2. gün embriyosu mu canm çok erken değil mi neden 5 beklemediler ?

Hastane yönetimi hata yaptığını kabul etti. Biz yeni bir merkeziz labaratuvar da yeni. Falan kem küme etti. Oturup ağlamaya başladım. İnsanların hayalleriyle oynamak bu kadar kolay mı ? Hemde 15 embriyo varken neden 2.gun ?? Hepsi muamma..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. Sanırım HAMİLEYİMMMMM Çatlatma iğnesini yaptıralı 14 gün oldu. Transferin 9. Günümdeyim. Turmuş demektir di miiii????
Eki Görüntüle 2140739
Ayy hadi gozun aydin cok sevindim icim kipir kipir oldu ya iki testide ayni gun mu yaptin cnm Allahim insallah saglikli bi hamilelil gecirirsin kacinci gun ambriyosuydu ve kac tane kondu acaba

Ayy hadi gozun aydin cok sevindim icim kipir kipir oldu ya iki testide ayni gun mu yaptin cnm Allahim insallah saglikli bi hamilelil gecirirsin kacinci gun ambriyosuydu ve kac tane kondu acaba

3. Gün embriyosuzdu hayatım. Taze. 2 tane 1. Kalite idi.. çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden.. darısı isteyen herkesin başına.. Burda çatlatma iğnesinin etkisini okuyunca süpheye düşmedim değil ama saydım 14 gün etki etmez artık.. İkisini de arka arkaya yaptım emin olmak için :) yarın belki tekrarlarım cumartesi zaten kan testi :)

Yaşım 36.
4. Denememde canım benim

Okumak istemezsen okumazsin canim sende gormezden gel

Ya canım boşver. Fake hesap olduğunu düşünüyorum ben. Daha gün içinde hesap açmış ve ilk atladığı konu bizim muhabbetimiz. Gül geç. Hangi dengesiz bakalım
Bide fitilden falan konussak yokbfitil akiyo hepmi boyle olur yok tahris yapiyo ne diyecekti acaba

Evet canım 4 defa denedim. Son denemem bu ay içindeydi.. bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı.. tam net gözüyle bakamıyorum tabi şuan ama %90 oldu gibi inşallah
Gözün aydın hayırlı olsun çok sevindi senin adına. Peki bu diğer negatif olan denemelerin bağlandıktan sonramı olmuştu

Ay böyle bi saçmalık olamaz yaa !! Şikayet et merkezi canım direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…