2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tatlisim 13.40 insallah
ehehe insallah iyi bi ebe denk duser beni sinir krizine sokmaz (ebe sans isiymis!).

boya isini hallettim

Eki Görüntüle 2276443
Eki Görüntüle 2276442
bu kizdan.korkulur dünyayı fetiheder kacin

Dr bize oglumda yikamayla ilgili bisey dememişti.. mart doğumlu olmasına rağmen hergun yıkadık biz hastaneden geldiğimiz günden itibaren..göbek kısmını kapatıyorduk ıslanmasın diye..birde bi solüsyon var eczanede göbeğe sıkıyorsun adını hatırlamıyorum şuan onu sıkardık.. 6.7 gün bi zaman içinde düşmüştü göbeği..yıkamayla ilgili bi sorun yaşamadık yani..O gün bugündür hergun yıkaniriz..kış ayı hariç tabi kışın haftada kesin 2 bazen 3 de oluyor

Utu konusuna gelince bende 5.6 aylık olana kadar hep ütüledim...sonra baktım deli işi gibi ufak şeyleri ütülemek herkez 40 çıkana kadar utuluyoruz falan dediler bende sonra bıraktım.. ama bu sefer yine 6 ay olana kadar ütülerim kesin..

ada_2019 logusalik gecirenler daha iyi bilir ama.üşüme oluyor diye duydum kan kaybindan incede olsa almakta fayda var
Sabahlık olayı biraz kişiye de bağlı seven var sevmeyen var..mesela ben oğlumda aldım.ama pek kullandım sayılmaz.. ağustos ayında üşüneceğini sanmiyorum ama tabi istanbulda eylul den itibaren derece dusmeye basliyor sonrasinda ihtiyac duyulabilir ama o zaman da ekim gibi zaten kalorifer yanmaya başlar evin durumuna gore bebisler oldugindan..o zaman da sicak basabilir..şahsen mart sonu doğum yaptım kış bitimi ama ben yanıyordum afakanlar basip cami açtığımı biliyorum

Öyle canim sartlara.gore degisir

Kızlar lohusa geceligi alacam da sabahlik almaya gerek var mı havalar sıcak baya ama hastanede üşür müyüz
Hastanede gezicez, eve gelen olacak falan. Usumekten degil de daha derli toplu durmak isterim diye ben alacagim bi tane.
Ay alyanslarım olmuyo
Resmen kremle takıp,kremle cıkarıyorm
Boynuma astım bugun:)
Celik alyans alcm kendime.
Bos hissediyorm cok böyle
Ben ilk sozlendigimizde ve nikahtan sonra kolyeme takiyordum motorda yasak diye. Tak çıkar tak çıkar ehhh yeter bea dedim birakmistim hızlıca bir senedir calismiyorum zaten 7 aydir da surmedim ama alismamisim, takmiyorum. Ama eminim girmez

elaide once badana, sonra esyalar kurulacak kokusu çıkacak, sonra yikama yerlestirme. Simdi yikasan nereye koyacaksin? Sen sirayla yap bence

Efelihayat felaket tellalligi degil bea, realist adamim ben. İlk andan beri ne diyorum? Poku yedik

Kızlar dün eşimle ankaraya gezmeye gittik bebek mağazalarını gezdik jokerde bu bebek arabasını çok beğendik aklımda travel yoktu ama çok kullanışlı pratik geldi aklımda kraft evo vardı ama biraz ağır bi araba bu çok içime sindi 1500 civarından 1100 gibi bi fiyata düşmüş bakmak isteyenlere markası sunny baby marvel

Eklentiler

• IMG-20190605-WA0002.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20190605-WA0003.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20190605-WA0004.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…