Bazı bayanlar acaba tuttu mu , olmıcak , bende hiç belirti yok, gibi düşüncelere giriyorlar aslında onları da anlıyorum sonrasında hayal kırıklıkğına uğramak istemiyorlar. o yüzden hiç bu düşüncelere girmeyin direk ben hamileyim diye düşünün dedim.canım eğer bir yerde ananas için öyle bir şey okuduysan yeme. ben bana iyi geleceğini düşündüğüm şeyleri yedim sende öyle yap çünkü Allah göstermesin olumsuz bir sonuç alırsan kendini suçlama. Transferden önce ben çok dikkat etmemiştim yediklerime transferden sonra dikkat ettim doktorum Protein ağırlık beslen dedi özellikle haşlanmış yumurta ye dedi bende başta çok zorlandım ama sonrasında yumurtaya zeytınyağı limon biraz da tuz ektim en azından o ağır kokusu gitti bence böyle deneyebilirsin. Allah razı olsun canım inşallah sizde en yakında güzel haberler alırsınız.

3.gun embriyosu.
Transferin 10.günü.
Üstteki dünkü testim, alttaki bugünkü testim..
Yarın kan vericem inşallah çıkar

Canım büyük ihtimalle pozitif yanılma olacağını sanmıyorum inşallah bugün kan da da güzel değerler görürsün Allahın izniyle

Canım hiç endişe etme olursun kullandığımız ilaçlardan ve yumurta toplama işleminden dolayı gecikme olabiliyor bir kaç güne okursun merak etme olmazsan doktoruna söylersin söktürücü falan verir için rahat olsun

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah geç olsun güç olmasın o kadar bekledik hep bir bebeğimiz olsun diye 1 aycık daha beklersin inşallah güzel olur herşey bu surectede sağlıklı bir şekilde beslenirsin hem tamamen hazır olursun tedaviye

Dlk2606 canımm sen nasılsın ilaçlara devam dimi

Kuzum benim iyiyim çok şükür aynen şuan 5 tane ilaç içiyorum günde esfrofem pazar günü 3 e cıktı yarın kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum arrik hemen transfer olsun alıyım yavrularımı ya inşallah güzel haberler veririm sizlere Sen nasılsın kuzum

Canım bu paylastigin bilgiler ve verdiğin tavsiyeler bizim için çok değerli Allah razı olsun inşallah Rabbim herkese yaşatır o güzel evlat duygusunu hamilesin şuan sanırım değil mi

Ayy ben bile sabırsızlıkla bekliyorum canım gerçekten Bende nasıl olsun zaman geçmiyor gibi hissediyorum adet olmak için hemen mayısın ilk haftası gelsinde tedaviye başlm diormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…