N
Neden ikisini koymuyo canim

Dlk2606 arkadasim nasilsinn?? 3 mayis transfer gununmus simdi girdim msglarina baktim az kaldiii heyecan doruktaaa biz bugun amerikana gittik nedennn asilama onerilmedi dedi 2 bin dediler biz resmen internationalda ticarethaneye dusmusuz onu anladik.. temmuzda deneyecegiz klomenle buyutuyolar sanirim sonra catlatma ignesi falan denemeye deger diye dusunduk tabii tekrar spermiyogram istediler ona gore belli olucak tabii.. surekli degisiyor sonuclar

Ve daha öncesinde test yapmış mıydın ve tabisi beta hcg kaçtı benim yarın 12. Gün yani test günüm çok heycanlıyım
Bu soruları çok sormuşlardır, ama cvplarsan sevinirim
daha öncesinde hiç test yapmadım.tesy sonucum 238 di çift transfer yapılmıştı biri tuttu,,testten önce geceleri kalp çarpıntım olmaya başlamıştı,,kramp giriyordu kasıklarıma ama bünyeden bünyeye değişir opu işleminin etkiler ide olmuş olabilir bendeki belirtiler,,ben tutunma belirtisi olduğunu düşünüyorum ilk zamanlar rahim büyüdükçe gerilmeler kasılmalar oluyor dewam ediyor ara ara,,inşallah pozitif sonucu görürsün cnm,,

O kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum acaba daha erken yapsam belli olmaz mi bu 7. Gum ogrenenler hep 5. Gun embriyosu mu
Bence daha erken yapmayin bosuna strese sokuyor benim 5. Gun transferi olmasina ragmen test guunume iki gun kala cikmadi testte bosu bosuna uzuldugumle kaldim, hemde lekelenmem olmustu doktorum tutunma kanamasi olabilcegi icin bugun bi test yaptirin bakalim demesine ragmen negatif gorduk 2 gun sonra cikti tekrar sonuc bence bekleyin cokca dua edin rabbimden hayirlisini isteyin

Benim 3.gün embriyosu canım. Ama test günüm 8 mayıs
Transfer oldunmu canım yeni gördüm kusura bakma takip edemedim . şükürler olsun yolun sonuna geldin sayılır rabbim emekelrinin karşılığını versin inşallah. Inşallah sımsıkı tutunur bol bol su iç dinlen hep olumlu düşün belirtilere takma bende sıfırdı cunku:)) inşallah tutunur

Kuzular kontrolden geldim ikizlerimin biri kesin erkek mis pipisini gosterdi doktor digeri biraz nazli onada erkek gibi dedi rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsin insallah darisi tum bekleyenlere olsun
Canim allah anali babali saglikla buyutmek nasip etsin cok sevindim. :)))))

Canım geçmiş olsun bol su ile içmen gerekti neyse oda nazar boncuğu olsun

O kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum acaba daha erken yapsam belli olmaz mi bu 7. Gum ogrenenler hep 5. Gun embriyosu mu
bence acele etmeye gerek yok erken net belli olsa dr lar belli bir süre vermez sonuç almak için,,erken testler yanıltır paniğe kapilirsiniz ya da tam tersi hayal kırıklığı olabilir bu iyi olmaz bence bekleyin oyalayın kendinizi normal hayatınızı yaşayıp gününüzü bekleyin rahat olun o gün geldiğinde umarım güzel haberleri alacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…