Doktoruna sor canım değerlerim normal mi diye. Kendine sıkıntı yapma lütfen.

Ama 11. Gün için düşük baya milletin min 50lerdeyken. Bi de nette okuduğum genelde böle yavaş gelişenlerin sonunda pek iyi olmamış ama tabiki şansım var kı doktor hala ilaçlara devam etmemi istiyo
Hayırlı olsun inşallah geç tutunma falan olmuştur ondan değer böyledir dewamıda sağlıklı bi şekilde gelsin inşallah

Insallah tatlim. Hamile gbi 6ya dogru enerjim bitiyo ve ben hic bole olmamistim. Dun gece kasigimda batmalar oldu falan hissettim icimde bisey oldugunu ama sonu iyi olsun tabii. Minik minik gelsin keske
inşallah canım. bol bol dinlen . havuç ye bir de kemik suyuna çorba falan yap iç. protein ağırlıklı beslen . bana doktorum günde 6 tane haşlanmış yumurta ye dedi. belki daha iyi tutunmasına yardımcı olur bebişinin.

Dedikelrini uygulicam canim, simdi daha bi hevesle uygulicam hatta. Senin bebisini de tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

Arkadaşlar 21 Nisan Cumartesi transfer olmuştu dün yani cuma günü idrarda ikinci çizgi silik çıktı. Dünden beri defalarca test yaptım hep silik çizgi çıkıyor. Test günü 2 Mayıs. Nasıl dayanıcam bilmiyorum ama erken yapıp yükseldi mi kimyasal mı dış gebelik mi telaşına erkenden girmek istemiyorum. Off pozitif teste bile sevinemiyor insan ne zor...

Tebrikler allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah

Çok teşekkür ederim amşn inşallah hepinizin sonucu pozitif çıksın. Bugün duyduğum kadarıyla hamilelerin duası kabul olurmuş İnşallah hepiniz hamile kalın kardeşlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…