Cnlarımmmmmm transfer oldummmm 10 buçukta odama geldim. Bu gece hastanede kalcakmışım. Herşey güzel şuanlık deniliyor. İnşaAllah tutunurrrr
Hadi bakalım inşallah sana tutunur kuzumm Neden hastanede yatırdılar normalde eve göderirler de

Merhaba hanımlar bende uzun süredir takip ediyorum ama yazmak şimdiye kısmetmiş.Şu süreçte beni en iyi anlayabileceklerin sizler olduğuna inanıyorum.İkinci tüp bebek için tedavi sürecindeyim,yaşım 36 ama sadece 5 yumurtam var.Moralim çok bozuk.İlkinde 9 yumurtam toplanmış 7 is döllenmiş 4.gün iki tane transfer edilmişti.Bu defa daha zor gibi geliyor.Bizde problem eşimin morfoloji ve ileri hareket 0.Ne yaptıysak artmadı.Ayrıca eşimde bu süreçte pek yardımcı değil.Psikolojim alt üst.

Allah yardımcın olsun canım. Bu süreç öyle bir süreçti eşler birbirlerine manevi açıdan destek olmak zorunda yoksa çok yıpratır. Ben şuan 4. Denemedeyim sonuç bekliyorum( gerçi idrar testi negatif çıktı) ama olumsuz olursa eşimi daha çok düşünüyorum. Bizim sorun azosperm kan pıhtılaşması be pcos. Allah acil şifalar versinn inşallah yüzün güler bu deneme de

Sen takıl bize burda çok güzel vakit geçiriyoruz. 14. denemede tutanları tanıyorum.Temennim bu sefer tutması yönünde tabi.Benden de 9 yumurta toplantı fakat 5. güne sadece 3 tanesi yaşadı kalitesi iyiyse sayısına takılma.

dün çok komik bir olay oldu kızlar.Eşimin doğum günü cuma günü.cumartesi günüde Evlilik yıl dönümüz. Aslında 2 hafta önce aklımdaydı. Hatta alışverişe gittiğimizde ona hediye almayı teklif ettim . Ben genelde hediyeyi birlikte alma taraftarıyım çünkü kendi zevkimize göre olması için. Dün eşim Cuma günü için plan yapma deyince nedemek istedğini anlayamadım. Niye diyorum rezarvasyon yaptırdım diyor. Bende diyorum ki durup dururken niye yaptırdın diyorum. oda bana şaşkın şaşkın bakıyor. Gülüyor. Sonradan he evlilik yıl dönümümüzdü dimi dedim. Yine gülüp evet dedi. İnanmıştım.Neyse az önce takvime baktım meğersem doğum günüymüş Yerin dibine girseydim de o soruyu sormasaydım Ama bozuntuya vermemiş aşkım ya Ama heycandan bende akılmı kaldı

Gerçekten zor bir süreç hele ki eşler birbirine destek olmuyorsa.Aslında bir oğlum var evliliğimizin 5. Yılında planlı bir şekilde oldu.O kadar çok kardeş istiyor ki nasıl kırayım onu ben elimden geleni yapayım gerisi Allah’ın taktiri.

Bu bebeler bizde akıl mı bırakıyor valla gelsinler popolara şaplak yicekler Ne güzel işte 2 sini bir arada kutlayacaksınız canım maşallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

canım nar suyu içmeni tavsiye ederim çok faydalı rahim kalınlaştırmaya :)

canım ben starbucks tan tamamen doğalını cam şişede alıyorum toplamda 9 gün içtim sonuncu yu bugün içicem transfer sonrası da ananas avakado ve havuç yemeye özen göstericem
evet kuzum kuznmde incelik yüzünden düşük yaptı 2kere nar suyu içti klinlasti bnde alıp deniycm inşallah faydalı olur

Inşallah tekrar deneyip gzel sonuç alırsın kuzum uzme kendini inşallah hepimiz bbisimizi aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…