İnşallah iyidir bugün iğnelerimin 7. Günü salı toplama olur dedi doktor.Eşimde problem olunca 5. Güne giderler mi bilemiyorum ilkinde gitmemişlerdi.

Kuzenimin eşi de azısperm Di ameliyatta 5 tane buldular kuzenimden de 5 tane yumurta toplandı şuna 5 aylık hamile yani bu işler nasip kısmet.Allah nasip etmişse oluyor.Ama gelde bunu bozulan psikolojine anlat.

İnşallah iyidir bugün iğnelerimin 7. Günü salı toplama olur dedi doktor.Eşimde problem olunca 5. Güne giderler mi bilemiyorum ilkinde gitmemişlerdi.
Canım eşinde ne sorunu vardı morfoloji mi ? Benim eşimde sperm sayısı iyi ama morfoloji hız düşük o çok korkutuyor

Kuzenimin eşi de azısperm Di ameliyatta 5 tane buldular kuzenimden de 5 tane yumurta toplandı şuna 5 aylık hamile yani bu işler nasip kısmet.Allah nasip etmişse oluyor.Ama gelde bunu bozulan psikolojine anlat.
Bizde sperm bulundu bol miktarda döllenme oldu hep transfer yaptılar ama tutmadı. Bunda da var bir hayır bakalım vakti gelince olur inşallah.
Ama dediğiniz gibi biraz yıpranıyor psikolojimiz hu süreçte

Canım eşinde ne sorunu vardı morfoloji mi ? Benim eşimde sperm sayısı iyi ama morfoloji hız düşük o çok korkutuyor
Evet sperm sayısı çok iyi ama ileri hız ve morfoloji 0.Varikosel dendi ameliyat olduk 1,5 yıl önce ama hiç bir şey değişmedi.Biz de tekrar tüp bebek yoluna girdik.Bakalım merkezde mikro chip yapacağız dediler ama bilemiyorum işe yarar mı yaramaz mı?

Bizimde aynısı canım bize de mikroçip uygulanacak ama hep bi korku var işte

Hangi merkeze gidiyorsun canm bu arada ?

Hayırlısı canım evet dediğin gibi nasipte varsa olacak yoksa en iyi en kaliteli embriyo olsun boş yani dua edicez bol bol inşallah Rabbim nasip eder hepimize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…