hhahaha döktür muazzelik halim kalmadı evde kakılmış gibi çalışıyorum kuzum ev işlerimi bitirmeye çalışıyorum Sen nasılsın canm doktora mı gittin ?
valla kuzum adın döktür muazzez kaldı kizmiyorsun dimii? Niye temizlikçi tutmiycakmiydin? Bende geldim hastaneden estrofem 3ckardilar ama 2mm dedi rahim kalınlığına

Yok cnm doktora soylemedim agrilar siddetli dgl dedigim gbi sadeelce gulunce hapsirinca falan orasi kasilinca sanirim insallah bi sikinti olmaz

Yok cnm doktora soylemedim agrilar siddetli dgl dedigim gbi sadeelce gulunce hapsirinca falan orasi kasilinca sanirim insallah bi sikinti olmaz

Canım benim gunaydin ne yaptın bakalim nasik gecti kontrol guzel haberler ver inşallah
gittim geldim kuzum ilacı 3 çıkardılar benim doktor 2sine kadar izinli baska doktor baktı pazartesi tekrar gtcem başka dr baakcak ama hemşireler başka dr sormuş onlar iyi ilaca devam demişler ama rahim kalınlığı 2mm dediler kafamda sorular oluştu?

kinalikadin canımm hoşgeldinnnn nasılsın bakalımmm toparladın dimi iyisin kuzucum
İyiyim tatlımm elden gelen bir şey yok mecbur hayata devam etmek zorundayım bağışıklık testleri yapılacak bir daha ki tedaviye hazırlık.. zorlu bir sürece daha giriyorum hayırlısı inşallah.Sen nasılsın kuzum

Kızlarr selaammmm troid çıktı bende sıkıntı olur mu?
Sorun olmaz troidin kontrol altına alınır onun bir ilacı var diye biliyorum ilaç kullanımıyla sorun olmuyor belki senin ilaç kullanma gereği görmezler bile. Hiç korkma

valla kuzum adın döktür muazzez kaldı kizmiyorsun dimii? Niye temizlikçi tutmiycakmiydin? Bende geldim hastaneden estrofem 3ckardilar ama 2mm dedi rahim kalınlığına
ay saçmalama hoşuma gidiyor hatta ofisde sessizce gülüyorum kıs kıs Temizlikçi cumartesi gelcek kuzum ütüler falan birikti onları yapıyorm günlerdir öyle işte. 2mm yani az mı çok mu daha o evrelerde bilgilenmedim ben henüz

Etmem mi kuzummm ne oldu iyi misin canım yakın olsak hemen gelirdim yardıma
Kuzum dr yoktu izinliydi normal kadın dogum dr baktı tüp bebek de hep erkek çünkü neyse hemşirelere yolladı hemşireler tüp bebek dr soormus onlar iyi demiş ama rahim kalınlığında bana 2mm dediler ilaçlarla gelişecek dediler

iyi ozaman bende sevindim kuzum. Sizi sevdiğinden öyle diyorum yani kötülük yok içimde. Kolay gelsin gelimmi yardıma artk bende bilmiyorum kafam karıştı ilaçlar rahim hazırlıyor dedi hemşireler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…