu peki benim yumurtaliklarim agroyo korkuyorum cok hapsurunca falanda agriyo
Benim pek belirtim olmadı sadece transferin 6 günü çok fena adet olacakmışım gibi kasık ve bacak agrım oldu hatta korktum kanamam mı olacak diye ama sonra hiç agrım falan olmadı. Kiminde belirti olmuyormuş canım. Ben hep olumsuzdum zehir ettim kendime günleri. Sen olumlu düşün canım olacak de inşallah tutacak da inanıyorum

Canım embriyo oluşturup transfer den önce düzeltirler sanırım t şekli düşüğe neden oluyor

Neden canim sağ ve sol fark ediyormu. Doktoruma gönderdim sonuçlari haber bekliyorum. Tedavim negatif sonuçlandı canim nasip degilmis. Sen hangi aşamadasın?
genellikle kadınlar her ay bi bi taraftan yunurtlar ama en avantajlı taraf sağ çünkü solun %12 şansı var :-( inşallah allahın izniyle en kısa zamanda bebisin sana kavuşur dondurulmuşun varmı? Ben suan yoldan hastaneye gidiorum 2muaynem var dondurulmuşlar icin

Hadi hayırlı haberlerle gel canım

Hepiniz dualarımdasınız Rabbim Hayırlı evlatlar versin herkese ..

Kuzum yazdıkların için teşekkürler. Sormak istediğim bir konu havuç ve ananası yemeni doktorun mu tavsiye etti.

Kuzum yazdıkların için teşekkürler. Sormak istediğim bir konu havuç ve ananası yemeni doktorun mu tavsiye etti.
Aslında buradan okuduklarımı sordum doktora havuç ve ananas bebeğin tutunmasında yardımcı oluyormuş diye ama doktorum bana öyle bir şey yok ama kendini iyi hissedeceksen ye demişti. Kahveyi kesinlikle yasakladı, günde 5,6 tane haşlanmış yumurta ye dedi. kendini çok yorma sevdiğin şeyleri yap dedi. Benim kişisel önerim kendinize çok iyi bakın çünkü bu dönem vücudunuz başka bir canlıya alışmaya çalışıyor siz ne kadar sağlıklı ve dinç olursanız bu sureç sizin için daha kolay geçer.ayaklarınızı sıcak tutun. kuru fasulye gibi gaz yapıcı besinler yemedim ben. yine de en önemlisi bu kısa süre içinde kendinizi hamile gibi hissedin lütfen benim doktorumun en önemli tavsiyesi buydu transferden sonra artık hamile gibi yaşa dedi inanın bu sizi çok motive ediyor.

Evet transfer sonrası hamile gibi hissetmeliyiz çünkü 5 günlük bir embriyo transfer ediliyor.Havuç ve ananası bende burda çok okuyorum da bir tane sitede düşük yapma ihtimali var yazıyordu ananas için aklıma taklıdı bu yüzden sormak istedim.Yumurta olayınma gelince pek yiyebildiğim birşey değil ama şuan transfermi daha iki hafta var ve ben yemeye çalışıyorum işallah emeklerimizin karşılığını alırız.Sizinde bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…