Canım benim ya kıyamam ben sana ilk defa duydum o ilacı inşallah en kısa zamanda geçerde rahatlarsın seninle dualarım kuzum benim çok geçmiş olsun

Canımm benim özlettin kendini çok sağol iyiyim çok şükür evet 3 mayısta Allahın izniyle inşallah bende güzel haberler veririm sizlere bu sefer Anladım kuzum iyi yapmışsınız bencede deneyin inşallah tekrar tüp bebeğe başlamaya gerek kalmadan o şekilde pozitif sonuç alırsın canım benim

Merhaba kızlar size bi sorum olcak ben yeni başlıcam üç bebege gittim kontörle bana kadın Doğum kontrol hapı verdi kullan gel dedi neden diye sormak stresten aklıma gelmedi

Merhaba kızlar size bi sorum olcak ben yeni başlıcam üç bebege gittim kontörle bana kadın Doğum kontrol hapı verdi kullan gel dedi neden diye sormak stresten aklıma gelmedi
Ben kullanmadım ama hormonların baskılanması, rahim ve yumurtalıkların dinlenmesi veya kist varsa onların yok edilmesi için veriliyor doğum kontrol hapı.

Canım Bir şey sorabilir miyim senin kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman transfer oldu
5. gün embrisoydu. Dondurulmuş transferiydi benim canım. Martın sonunda transfer oldum
6+kaçta duydun canım? Benim de perşembe randevum var 6+3 oluyor duyar mıyım acaba?
canım bugün benim hesabıma göre 6+6 ama doktor 6+3 biri diğeri de 6+2 diyor

Sen iki gun oncekini bosver 2 gun sonrakine bak canimm hayirlisini versin rabbim sakin kafayla sabirla bekle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…