2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
en son +17 deydim, bilincaltim tartilmayi yasakladi bana unutuyorum prensip olarak hep sabahlari ac karnima tartildigimdan sabahlari da unuttugumdan tartilmiyorum. tartilmiicam banane.
aynen oyle vericez hepsinide

en son +17 deydim, bilincaltim tartilmayi yasakladi bana unutuyorum prensip olarak hep sabahlari ac karnima tartildigimdan sabahlari da unuttugumdan tartilmiyorum. tartilmiicam banane.
aynen oyle vericez hepsinide
Aynen tartılmak yasak bize son ay artık olsun o kadar hepsi süt deposu inşallah

Elaide doğurdun ek gıdaya bile başlattın miniği he. Maşallah kız. Yine indirimler olacak yine avm ler olacak üretim devam edecek kuzum aslında senden farklı değilim avm ye gidince. Biri bana da bunları anlatmalı. Ben sana anlatıyorum sen bana anlat Doğumdan sonra olur mu

Ben kocadan bir sey istemekten vazgectim, bir sey bir kere söylenir, gücüm varsa yaparim (popom yiyosa) yoksa da yapmam. Paran varsa bir gunluk yardimci alabilirsin. Yoksa da camlar inan kirleniyor. Bebek ziyaretine gelecek kimse kapi cam bakmayacak zaten, bize batiyor durumları sadece. Az toparlayalim istedigimiz ve alistigimiz gibi hareket edememe durumu da gececek elbet, bu bebekler çıkacaktır sonunda.
Bebek bakmaya gelince, el kadar sey. İser sicar degistiririz. Acikir varsa süt olmadi mama veririz. Banyo zamani gelince banyo. E kiyafet yikamayi giydirmeyi zaten biliyoruz cozeriz. Baska nesi olacak minicik canlinin? Ben ki hayatimda bebek kucagima almadim, bebek bezine bile ilk defa bu ay dokundum, hic korkmuyorum. Atla deve değil, herkes catir catir uruyor, cocugunun ustune titreyenin de bebegi buyuyor titremeyenin de. Bizimkiler de büyür nedir yani.
Gececek. İnan.
iyi dilekler icin cok tesekkurler herkese tek tek yazamadim begenemedim kusura bakmayin :)

bu babalik izninde haftasonu sayiliyormu bilen varmi nasil oluyor ? simdi cumartesi dogdu 5 gun bugunden mi sayilacak pazartesi mi ?
Firmamda hafta sonlari tatildi, babalik iznini 5 iş günü ustunde kullandiriyor cumartesiperi saymiyordum. Bazi firmalar cumartesi gunlerini calismasa da sayabiliyor, ik ile gorussun derim.

Aslan bee maşallah sana aynen öyle

haahha bak iste bi ben degilim!! tamam hatirlaticam söz! bende benden beter bi koca var, herbiseye ‘aaa evet al!’ diyen, frenleyemiyorum kendimi beni frenleyen de yok bebisten sonra epey cikamam carsiya galiba diye dusunerekten aldim. bide bi sonraki indirimler taaaa 12inci ayda. e ozamanda kucucuk bebekle o soguklarda rahat rahat hadi gezemezsem!

ek gidaya simdiden gectim kafamda oohooh! ahaha ya ben kendimi biliyorum, 3/4 aylikta baslarim yogurt mogurt agzina farkli tatlar degdirmeye halt etmis kurallar.
6+ yemeklerine ben 5+ aylarda falan baslarim

Kizlar bugun artik evde durmim dedim araba tamirden geldi bagdat caddesini banklarda otura otura bi sonuna gittik bi geri donduk suanda oldum ama degdi artik yuruyeyimki acilma macilma baslasin yurumek benim icin bi iskence ama gercekten artik dogurmak istiyorum sahile de gidelim.dedik artik her aksam yurumek icin comelme zart zurt hareketleri de bulucam yapacam.... Bu arada h&m cok guzel.indirim var online

Ben de ilk hamileliğimde öyle yaptım her gün yürüdüm son ayda 38+2 de geldi oğluş.. Bunda da 37 dolsun başlicam deli danalar gibi yürümeye koşturmaya

Valla zamaninda 9 cocuk buyutmusler oyle boyle bizde bi sekilde buyutecez artik iyi kotu haklisin

Sorun herşeyi en ince ayrıntısına kdr düşünmemiz ztn.Bugün enerjim sıfır malesef.İnşAllah yarına düzelmek ümidiyle.Çok sağol canım.❤
Yalnızlık ve gücünün yetmemesi hissi... insan samimi içten bir destek arıyor... Çok basit belki ama BUGÜNLER DE GEÇECEK,HERŞEY GÜZEL OLACAK bakışı....

Ben de ilk hamileliğimde öyle yaptım her gün yürüdüm son ayda 38+2 de geldi oğluş.. Bunda da 37 dolsun başlicam deli danalar gibi yürümeye koşturmaya
Cok iyi yapmisin canim napim yok yani toz falan alirken surekli comelip kalkiyorum bari diyorum doguma da yarari olsun

Aslan bee maşallah sana aynen öyle
Kimler çocuk büyütüyor bea, biz mi bakamiycaz? Hallederiz Kadir.
Kiz 6.ayda yemege gecilmiyor, yogurt vs ile baslaniyor

hamile kaldık bulantılar filan yaşadık sonrA rahatladık tam o sırada senin indirimler başladı. Önce hamile elbiseleri ayakkabılar derken sonrA bebek eşya ve araçları. Bir sonraki indirim diye beni kandıramazsın. Karşında senin gibi bir alışveriş canavarı olduğunu belirtmek isterim . Her zaman bir indirim bulunur. Amaaaan takma aklında kalacağına al gitsin gözünün önünde dursun. Ben takılıyorum sana güzel günlerde sağlıkla kullanın bebişinle.

Temizlik konusunda kimseye bisey diyemiyorum hafta dolmadan cam silerdim aylarca acamadim o camlari kadin tutucaktim anneler dediler lohusa temizligi biz yapalim daha ilk vs diye... Sagolsunlar yapmis oldular simdi camdan disari bakiyorum yoksa gordukce kirmak istiyodum.o camlari... Halbuki ne sacma aslinda cam pis olsa nolacak sanki al 2 haftaya eski haline donecekler ama iste o yetememe duygusu cok skici ben istedigim gbi hareket edemiyorum duygusu

Evet o çömelip kalkma kaslara çok iyi geliyormuş doğum esnasında güçlü kaslarla ittirince bebişi daha kolay oluyo inşallah doğum
İnsallah bama da gebelik.okulunda ebe dediydi hicbi sey yapamiyosan comelip yer sil dedi... Tarlada calisan.kadinlar cok kolay doguruyo nedeni bu demisti hurma murma hikaye dedi bilmiyom.hurmayi da yer miyim cok.bi etksi olcagini sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…