Arkadaşlar selam tekrar, biliyosunuz 9. Gün değerim 5,52 ki ben olumsuz olacağını düşünüyorum yüzde 90. Bizim sebepsiz infertelite bi sorunumuz da yok ama böle olumsuz olunca üzülüyorum. Yaş 36, o da strese sokuyor beni ki 32 yaşında doğal yolla 1 seferde hamile kalmış bir insanım. Allahın işini anlamak kolay değil, ama morale ihtiyacım var. Tüp bebek denedikçe şansı yükselen mi,azalan mı bir yöntem? Ya da neye göre tutmuyor bir anlasam.. sizler genelde kaçıcı denemede hamile kaldınız?

Bnde 33 yaşındayım bnm da 2 olumsuz aşılama 1 olumsuz tup bebek var.umudunu yitirme cnm. 3 denemeye kadar yüzde doksan veriyorlar. Rabbim ol desin inş. Bende transfer bekliyorum şu aşamada. İnş sende bi dahaki sefere pozitifi görürsün.

Aynen ya. Şükür kurtuldum. Keşke sende transferden önce halletseydin yoksa mazallah bi enfeksiyon kaparsa sıkıntı. İlaçda kullanamazsın, ağrıdan öldürür o diş
Bebeklerimi dogurur genede korkudan halledemem gibi canim bayiltip yapsalar sorun yokda digeri sikinti

İnş senin debu sefer tutar Allah isteyen herkese nasip etsin, bu kadar strese katlanıyoruz inş bu sefer kısmet yüzüne güler cnm yuzde 90 da çok iyiymiş

İnş senin debu sefer tutar Allah isteyen herkese nasip etsin, bu kadar strese katlanıyoruz inş bu sefer kısmet yüzüne güler cnm yuzde 90 da çok iyiymiş
Amin cnm inşallah. Arkadaşım bugün hamile olduğunu öğrendi. Aynı merkez ve aynı Dr a gidiyoruz.insan o kadar mutlu oluyor ki duyunca. Rabbim bizede yaşatsın.

Evet bayıltmıyorlar ya. Bende çok korkuyordum, bayılt diye yalvardım ama bayıltmadı. Ama şükür ki ne ağrım ne sızım oldu
Buyuk amcamizin oglu dis doktoru her gittigimde elinin itiyom tansiyonum dusuyo benimki o derece bi manyaklik :)

Aaaa aynı yaştaymışız :) yok valla çocukluktan beri çekmediğim kalmadı dişten. 18 yaşımda tüm dişlerimi döktüm hatta :/ O kadar alıştım ki dişçi koltuğuna artık
91liyim canim evlendim 3 ay cektim zar zor birini yaptirdim devlet hastanesinde bildigin kek yerken kirildi yaramiyo bana dis valla gecelerimi sıkıyom ne

Arkadaşlar bilgi almak için girdiğimiz sayfadaki mesajlar ne kadar da gereksiz!! Sayfalarca sizin diş problemlerinizi okumak zorunda mıyız? Özelden "özel" problemlerinizi konuşabilir sayfalarca saatlerce dert yanabilirsiniz diye düşünüyorum.

İstemiyorsan okumadan geç. Bende senin gereksiz yazını okumak zorunda değilim. Kazen Mune

Okumadan geçmek maalesef ki mümkün değil!sayfa sayfa atlamak zorunda değilim diyorum yanlış bir şey yazdığımi düşünmüyorum.
Bende bir arkadaşımla dertleşerek yanlış bir şey yaptğımı düşünmüyorum! Beğenmiyorsan atlayacaksın arkadaşım, bu kadar basit! Daha bugün gelip de burdaki insanların huzurunu kaçıramazsın cicim, anlaşıldı umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…