Şu tüp bebeğe başladığımdan beri aynı şeyi düşünüyorum. Hani filmlerde izleriz kadın suphelenir test yapar ikinci çizgiyi görür cümle aleme hamileyim diye duyurur. Biz kabak gibi ıkinci çizgiyi görsek de acaba diyoruz. Kan testi yapıyoruz dur bakalım katlanacak mi katlanıyor acaba kese görünecek mi görüyoruz kalp atisi duyulacak mi ??? Hiç bitmiyor kaygilar

Valla canım çok doğru söylüyorsun ya ben iki gün arayla 3 defa kan testi verdim gayet güzel katlanarak arttı pazartesi doktor ultrasona çağırdı ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedim.

Valla canım çok doğru söylüyorsun ya ben iki gün arayla 3 defa kan testi verdim gayet güzel katlanarak arttı pazartesi doktor ultrasona çağırdı ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedim.
Ben de öyle kalp atışını duymadan ailelere bile söylemedik. Şimdi de ilk 3 ay riskli diye sadece yakinlarimiz biliyor. Çünkü sonra millete laf anlatmak da zor. Kalp atışını duydum ya acaba hala atıyor mu kaygım var bi de

Doğurunca bile inanamicaz bu gidişle. Allah tüm kaygılarımızı boşa çıkarsın. Sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.

Kızlar bişe sorucam ki sorduğum sorunun cevabını da biliyorum ama yine de inat ettim transferin ertesi günü bi belirtisi olan oldu mu ?

Sadece idrarda silik çizgi görmüş biri olarak cevap vermem doğru mu bilmiyorum ama bir iki kere kasık ve rahim civarında kasılma batma tarzı şeyler olmuştu ertesi gün. O da birkaç saniye anca kendini dinlemesen fark etmezsin. Benim göğüslerde zerre hassasiyet yokz o düşündürüyor beni. Birkaç gün önce vardı biraz

Hiç belirti olmadan hamile kalan var mı acaba?

Kaçıngün embriyosu kuzum senin bi de bugün kaçıncı günün? Ve çizgiyi görmüşsün neden üzülüyorsun rahat olsana bizden bi adım öndesin bak :)

Kaçıngün embriyosu kuzum senin bi de bugün kaçıncı günün? Ve çizgiyi görmüşsün neden üzülüyorsun rahat olsana bizden bi adım öndesin bak :)

5. Gün 1 adet. Çok seviniyorum aslında o çizgiyi görmek bile benim için çok güzel çok şükrediyorum. Ama işte kanda değer ne olacak falan çok endişeleniyorum maalesef. Pozitif düşünmem lazım biliyorum ama elimde değil.

Transfer 21 nisanda olmuştu. Saat 3 gibi Tam olarak kaçıncı gün oluyor bilmiyorum :)
7. Günün kuzum başka test yapmayı düşünüyor musun ? Bu ara da çatlatma iğnesinin etkisinden korkuyordun galiba sen öyle hatırlıyorum bende 9. Günden sonra etkisi geçiyo du bu kadar uzun süre kalmaz o .. 5. Gün embriyonun kalitesi neydi canım

Bende senin gibi silik çizgiyi gördüğüm halde 24 saati zor geçirmiştim. Korkarak test sonucunu bekledik. Elinde değil biliyorum ama inan. Oluyor :) bügün bende olduğu gibi sende aynı gözyaşını dökeceksin inşallah

4-5 tane idrar testi yaptım dünden beri.Dondurulmuştu benim çatlatma iğnesi olmadım bu ay. Daha çok sağlıksız gebelik ihtimalinden korkuyorum. İyi kalite demişlerdi.

Cnm cok sevindim adina bence hamilesin rahat rahat sevim tadini cikar bosver takma kafana biseyi Allah nasip ettiyse alicaksin kucagina bak o cizgiyi silil gormek icin o kadar bekledin smdi olumsuz dusunme doya doya sevin kandada pozitif cikicak insallah

İnşallah tüm dualarım onun için. Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…