Bizde toksoplazma geciren hatirlamiyorum. Geçmiş olsunKızlar merhaba 6 haftalık hamileyim test sonucıma göre toksoplazma ıgm deperim sınırda çıktı doktorum başka bi yerde tekrar yaptırmamı istedi başına böyle bi şey gelen var mı ? Doktorum eğer şu an geçiriyosan enfeksiyonu gebelik boyunca antibiyotik kullanacaksın öncesinde geçirdiysen ilaca getek yok dedi ama endişeliyim
oh masallah.Mutlu'cuk 1.487gr olmus. Boyu yine bir hafta geride, normal dedi. Suyu iyiymis. Bir sorun yok.
Ayaklar icin yapacak bisi yok, hamilelikte metabolizmadan dolayı ve sicakla daha kötü olacak dedi.
Mide bulantisi ve gaza reflu dedi, mide vs artık yukarı çıkmış diye.
Dogum proseslerini de konustuk. Simdilik vajinal veya sezeryan belli degil, 36da muayne var. Sen bilincli annesin halledersin dedi. Bu sefer baya konustu normal normal deyip kapatmadi konulari
ilk oğlumda düşmesini bekledik 2.de yıkadık Havalar sıcak yıkarım benTecrubeli annelere bisey sormak istiyorum bebegin gobek bagi dusmeden ewel nasil yikamayi tercih ediyodunuz
ilk oğlumun kıyafetleri 1 yasa dek ütülerdim 2. 6 ay anca 3. Ne olur bilmiyorum ama ilk zamanlar kesin ütü yaparimKizlar mikrobu kirilsin dezenfekte olsun diye yani hepsine utu basin diyolar ben de bilemiyom ama etraftan diydugum boyle
Kolay gelsin tatlı telaş bunlarBebek kiyafetlerine konmari katlama yapilmiyor, bunlar ne kadar minik seylermis, ay cildiricam. Çok küçükEki Görüntüle 2276363
sıklığı nasil normal gibiYa benim gün içerisinde karnım taş gbi oluyor normalmi bu başınıza geldimi annisler dr a danismalimiyim bunun için ilaç vs veriliyormu
bencede testi tekrarlat korkma doğru tedavi ,kontrolle bisey olmazKızlar merhaba 6 haftalık hamileyim test sonucıma göre toksoplazma ıgm deperim sınırda çıktı doktorum başka bi yerde tekrar yaptırmamı istedi başına böyle bi şey gelen var mı ? Doktorum eğer şu an geçiriyosan enfeksiyonu gebelik boyunca antibiyotik kullanacaksın öncesinde geçirdiysen ilaca getek yok dedi ama endişeliyim
ayyyy masallah masallah harika kilosuMutlu'cuk 1.487gr olmus. Boyu yine bir hafta geride, normal dedi. Suyu iyiymis. Bir sorun yok.
Ayaklar icin yapacak bisi yok, hamilelikte metabolizmadan dolayı ve sicakla daha kötü olacak dedi.
Dogum proseslerini de konustuk. Simdilik vajinal veya sezeryan belli degil, 36da muayne var. Sen bilincli annesin halledersin dedi. Bu sefer baya konustu normal normal deyip kapatmadi konulari
baska yerde yaptır canim.sorun yok o degerde gecmiste gecirdigindir muhtemelen Allah yardimcin olsun korkma geçmiş olsun ilacla tedavi olunabiliyor diye duymustumKızlar merhaba 6 haftalık hamileyim test sonucıma göre toksoplazma ıgm deperim sınırda çıktı doktorum başka bi yerde tekrar yaptırmamı istedi başına böyle bi şey gelen var mı ? Doktorum eğer şu an geçiriyosan enfeksiyonu gebelik boyunca antibiyotik kullanacaksın öncesinde geçirdiysen ilaca getek yok dedi ama endişeliyim
vayyyyy kizgin kumlardan soguk.sandalyelere hosgeldiniz efenimmmm.insallah tesekkur ederiz teyZesigünaydın ağustos anaları :) ben yine ofiste masamın başındayım tatil bitmiş hiç anlamadım.
I ikuayko maşallah mutlucuğa :)
Efelihayat senin paşadan da iyi haberler bekliyoruz.
iste ideal anne ohhhh misss ben de.o haldeyim.yaparizzz relaxxxxAy ben geniş,rahat anne hiç biseye el atmadim Ev dahilyiyip içip geziyorum Haftaya yavaştan başlarım. Yatak bu ay sonuna hazır olacak diğer herseyde Temmuzun ilk haftasına dek biter Allahın izni ile sonra gider doğurur gelirim
basladi ya yine felaket tellali taslayinnn sunu taşlayın Allahini.seven taslasinSurda 5-6 haftaya patir patir dogurmaya basliycaz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sonra biz de baslariz icerde daha rahattim dogdu mahvolduk diye
ay hayirdir insallah, gercek cikar insallah akilli uslu bebislerimiz olur amiiin!Kızlar tatil olunca vakit hiç geçmiyor işe gitsek de bir kaç hafta daha hızlıca geçse bari. Dün gece rüyamda doğurmuşum. Elimi karnıma sürüyorum böyle dümdüz (yani eskiden olduğu kadar ). Göğüslerimden sütler akıyor bebiş içiyor ben içirmezsem uyuyor (basıl bebişse ağlamıyor unutacağım diye korkuyorum rüyada) hoplaya zıplaya yürüyorum ayyy. Uyandım ki rüyaymış. Canım sıkkın rüyaymış diye .
masallah annesiii tombis mi olcak senin oglanMutlu'cuk 1.487gr olmus. Boyu yine bir hafta geride, normal dedi. Suyu iyiymis. Bir sorun yok.
Senin yaşam koçun var eben şanslısın ohhhh misss herseyi.sorarsin gosterir suyu seviyor genelde bebekler icgudusel sen.duvar isine baslat gazla.kocani.kokusu ciksin havalansin.camasiri oyle yika bencebanyo nezaman yapacak bebekler demis biri, acaba almanya da hastanede yikayacaklar mi 24 saat sonra. eve gelen ebe ne diyecek acaba. zaten uc gun hastanedeyiz orda bildikleri gibi yaparlar eve gelincede ebeyle birlikte yikarim herhalde.
annem gecen gun ‘yazin dogacak bebek nasilsa, her gun yikarsin oglani, ferahlar rahatlar tertemiz, boyu atar suya girip ciktikca’ dedi. benim gibi suyu sevecek baska caresi yok
ehehe insallah iyi bi ebe denk duser beni sinir krizine sokmaz (ebe sans isiymis!).Senin yaşam koçun var eben şanslısın ohhhh misss herseyi.sorarsin gosterir suyu seviyor genelde bebekler icgudusel sen.duvar isine baslat gazla.kocani.kokusu ciksin havalansin.camasiri oyle yika bence
Bende sendenim merak etme daha hiç bir şey yapmadım tek yaptığım oğlumdan kalma kiyafetleri aylarina gore ayıklamak olold.ounun disinda bi halt etmedim ye ic gez yatAy ben geniş,rahat anne hiç biseye el atmadim Ev dahilyiyip içip geziyorum Haftaya yavaştan başlarım. Yatak bu ay sonuna hazır olacak diğer herseyde Temmuzun ilk haftasına dek biter Allahın izni ile sonra gider doğurur gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?