Kuzum medikal parktaki tedavi gruyosun

İnşallah hepimiz buradan mutlu haberlerimizi paylaşırız.Sen başladın mı canım tedavin ne aşamada.
Bende adetimi bekliyorum canım bidahaki hafta inşallah gelecek ama bekliyorum ya kesin gecikir dur bakalım :) Acıbadem Bülent Tıraş da başlıcaz bizde inşallah ilk kontrollerim yapıldı rahim filmi çekildi bi sıkıntı yok şükür. Eşimde ileri hız ve morfoloji sorunu var

Canım moralini bozma bizdede sorun morfoloji ve ileri hareket sıfırdı. Ne yaptıysam artmadı da. Tüp bebeğe başladık. Ben yumurta takibimi kendi doktorumda yaotım ama yumurta toplama ve transferi Acıbadem maslakta yaptım. Bizim problemimizde önemli olan embriyolog ve Labarotuvar ortamı. En iyi spermi bulmaya çalışıyorlar. Ben şimdi 6 haftalık hamileyim ki benim de Umudum yoktu. Morfoloji ile ilgili sürekli olumsuz seyler duyuyordum okuyordum. DNA hasarına baktırın. İnşallah tutacak canım sayıya takılma bi tane olsun kaliteli olsun o önemli içini ferah tut Rabbim tez zamanda verir inşallah güzel bir bebiş

İnşallah hayırlı haberler alırsın biz eşimdeki problemle uğraşırken benim rezerv azaldı yani çok beklememek lazımmış.

Sağol canım inşallah benimde yumurtam sadece 5 tane olunca ne bileyim döllenip kalmaz diye korkuyorum.dna hasarına baktırdık 6 gibi bir şey çıkmıştı.

MERHABA BENDE POLİKİSTİK OVERLİYİM İLK AŞILAMAMI YAPTIRDIM MALESEF SONUÇ NEGATİF TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLIYCAZ SANIRIM ÇÜNKÜ 2. KEZ AŞILAMA YAPTIRMAK PEK İSTEMİYORUM. PROF DR. CEMİL AKGÜLE GİDİYORUM MEMNUNUM ASLINDA HOCADAN SİZ NEREYE GİDİYORSUNUZ TEDAVİ İÇİN.

Canım bende çok korkuyorum morfolojiden ama bülent hoca elbet milyon sperm içinden mikroçiple en iyisini bulacağız korkma diyince bi umut oldu inşallah çabalarımız boşa gitmez ne diyelim.

Canım bizde de sperm azlığı ileri hız ve morfoloji de 0 dı. Acıbadem’de yaotım bende ve hamileyim darısı basına inşallah

İ
Canım bende çok korkuyorum morfolojiden ama bülent hoca elbet milyon sperm içinden mikroçiple en iyisini bulacağız korkma diyince bi umut oldu inşallah çabalarımız boşa gitmez ne diyelim.
nşallah gerçekten iğne süreci hormonlar hele bekleme süreci çok yıpratıcı inşallah hepimiz iyi haberlerimizi buralardan yazarız

Niye yanlış anlayayım canım.Bu benim ikinci o yüzden 500 düştüler 5250 tüp bebek,bin lira da Microsoft chip için.
bende biikere aşılama yaptırdım negatif oldu şubat ayında tüp bebek negatif oldu tüp bebeğe 6750tl verdik 397tl transferde anastezi için şimdi dondurulmuş için gidiyorum onun içinde 2850 tl istediler 230tl muayene ve 2muaynede parayı istediler

Ya ben çok umutsuzdum 18 yumurtadan 17 tanesi döllendi 3. Güne kadar 17 tane duruyordu. 5. Güne 7 tane embriyo kaldı. 2 tane transfer edildi ve ikisi de tuttu çok şükür :) Acıbadem Bence bu konuda çok iyi rahat ol canım

Bizden anastezi için ayrı para alınmadı.ilk muayenede para verdim daha vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…