Testler burda ilkini dün sabah yapmıştım 4. 3.den daha silik geldi bana biraz. Sonra baktım kafayı yiyorum test günüme kadar başka test yapmamaya karar verdim. Dayanabilirsem :) Nekadarcilekbirhayat

Son düzenleme:

Cnm evet erken ama catlatma ignesini yapali 12 gun dolmus oluyor ve 30 nisan evlilik yildonumum eger varsa gebelik o gun ona soylemek istiyordum biraz ondan acele ediyorum 7. Gun oluyor transfer gununu saymazsak 30 nisanda

Insallah cnm insallah iste evlilik yildonumumde o guzel haberi vermek icin istiyordum en cokta sonucu ogrenmeyi ama bakalim beklerim insallah :)

Kızlar bişe sorucam ki sorduğum sorunun cevabını da biliyorum ama yine de inat ettim transferin ertesi günü bi belirtisi olan oldu mu ?
benim ertesi gün değilde transferden 2 sonra sabah 6 da çok fena kasık ağrım oldu sabah 8 e kadar evin içinde sürekli olarak yürüdüm. Çünkü oturunca veya yatınca ağrı yeniden başlıyordu. tabi ki herkes de farklı bazılarında hiç bir belirti olmuyor. o yüzden içini ferah tut.

İdrarı 8. Gün yaparım diyodum 6. Gün yaptım. Şimdi 12. Günü beklemek zor ama ben de zamanımı beklemek istiyorum.
Ben idrar testine çok güvenmiyorum canım benim test günüm geldiğinde sabah gittim kan verdim 400 çıktı. akşamına da anı olarak saklarım diye idrar testi yaptım doğru düzgün çizgi bile çıkmadı. sende de oyle bir durum olur bosu bosuna moralini bozma bence.

Benim böyle çıktı ama bilemiyorum. Sizin kaç haftalık şimdi? Kese görebildiniz mi?

Eki Görüntüle 2141316

Benim böyle çıktı ama bilemiyorum. Sizin kaç haftalık şimdi? Kese görebildiniz mi?
benim 1. kan testim 400 2. kan testim 780 3. kan testim 2066 çıktı pazartesi günü doktor çağırdı ultrason için . kaç haftalık olduğunu bilmiyorum bilen varsa söylesin bana göre 5 haftalık ama doktoruma göre 6 haftalık. SAT 24 MART. Transfer 12 Nisan. benim demek istediğim kan testi daha güvenilir ama onuda en erken 10. gün yaptır.

Maşallah değerleriniz çok güzel. Darısı başımıza. İkiz falan mı sizin?

Mrb kızlar bende perşembe günü transfer oldum.salı toplandı perşembe transfer oldum kaçıncı gün emriyosu oluyor.ben iki dedim hemşire 3.gün emriyosu dedi.neyse hayırlısıyla hepimizinki tutar inşallah. Karın kasık ağrılarım var.rahimde batma kramp filan sizin ne zaman geçti .
Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah..

Maşallah değerleriniz çok güzel. Darısı başımıza. İkiz falan mı sizin?
saol canım. amin inşallah canı gönülden diliyorum Rabbim hepinizin dileğini gerçekleştirsin.bilmiyorum ki doktorum o konuda biraz ketum :) keseyi görmeden bir şey demiyor. ikizlerin değeri böyle mi oluyor ikizlere hamile olanlar yazabilirler mi değerlerini acaba?

Allah gönlünüze göre versin :)

Aynı gün transfer olmuşuz bnmde perşembe günüydü 3. Gün embriyosu 2 tane dondurulmuşlarla bnmde ağrım oldu ama sol tarafım da hala war geriliyo gibi tuhaf bi ağrı allah hayır etsin hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Aynen cnm bi gerginlik te var hatta yatarken ayaklarım bacaklarimi esnetmek istiyorum ama işte uzanma, gerilme vs dediler diye dikkat ediyorum. Güzel haberler veririz inşallah:)

2.gün embriyosu transferi olmuşsunuz. İnşallah sımsıkı tutunur size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…