en son +17 deydim, bilincaltim tartilmayi yasakladi bana unutuyorumBen bu ay 3 kilo almışım hiç anlamadım nasıl olduyaa napalım ama bu haftadan sonra bebiş haftalık 200 gram alıyormuş o da bizden çıkıyor işte açıldı iştah yapacak bişey yok gece kalkıp yiyorum artık sen düşün.. Neyse vericez vericez inşallah süt olcak onlar
Aynen tartılmak yasak bize son ay artık olsun o kadar hepsi süt deposu inşallahen son +17 deydim, bilincaltim tartilmayi yasakladi bana unutuyorumprensip olarak hep sabahlari ac karnima tartildigimdan sabahlari da unuttugumdan tartilmiyorum. tartilmiicam banane.
aynen oyle vericez hepsinide
Gelsin lüfffen piliiiisYok yook o nişan çok değişik bişey böyle kanlı manlı geliyo bolca ööğğ
Elaide doğurdun ek gıdaya bile başlattın miniği he. Maşallah kız. Yine indirimler olacak yine avm ler olacak üretim devam edecek kuzumoh bi gez dolas yaptim rahatladim. sukurler olsun mis gibi yagmur yagiyo, tum hafta suren 38-40 arasi sicaklardan sonra ilac gibi geldi.
i love sale artik bilmeyeniniz kalmadiyaz indiriminden istifade ogluma servis seti aldim ♥
Eki Görüntüle 2293116
cok asiri tatli degil mibide minnos tencere aldim yemeklerini yapmak/isitmak icin. bebegi dogurmadan 4/5 aylikken ancak lazim olacak esyalari aliyorum ciddi ciddi napiim indirimi mi kaciriim henuz lazim degil diye dimi ama
Evet evet seninkisi gelsin inşallah hayırlı en kolay şekilde hemencecikGelson
Gelsin lüfffen piliiiis
Ayyy insallah sen arkasdindan ben su nisaningorim ohhh diycem tamam ne olacaksa olacak en azindanGelson
Gelsin lüfffen piliiiis
Ben kocadan bir sey istemekten vazgectim, bir sey bir kere söylenir, gücüm varsa yaparim (popom yiyosa) yoksa da yapmam. Paran varsa bir gunluk yardimci alabilirsin. Yoksa da camlar inan kirleniyor. Bebek ziyaretine gelecek kimse kapi cam bakmayacak zaten, bize batiyor durumları sadece. Az toparlayalim istedigimiz ve alistigimiz gibi hareket edememe durumu da gececek elbet, bu bebekler çıkacaktır sonunda.Ay kızlar benim psikolojim çok kötüAğlayıp duruyorum Bebek ne zman nasıl gelcek bilmiyorum ,belirsizlik korkutuyor beni.Bir yandan ilk bebeğim ona yetebilecek miyim iyi bir anne olabilecek miyim endişesi var,sütüm gelcek mi acaba endişesi ,doğum da birşey olursa korkusu ,hepsi bir yandan.Temzilk biraz rahatlıyordu onu da yapamıyorum pek, geçen kendmi yorunca gece ağrılarım olmştu.Erken gelir diye korkuyorum. Perdeler yıkancak camlar silincek yakınımda yapcak kimse yok.Eşim e de söyleye söyleye bıktım artk.Kaç gündür evden de çıkmadım.Sürekli yatıyorum.Bir yandan kaynanama kızıyorum.Bunalımlardayım çok fena
Firmamda hafta sonlari tatildi, babalik iznini 5 iş günü ustunde kullandiriyor cumartesiperi saymiyordum. Bazi firmalar cumartesi gunlerini calismasa da sayabiliyor, ik ile gorussun derim.iyi dilekler icin cok tesekkurler herkese tek tek yazamadim begenemedim kusura bakmayin :)
bu babalik izninde haftasonu sayiliyormu bilen varmi nasil oluyor ? simdi cumartesi dogdu 5 gun bugunden mi sayilacak pazartesi mi ?
Aslan bee maşallah sana aynen öyleBen kocadan bir sey istemekten vazgectim, bir sey bir kere söylenir, gücüm varsa yaparim (popom yiyosa) yoksa da yapmam. Paran varsa bir gunluk yardimci alabilirsin. Yoksa da camlar inan kirleniyor. Bebek ziyaretine gelecek kimse kapi cam bakmayacak zaten, bize batiyor durumları sadece. Az toparlayalim istedigimiz ve alistigimiz gibi hareket edememe durumu da gececek elbet, bu bebekler çıkacaktır sonunda.
Bebek bakmaya gelince, el kadar sey. İser sicar degistiririz. Acikir varsa süt olmadi mama veririz. Banyo zamani gelince banyo. E kiyafet yikamayi giydirmeyi zaten biliyoruz cozeriz. Baska nesi olacak minicik canlinin? Ben ki hayatimda bebek kucagima almadim, bebek bezine bile ilk defa bu ay dokundum, hic korkmuyorum. Atla deve değil, herkes catir catir uruyor, cocugunun ustune titreyenin de bebegi buyuyor titremeyenin de. Bizimkiler de büyür nedir yani.
Gececek. İnan.
Firmamda hafta sonlari tatildi, babalik iznini 5 iş günü ustunde kullandiriyor cumartesiperi saymiyordum. Bazi firmalar cumartesi gunlerini calismasa da sayabiliyor, ik ile gorussun derim.
haahha bak iste bi ben degilim!! tamam hatirlaticam söz! bende benden beter bi koca var, herbiseye ‘aaa evet al!’ diyen, frenleyemiyorum kendimi beni frenleyen de yokElaide doğurdun ek gıdaya bile başlattın miniği he. Maşallah kız. Yine indirimler olacak yine avm ler olacak üretim devam edecek kuzumaslında senden farklı değilim avm ye gidince. Biri bana da bunları anlatmalı. Ben sana anlatıyorum sen bana anlat Doğumdan sonra olur mu
Ben de ilk hamileliğimde öyle yaptım her gün yürüdüm son ayda 38+2 de geldi oğluş.. Bunda da 37 dolsun başlicam deli danalar gibi yürümeye koşturmayaKizlar bugun artik evde durmim dedim araba tamirden geldi bagdat caddesini banklarda otura otura bi sonuna gittik bi geri donduk suanda oldum ama degdi artik yuruyeyimki acilma macilma baslasin yurumek benim icin bi iskence ama gercekten artik dogurmak istiyorum sahile de gidelim.dedik artik her aksam yurumek icin comelme zart zurt hareketleri de bulucam yapacam.... Bu arada h&m cok guzel.indirim var online
Valla zamaninda 9 cocuk buyutmusler oyle boyle bizde bi sekilde buyutecez artik iyi kotu haklisinBen kocadan bir sey istemekten vazgectim, bir sey bir kere söylenir, gücüm varsa yaparim (popom yiyosa) yoksa da yapmam. Paran varsa bir gunluk yardimci alabilirsin. Yoksa da camlar inan kirleniyor. Bebek ziyaretine gelecek kimse kapi cam bakmayacak zaten, bize batiyor durumları sadece. Az toparlayalim istedigimiz ve alistigimiz gibi hareket edememe durumu da gececek elbet, bu bebekler çıkacaktır sonunda.
Bebek bakmaya gelince, el kadar sey. İser sicar degistiririz. Acikir varsa süt olmadi mama veririz. Banyo zamani gelince banyo. E kiyafet yikamayi giydirmeyi zaten biliyoruz cozeriz. Baska nesi olacak minicik canlinin? Ben ki hayatimda bebek kucagima almadim, bebek bezine bile ilk defa bu ay dokundum, hic korkmuyorum. Atla deve değil, herkes catir catir uruyor, cocugunun ustune titreyenin de bebegi buyuyor titremeyenin de. Bizimkiler de büyür nedir yani.
Gececek. İnan.
Firmamda hafta sonlari tatildi, babalik iznini 5 iş günü ustunde kullandiriyor cumartesiperi saymiyordum. Bazi firmalar cumartesi gunlerini calismasa da sayabiliyor, ik ile gorussun derim.
Yalnızlık ve gücünün yetmemesi hissi... insan samimi içten bir destek arıyor... Çok basit belki ama BUGÜNLER DE GEÇECEK,HERŞEY GÜZEL OLACAK bakışı....Sorun herşeyi en ince ayrıntısına kdr düşünmemiz ztn.Bugün enerjim sıfır malesef.İnşAllah yarına düzelmek ümidiyle.Çok sağol canım.❤
Cok iyi yapmisin canim napim yok yani toz falan alirken surekli comelip kalkiyorum bari diyorum doguma da yarari olsunBen de ilk hamileliğimde öyle yaptım her gün yürüdüm son ayda 38+2 de geldi oğluş.. Bunda da 37 dolsun başlicam deli danalar gibi yürümeye koşturmaya
Kimler çocuk büyütüyor bea, biz mi bakamiycaz? Hallederiz Kadir.Aslan bee maşallah sana aynen öyle
Kiz 6.ayda yemege gecilmiyor, yogurt vs ile baslaniyorhaahha bak iste bi ben degilim!! tamam hatirlaticam söz! bende benden beter bi koca var, herbiseye ‘aaa evet al!’ diyen, frenleyemiyorum kendimi beni frenleyen de yokbebisten sonra epey cikamam carsiya galiba diye dusunerekten aldim. bide bi sonraki indirimler taaaa 12inci ayda. e ozamanda kucucuk bebekle o soguklarda rahat rahat hadi gezemezsem!
ek gidaya simdiden gectim kafamda oohooh! ahaha ya ben kendimi biliyorum, 3/4 aylikta baslarim yogurt mogurt agzina farkli tatlar degdirmeyehalt etmis kurallar.
6+ yemeklerine ben 5+ aylarda falan baslarim
haahha bak iste bi ben degilim!! tamam hatirlaticam söz! bende benden beter bi koca var, herbiseye ‘aaa evet al!’ diyen, frenleyemiyorum kendimi beni frenleyen de yokbebisten sonra epey cikamam carsiya galiba diye dusunerekten aldim. bide bi sonraki indirimler taaaa 12inci ayda. e ozamanda kucucuk bebekle o soguklarda rahat rahat hadi gezemezsem!
ek gidaya simdiden gectim kafamda oohooh! ahaha ya ben kendimi biliyorum, 3/4 aylikta baslarim yogurt mogurt agzina farkli tatlar degdirmeyehalt etmis kurallar.
6+ yemeklerine ben 5+ aylarda falan baslarim
Evet o çömelip kalkma kaslara çok iyi geliyormuş doğum esnasında güçlü kaslarla ittirince bebişi daha kolay oluyo inşallah doğumCok iyi yapmisin canim napim yok yani toz falan alirken surekli comelip kalkiyorum bari diyorum doguma da yarari olsun
İnsallah bama da gebelik.okulunda ebe dediydi hicbi sey yapamiyosan comelip yer sil dedi... Tarlada calisan.kadinlar cok kolay doguruyo nedeni bu demisti hurma murma hikaye dedi bilmiyom.hurmayi da yer miyim cok.bi etksi olcagini sanmamEvet o çömelip kalkma kaslara çok iyi geliyormuş doğum esnasında güçlü kaslarla ittirince bebişi daha kolay oluyo inşallah doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?