- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
evet yaptım oyle oluraa guzel olur :)Doğum yaptın mı cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün ins bn cuma doğum yaptım pzt evrakları işyerine verdi 5 gün haftaiçi izinliydi pzt başlayacak işe
Çıkmışken almışsın ne güzel indirim candıroh bi gez dolas yaptim rahatladim. sukurler olsun mis gibi yagmur yagiyo, tum hafta suren 38-40 arasi sicaklardan sonra ilac gibi geldi.
i love sale artik bilmeyeniniz kalmadiyaz indiriminden istifade ogluma servis seti aldim ♥
Eki Görüntüle 2293116
cok asiri tatli degil mibide minnos tencere aldim yemeklerini yapmak/isitmak icin. bebegi dogurmadan 4/5 aylikken ancak lazim olacak esyalari aliyorum ciddi ciddi napiim indirimi mi kaciriim henuz lazim degil diye dimi ama
bukadar ince ince dusunme kuzum, azcik vurdum duymaz ol bosver yahu. gozyaslarina sana yazik, hemde hicbisii yokken ortada.İnşAllah canım ya.1saati geçti ağlıyorum gözyaşlarım durmuyor resmen ,ne biçim bişey anlamadım.Senin işin çok daha zor.Allah yardımcın olsun canım.
Yok yook o nişan çok değişik bişey böyle kanlı manlı geliyo bolca ööğğAh şu nişan
Benim kültür yapılmıştı ve mantar enfeksiyonu vardi hep akıntım oluyor doktorda dogum yakin diye ilac fitil falan vermiyor. Bu akinti çokluğu ve renginden dolayi nişan gelse anlayamayacakmışım gibi geliyor
Sorma sorma ben de kıyafetleri yıkadım ütüledim çantayı hazırlarım artık bebişin yatağını da kurcam neme Lazım benimkiler hep geç geldi ama belli olmuyoŞu an bir gayret hastane çantası hazırlıyorum. Çok panik oldumbu bebelerin sağı solu belli olmuyor demekki
Oo şahane ya maşallah KızGüzel anneler nasılsınız bugün tartiya çıktım çok mutlu oldum 63.5 ile hamile kalmıştım 12 kilo aldım hamilelikte bugün 65.4 kilo olmuşum göbek fln epey çekildi 2. Gun akşamından beri korse takıyorum korse ile daha az agrım oluyor hemde epey toparladı göbeği fln ben çok tereddutluydum sezeryanda korse kullanamazsam göbek kalırsa diye ama cok rahat ettim korseyle hiç dert etmeyin kiloları hızla gidiyormuş onu anladım
kendine haksizlik etmeee iki cocugun var bide onlara yetisiyosun sen. vallahi masallahin var. okadarcik yorgunluk olacak elbetteÇıkmışken almışsın ne güzel indirim candırama ben bugün Bi market turu attım kendimi zor attım eve benim belim kopmak üzere ya ölmüşüm ben
pantalon mu, o ne yahu, dört aydir unuttum ben onuTişikkir ederiz tatlı kısss.
Bugün hiç gruba bakamadım, acep hangileriniz yine hunharca doğurdu? Ben bugün “37 haftalık bir gebe Ankara kalesinde nasıl gezer” başlıklı bir deney yaptımYok şekerim yoook yokuşlu inip çıkmalı uzun yürümeli gezmeler benden geçmiş. Bir de hamile pantolonu bile artık karnımı sıkıyor. Bir daha pantolon giyersem beni alnımın çatından vurun, tşk.
Maşallah sanaGüzel anneler nasılsınız bugün tartiya çıktım çok mutlu oldum 63.5 ile hamile kalmıştım 12 kilo aldım hamilelikte bugün 65.4 kilo olmuşum göbek fln epey çekildi 2. Gun akşamından beri korse takıyorum korse ile daha az agrım oluyor hemde epey toparladı göbeği fln ben çok tereddutluydum sezeryanda korse kullanamazsam göbek kalırsa diye ama cok rahat ettim korseyle hiç dert etmeyin kiloları hızla gidiyormuş onu anladım
Ben ben.. Bi haller oldu midem dolmak bilmiyorNeden acaba, bende doymuyorum 2 gündür ama yememek için direniyorum
Meyve ceviz de oyalamıyor beniBen ben.. Bi haller oldu midem dolmak bilmiyor
Kadına çarpmamışsın iyi ki seninki kaza önlemiş bi de fırça yiyo yaa ama o vitrinler bizi bizden alıyor yaaa benim de gözüm dönüyo inanki çok güzel şeyler varkendine haksizlik etmeee iki cocugun var bide onlara yetisiyosun sen. vallahi masallahin var. okadarcik yorgunluk olacak elbette ♥
valla carsiya cikinca hangi magazaya girecegimi sasirdim gozum dondusimdiyi sorma ama, bide eve gelip yemek yaptim. esim guya yardim edecekti oturdu koltuga kucaginda laptop bana haberleri okuyo. bugun carsida bi kavga ettik zaten (el ele gezerken biseye dalmis bakiyordum vitrinde, kadinin biriyle carpisacakmisim, esim cekistirip kizinca bende sesimi hafif yukselterek geri kizdim ) diye sustum artik.
İnşAllah dediğin gibi olur canım.Hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım,başka bir isteğim yok.Canımı sıkmıyorum da ister istemez herşey tam olsun istiyor insan.Neyse takmıcam bundan sonra olduğu kdr.Sen o bebişi kucağına al inşallah sağlıkla bak gör nasıl uzman anne olmuşsun öyle Bi içgüdü geliyor ki bebek doğar doğmaz sana da annelik yükleniyor.. Asla canını sıkma sağlıklı bi şekilde evinize döneceksiniz inşallahaz kaldı allahın izniyle temizlik dediğin şey kısır döngü yapsan gene aynı boşver ya yapamadığın da kalsın yani canını sıkmaya değer mi
Ben bu ay 3 kilo almışım hiç anlamadım nasıl olduMeyve ceviz de oyalamıyor beni20 kilo olmadan doğursaydım artık
Aynen yaa.. Sen ve bebiş iyi olun yeter ki gerisi hiç önemli değil olamaz daİnşAllah dediğin gibi olur canım.Hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım,başka bir isteğim yok.Canımı sıkmıyorum da ister istemez herşey tam olsun istiyor insan.Neyse takmıcam bundan sonra olduğu kdr.
Sorun herşeyi en ince ayrıntısına kdr düşünmemiz ztn.Bugün enerjim sıfır malesef.İnşAllah yarına düzelmek ümidiyle.Çok sağol canım.❤bukadar ince ince dusunme kuzum, azcik vurdum duymaz ol bosver yahu. gozyaslarina sana yazik, hemde hicbisii yokken ortada.
Allahin izniyle nefis bi sekilde buyutursun, yetersin yetmiicek ne var sanki. analarimiz babaannelerimiz anneannelerimiz kac cocuk birden buyutmus, hepimize yetmisler masallah. bukadar uzulecek ne var. salla gitsin yaa kaynana da kim. dis kapinin mandali. politik davran yeter.
hadi bi silkelen kendine gel. cik gez dolas. az bisii para harca. indirimler var mis gibi, kendime dogum sonrasi icin bisiiler bak. bebise bak. ne bu depresif haller kuzum a aa.
Amin canımÇok haklısın canım.İnşAllah yavaş yavaş yoluna girer herşey.Allah yardımcımız olsun ne diyim.
Valla o kafanın aynısı bende de var, bazen uykularim kaçıyor. Bi yandan dogsun artık, seveyim koklayayim istiyorum bi yandan doğunca nasıl bakacağım, bi daha hayatım hiç eskisi gibi olmayacak, ben bu işe nasıl kalkıştım diye kendi kendimi darliyorum. Hormonlar mi nedirAy kızlar benim psikolojim çok kötüAğlayıp duruyorum Bebek ne zman nasıl gelcek bilmiyorum ,belirsizlik korkutuyor beni.Bir yandan ilk bebeğim ona yetebilecek miyim iyi bir anne olabilecek miyim endişesi var,sütüm gelcek mi acaba endişesi ,doğum da birşey olursa korkusu ,hepsi bir yandan.Temzilk biraz rahatlıyordu onu da yapamıyorum pek, geçen kendmi yorunca gece ağrılarım olmştu.Erken gelir diye korkuyorum. Perdeler yıkancak camlar silincek yakınımda yapcak kimse yok.Eşim e de söyleye söyleye bıktım artk.Kaç gündür evden de çıkmadım.Sürekli yatıyorum.Bir yandan kaynanama kızıyorum.Bunalımlardayım çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?