Kızlar tüp bebek merkezini değiştirmek istediğimizde dondurulmuş embriyoların farklı merkeze transferi kolay oluyormu. Bunları düşünmek için çok erken aslında çünkü lucrin iğneye henüz bugün başladim. Ama fikrim olsun istedim. Saolun kızlar simdiden

Kızlar cikolata kistim var benim küçük ama var. tutunmayi engellemez inşallah çikolata kistiyle hamile olan da vardir değilmi
Canım çikolata kisti tutunmaya engel degil, normal yoldan gebe kalmayı engelleyebilir oda kesin değil..Bende de çikolata kisti vardı hemde baya buyük ama ilk denemem de tutundu.

Allah ol desin yeterki 1 tane yumurtaylada oluyor eger Allah nasip etmeyecekse 25 tane yumurta toplananlarda bile olmuyor..inanmak ve Allah a teslim olmak gerek,bizler elimizden geleni yapıyoruz,gerisi Allah a kalmış..

Evet cnm zatwn bize sadece gereken tek yumurta ve bir sperm milyonlarcasinin arasindan Rabbim ol dedikten sonra hersey bos peki kacinci gun embriyosuydu

Selam kızlar herkese hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin rabbimiz
Benim ilk tüp denemem Süleymaniye’de oldu boş yumurtalardan dolayı iptal oldu
Şimdi ikinci deneme için rapor aşamasındayız aret kamar da yapmak istiyoruz inşaAllah
Benim gibi boş yumurtası olup da sonra sonuç alan oldu mu acep

Ayyy maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallahhh bu mübarek günde Rabbim hepşmizin gönlüne göre versin inşallahhh bende çok ikiz istiyorum

Maaşallah canım allah tamamina erdirsin Her birimizinkini . rabbim bu duyguyu isteyipte yasamayan kul birakmasin

Günaydın kızçelerimm haftasonu bakamadım buralara evimi temizledim mis gibi ufak ufak hazırlıyorum kendimi tedaviye artık benmde az kaldı hayırlısıyla Hayırlı kandiller, hayırlı haftalar bol bol güzel haberler alacağımız bir hafta olur inşallahh Rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin.

Günaydın canım aynen ben de pek bakamadım Ohh mis gibi olmuştur güle güle otur. Hayırlı kandiller canımcım güzel haftalar herkesin duaları kabul olur inşallah.

Canım aslında güzel bir haber bu ben çok okudum burda ilk başlarda böyle düşük değerlerleri olup sontadan artan inşallah sende onlardan birisi olursun tekrarlayacak mısın bugün kan testini hayırlısı olsun bu mübarek günde inşallah

Kızlar bişe sorucam ki sorduğum sorunun cevabını da biliyorum ama yine de inat ettim transferin ertesi günü bi belirtisi olan oldu mu ?

Canım daha çok erken belirti için zaten belirti olsada ilaçlardan dolayı oluyor nasıl gidiyor bakalım iyisindir inşallah

Merhaba canım hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın belirtiler opudan kaynaklıdır büyük ihtimalle transferden sonraki 3 gün de geçiyor genelde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…