2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çıkmışken almışsın ne güzel indirim candır ama ben bugün Bi market turu attım kendimi zor attım eve benim belim kopmak üzere ya ölmüşüm ben

İnşAllah canım ya.1saati geçti ağlıyorum gözyaşlarım durmuyor resmen ,ne biçim bişey anlamadım.Senin işin çok daha zor.Allah yardımcın olsun canım.
bukadar ince ince dusunme kuzum, azcik vurdum duymaz ol bosver yahu. gozyaslarina sana yazik, hemde hicbisii yokken ortada.
Allahin izniyle nefis bi sekilde buyutursun, yetersin yetmiicek ne var sanki. analarimiz babaannelerimiz anneannelerimiz kac cocuk birden buyutmus, hepimize yetmisler masallah. bukadar uzulecek ne var. salla gitsin yaa kaynana da kim. dis kapinin mandali. politik davran yeter.
hadi bi silkelen kendine gel. cik gez dolas. az bisii para harca. indirimler var mis gibi, kendime dogum sonrasi icin bisiiler bak. bebise bak. ne bu depresif haller kuzum a aa.

Güzel anneler nasılsınız bugün tartiya çıktım çok mutlu oldum 63.5 ile hamile kalmıştım 12 kilo aldım hamilelikte bugün 65.4 kilo olmuşum göbek fln epey çekildi 2. Gun akşamından beri korse takıyorum korse ile daha az agrım oluyor hemde epey toparladı göbeği fln ben çok tereddutluydum sezeryanda korse kullanamazsam göbek kalırsa diye ama cok rahat ettim korseyle hiç dert etmeyin kiloları hızla gidiyormuş onu anladım

Yok yook o nişan çok değişik bişey böyle kanlı manlı geliyo bolca ööğğ

Şu an bir gayret hastane çantası hazırlıyorum. Çok panik oldum bu bebelerin sağı solu belli olmuyor demekki
Sorma sorma ben de kıyafetleri yıkadım ütüledim çantayı hazırlarım artık bebişin yatağını da kurcam neme Lazım benimkiler hep geç geldi ama belli olmuyo

Oo şahane ya maşallah Kız hadi darısı bize.. Kalanlarda bol süt olsun kilolar

Zuhahahaha afroditi paylasti.kiz.beni.olduruyorsunuz @ikuayko sekersizfistikezmesi ucunuz yorumlari

Tişikkir ederiz tatlı kısss.

Bugün hiç gruba bakamadım, acep hangileriniz yine hunharca doğurdu? Ben bugün “37 haftalık bir gebe Ankara kalesinde nasıl gezer” başlıklı bir deney yaptım Yok şekerim yoook yokuşlu inip çıkmalı uzun yürümeli gezmeler benden geçmiş. Bir de hamile pantolonu bile artık karnımı sıkıyor. Bir daha pantolon giyersem beni alnımın çatından vurun, tşk.

Çıkmışken almışsın ne güzel indirim candır ama ben bugün Bi market turu attım kendimi zor attım eve benim belim kopmak üzere ya ölmüşüm ben
kendine haksizlik etmeee iki cocugun var bide onlara yetisiyosun sen. vallahi masallahin var. okadarcik yorgunluk olacak elbette
valla carsiya cikinca hangi magazaya girecegimi sasirdim gozum dondu simdiyi sorma ama, bide eve gelip yemek yaptim. esim guya yardim edecekti oturdu koltuga kucaginda laptop bana haberleri okuyo. bugun carsida bi kavga ettik zaten (el ele gezerken biseye dalmis bakiyordum vitrinde, kadinin biriyle carpisacakmisim, esim cekistirip kizinca bende sesimi hafif yukselterek geri kizdim ) diye sustum artik.

pantalon mu, o ne yahu, dört aydir unuttum ben onu totom ciplak gezicem nerdeyse bacaklari gectim, kasinti yapmadimiii

Maşallah sana nasıl korse kullanıyorsun resim atar mısın?

Kadına çarpmamışsın iyi ki seninki kaza önlemiş bi de fırça yiyo yaa ama o vitrinler bizi bizden alıyor yaaa benim de gözüm dönüyo inanki çok güzel şeyler var

İnşAllah dediğin gibi olur canım.Hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım,başka bir isteğim yok.Canımı sıkmıyorum da ister istemez herşey tam olsun istiyor insan.Neyse takmıcam bundan sonra olduğu kdr.

Meyve ceviz de oyalamıyor beni 20 kilo olmadan doğursaydım artık
Ben bu ay 3 kilo almışım hiç anlamadım nasıl oldu yaa napalım ama bu haftadan sonra bebiş haftalık 200 gram alıyormuş o da bizden çıkıyor işte açıldı iştah yapacak bişey yok gece kalkıp yiyorum artık sen düşün.. Neyse vericez vericez inşallah süt olcak onlar

İnşAllah dediğin gibi olur canım.Hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım,başka bir isteğim yok.Canımı sıkmıyorum da ister istemez herşey tam olsun istiyor insan.Neyse takmıcam bundan sonra olduğu kdr.
Aynen yaa.. Sen ve bebiş iyi olun yeter ki gerisi hiç önemli değil olamaz da

Sorun herşeyi en ince ayrıntısına kdr düşünmemiz ztn.Bugün enerjim sıfır malesef.İnşAllah yarına düzelmek ümidiyle.Çok sağol canım.❤

Valla o kafanın aynısı bende de var, bazen uykularim kaçıyor. Bi yandan dogsun artık, seveyim koklayayim istiyorum bi yandan doğunca nasıl bakacağım, bi daha hayatım hiç eskisi gibi olmayacak, ben bu işe nasıl kalkıştım diye kendi kendimi darliyorum. Hormonlar mi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…