Canımm hayırlı olsun ne güzel bi haber :) darısı bize olsun transferin ilk günü ikinci günü bişe hissettin mi belirti oldu mu
Amin canımm...rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin..Transferin ilk 4 günü bşy hissedilmiyor bence..tutunma aşamasında sonraki günlerde artık tutundugu için belirtiler baslıyo.5.günden sonra baslıyo gögüslerde acı dolgunluk kasıkta iğne batması gaz şişkinlik iştahta değişiklik.benim belirtilerim böyle oluyor 2.hamileliğim bu..

Bi tanede yuzde 40sa 2 tanede 60 larda falan oluyo canim konus sende ben oyke mutlu olacam de ya cozdurmesinler ya 2 tane koysunlar sonucda psikolojinde onemli insallah pozitifi gorursun

Bi tanede yuzde 40sa 2 tanede 60 larda falan oluyo canim konus sende ben oyke mutlu olacam de ya cozdurmesinler ya 2 tane koysunlar sonucda psikolojinde onemli insallah pozitifi gorursun
Allah razı olsun cnm.aminn inş isteyen herkese bu duyguyu bu mutluluğu nasip etsin. Evet öyle soyluycem.

Maşallah gayet iyi bi değer. İki embriyo mu transfer edildi?
Tek yumurta toplandı tek embriyo transfer edildi..dr um bi ay daha yumurta toplayalım ikisini bir transfer edelim dedi kabul etmedim,rabbim ol derse tek yumurta ve tek embriyo ile de nasip eder..buna inandım ve transfere gittik,kabul etseydim donduracaktı önümüzdeki ay iki embriyo transfer edecekti..

Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla :)

Lekelenme kanamalarınız transferin kaçıncı günü oldu acaba?

Masallah cesaretinize hayran kaldim tek ymurtayla tramsferi kabul etmissiniz icinize dogdugu gbi yapip sadece Allaha guvenmissiniz

Masallah cesaretinize hayran kaldim tek ymurtayla tramsferi kabul etmissiniz icinize dogdugu gbi yapip sadece Allaha guvenmissiniz
Allah ol desin yeterki 1 tane yumurtaylada oluyor eger Allah nasip etmeyecekse 25 tane yumurta toplananlarda bile olmuyor..inanmak ve Allah a teslim olmak gerek,bizler elimizden geleni yapıyoruz,gerisi Allah a kalmış..

Kızlar tüp bebek merkezini değiştirmek istediğimizde dondurulmuş embriyoların farklı merkeze transferi kolay oluyormu. Bunları düşünmek için çok erken aslında çünkü lucrin iğneye henüz bugün başladim. Ama fikrim olsun istedim. Saolun kızlar simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…