N

Neden ikisini koymuyo canim
İkiz olursa Riskli ymis falan filan. İyide bi arkadas var orda tanıstik merkezde 27 yaşında ikinci denemesi ona koymus 2 suan hamile. Bnm anlamadigim neden biri çöpe gitsin o zmn onu cozmesin biz bu kadar şeye katlanıyoruz. Soyluycem zaten ikisinide istiyorum diycem haziranda 34 yaşına giriyorum. Çok Üzgünüm inş kabul eder

Bencede cop yani o kadar emek konus riskini ben kabul ediyorum de

Amin canim insallah nerde yaptiriyosun

Istanbul galiba canim ben ankaradayim olmazsa donmuslarini alip baska merkezde yaptit
Evet istanbul Asya yakasında aslında dr um çok iyi yani tecrübeli çok hastası var. Herkes memnun bnde memnunum inş 2 sini de koymayı kabul eder. İkna etmeye calisicam eşimde çok istiyor. Maddi olarak yıprandik manevi olarak zaten sende bilirsin yaşadıklarımız kolay değil. İnş sonuç güzel olurda bunları unuturuz.

Benimkide 20 mayıs transfer test günü 2 mayıstı 3 gündür idrar testinde çıkıyo bugün kan verdim kandada çıktı şükürler olsun.bence beklemeden kan verebilrsin

o bendimmm ama 3 gün idrarda bugün kandada çıktı..çok şükürrr..bekleyenedim 2 mayısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…