Bugün adetinin kaçıncı günü peki rahim kalınlığı 2 mm dediler

Canım benm inşalllah güzel olacak pes etmeden devam kaç kez deneyip pozitifi gören var elbet üzülüyorsun bi dönem haklısın ama gerçekten en önemlisi sabır biz dualarımızı edelim Allah sabredenle beraberdir

Kızlar bnde Dr dan geliyorum 6 tane yumoş olmuş 2 si sağda 4 tanede solda vücudun ilaca güzel tepki vermiş dedi Dr bu ay bekliyorum pozitifi dedi ikiz olma ihtimali de yüksek dedi heyecanlandırdı bizi de kan cıvıtıcı iğnemide yazdı günlük vurulucam ama acayip yaktı vurulan varmı sizde de oldumu ? çatlatma iğnelerimide oldum bugün inşAllah olur kızlar dua edelim birbirimizeeeee

iyi ozaman bende sevindim kuzum. Sizi sevdiğinden öyle diyorum yani kötülük yok içimde. Kolay gelsin gelimmi yardıma artk bende bilmiyorum kafam karıştı ilaçlar rahim hazırlıyor dedi hemşireler
Bende sizi çok seviyorum valla tanımadan ne güzel bağ kurduk. Şu 2-3 gün giremedim ya eşime diyorum acaba kızlar nasıl pozitif haber alan varmı falan eşimde gülüyor ay sen gelme sen dinlen bol bol bebişlere sağlıklı ortam hazırlamak için

Maşallah maşallahhh insan güzel haberler alınca nasılda mutlu umutlu oluyor şu dönemde ya Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah

valla insan girmeyince özlüyor burayı ben giremedigimde nasl özlüyorum valla bende boya ve temizliğin yorgunluğunu hala atamadm

Hmm ilaçların etkisiyle artar inşallah canım dr yine de tekrar bakınca yorum yapar bu arada sen nar suyu içsen iyi olur transfere kadar ayrıca ananas tüketebilirsin canım
evet nar suyunu duymuştum ama normal market nar suyu olurmu acaba %100 kat siz ooolanlaardan maakinam var ama nar bulamam bu zamanda herhalde bilgin icin Sagol kuzum

evet nar suyunu duymuştum ama normal market nar suyu olurmu acaba %100 kat siz ooolanlaardan maakinam var ama nar bulamam bu zamanda herhalde bilgin icin Sagol kuzum
Katkısızsa olur tabii canımm şifa olsun inşallah olumlu sonucunu bekliyorum

valla insan girmeyince özlüyor burayı ben giremedigimde nasl özlüyorum valla bende boya ve temizliğin yorgunluğunu hala atamadm
Olsun ama evin mis gibi olmuştur ne güzel atarsın kuzum onu bol bol vaktin olacak ilerde zaten

canım ben starbucks tan tamamen doğalını cam şişede alıyorum toplamda 9 gün içtim sonuncu yu bugün içicem transfer sonrası da ananas avakado ve havuç yemeye özen göstericem

Malesef dondurulmusum yok canim. Beni en çok üzen konu da bu zaten. Hag sonucu icin dr gidiyorum ben de yoldayim. Insallah bu kez bebisini kucağına alirsin canim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Artık çocuk dan once kendi sağlığımı düşünür duruma geldim ınsallah ileri bir sorun çıkarmaz kapalı olan tup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…