Evet canım değiştiren çok neden değiştirmeyi düşünüyorsun ki

Amin canım Allah razı olsun sanada hayırlı kandiller. Ayy böyle güzel bir günde ne kadar güzel bir haber bu benimde tek hayalim ikizlerimin olması darısı bize Rabbim kabul etsin bu mübarek günde dualarımızı inşallah sanada kucağına almakda nasip olsun yavrularını inşallah

Aynen bende canım giremedim hiç temizlik yaptım son kez bi perşembe transfer var bir daha yapamam detaylı valla çok zor bizim işimiz İnşallah sende başlayacaksın yakında canım benim Sanada hayırlı kandiller aminn Allah razı olsun kuzum

Benim güzel arkadaşlarım, kardeşlerim Rabbim bu mübarek günde kimsenin duasını geri çevirmesin hepimize hayırlı sağlıklı ömürler ve evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize bol şifa versin, doğum yapacaklara kolay doğumlar, yapanlarada anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim bu geçtiğimiz zor süreçlerde hepimizin yardımcısı olsun. İyiki varsınız seviyorum sizleri dualarımdasınız her zaman

Ayy kuzummm çok az kalmış seninde heyecan tavandır sende şimdi vallaaa İnşallah bu sefer pozitif olacak inanıyorum ben Sorma bitmiyor işler kuzum aman sağlık olsunda hallolur bi şekilde valla bu hafta adeti bekliyorum artık inşallah gecikmeden gelir bekletmez beni

Aminnn canm Allah razı olsun cümlenizden iyiki varsınız sizleri tanımadan o kadar çok seviyorum ki iyiki rastlaşmışız

Ayy hemde nasıl canım valla ya şimdide iş yerindeyim patronu bekliyorum izin meselesini konuşacağım iyice gerildim bu sfer fazla alacağım için bi gergin hissettim kendimi onu da bi söyleyip rahatlarsam benden iyisi yok Kuzum benim çok sağol inşallah bende elimden geldiğince pozitif düşünmeye çalışıyorum Allahım bu güzel günde kabul etsin dualarımızı inşallah Ayy inşallah gecikmez beklediğin zamanlarda da gecikiyor ya sinir oluyorum ben

Günaydın kuzular. cumartesi günü kontrolüm vardı.Doktor estrofem verdi.Sabah 2 tane içiyorum 5. gün sabah 2 akşam 1 içiceğim. 10 gün sonra kontrol var.Ve transfer günü kararlaştıracağız :)

Canım inşallah hayırlısı olur senin için alırsın bir an önce yavrunu maşallah mayısta test gününü bekleyenler çoğaladı sırayla güzel haberler veririz inşallah

Canım inşallah hayırlısı olur senin için alırsın bir an önce yavrunu maşallah mayısta test gününü bekleyenler çoğaladı sırayla güzel haberler veririz inşallah
canım test günün ne zaman merakla bekliyorum

bu kandil gününde bütün arkadaşlara dua ediyorum rabbim gönlünüzden geçeni kucağınızda sağlıkla göstersin ben dahil

Günaydın kuzular. cumartesi günü kontrolüm vardı.Doktor estrofem verdi.Sabah 2 tane içiyorum 5. gün sabah 2 akşam 1 içiceğim. 10 gün sonra kontrol var.Ve transfer günü kararlaştıracağız :)
hayırlı olsun arkadaşım güzel haberlerini alalım inşallah

Canım daha çok erken belirti için zaten belirti olsada ilaçlardan dolayı oluyor nasıl gidiyor bakalım iyisindir inşallah
İyiyim canım 3. Gün bugün sakin ama yatarak geçirmedim ben kanıtlanmış bi faydası yok diyolar ama yine de yormuyorum kendimi bi de artık duş alayım diyorum ama erken mi sence kuzum

canım test günün ne zaman merakla bekliyorum

bu kandil gününde bütün arkadaşlara dua ediyorum rabbim gönlünüzden geçeni kucağınızda sağlıkla göstersin ben dahil

Canım daha transfer olmadım perşembe günü oluyorum Allahın izniyle test günümde anneler gününe denk geliyor inşallah o gün güzel haberler veririm size. Allah razı olsun canım aminn hepimiz inşallah

İnşallah sıkıntı yapmaz canım sonuçta keyfi bir şey yapmıyoruz . Ben sanırım bu haftayı kullanacağım duruma göre haftaya işe başlamayı düşünüyorum. Haftasonum çok kötü geçti hiç keyfim yok benim

İyiyim canım 3. Gün bugün sakin ama yatarak geçirmedim ben kanıtlanmış bi faydası yok diyolar ama yine de yormuyorum kendimi bi de artık duş alayım diyorum ama erken mi sence kuzum

Çok şükür canım sevindim inşallah sonucunda güzel olacak en iyisini yapmışsın ama yormamaya dikkat et kendini ben ilk transferimde 7. gün almıştım hemen 10 dakika hızlıca ama pek sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum bu transferimde de o civarlarda alırım 5. gün falan inşallah hayırlısı olur hakkında iki gün daha bekle öyle al istersen

Ayy inşallah canım aynen öyle ilk denememde 4 gün almıştım çok güzel karşılamıştı sıkıntı olmadı inşallah yine aynı şekilde olur Canım senin transfer tarihin ne zamandı ne zaman ayrılcaksın izne neden kötü geçti canım hayırdır üzmemeye çalış kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…