yaptim bitti cnm sukur. bi de ustune dolaba domates cektirip attim kislikVala gördüm listeyi ben de iki koca poşet eşya resmen ya dediğin gibi hepsi de tek tek etiketlenicek.. Kolay gelsin bacımama ben göndermedim benim kızı bu dönem gözüm kesmedi ikinci dönem bebiş de toparlanmış olur o zaman yollarım
Ayy anasınıfı öğretmeni olarak böyle velilere iş çıkartınca üzülüyorum. Ama tek tek yazılmayınca karışıyor çocukların kalemleri . Sonra ayıkla pirincin taşını :) tek çocukla ev işleri bitmiyor. İkinci çocuğu olanlara Allah yardım etsin. Ayakta alkışlıyorum sizi :)
Helal olsun sana. Maşallah enerjine hayranım zaten :)yaptim bitti cnm sukur. bi de ustune dolaba domates cektirip attim kislik..
biliyorum canim da iste bebekle bize yorucu bu isler. ama hallettim ...
ben boyle diyince herkes cok uslu uyuyan bebegim var saniyor.Helal olsun sana. Maşallah enerjine hayranım zaten :)
Kesınlıkle sana katılıyorum. Ben bebekten önce her işimi zamanında yapardım. Şimdi yetişemiyorum. Ve yapamadığım zaman kafama takmıyorum. Tek odak noktam şuan bebeğim. Bazen hiç durmaksızın ağlıyor sanki bir yerine bir şey olmuş gibi. Eşimle ikimiz susturamıyoruz. Ama sonrasında yüzüne bakınca neşemiz yerine geliyor. Olumlu tarafından bakmak lazım her şeye.ben boyle diyince herkes cok uslu uyuyan bebegim var saniyor.
hayirrrr. gayet kucaktan inmeyen, benden baskasinda durmayan, kolik saati tutan, gece 2-4 yada 4-6 arasi sureklo aglayip beni ayakta gezdiren bir bebek. kucaginda ya da kanguru da tutarak yapmaya calisiyrm cogu seyi. hep diyrm mecburen normallestiriyorum. yoksa ruh halimiz bozulur gider. hep pozitif kisma gecin.
soğuk değil canım kendi evimiz sıcak bile 27den aşağı dusmz. Kol üstüne de asla yatırmam ama yarin gdp sorcam doktora bakalm. Kimsede olmuyor sanrm cevap veren olmadı var diye kimsenin olmasn da inşallahElleri soğuk mu canım, kolunun üstüne yatıyorsa kan gitmiyordur belki
Tek cilgin anne degilsin eveeeeet acikliyorum ogluma tuvalet aliskanligi vermeye calisiyorum bugun ikinci gunum kendimi kanalizasyon gibi hissediyorum. Dun basarimiz 0 yazi ile sifir. Bugun daha iyi . Camasir makinesi 48 saattir araliksiz calisiyirkucuk bebek varken anasinifina baslayan bir cocugunuz varsa amanin.. o kirtasiye listesi nedir arkadasim. hadi aldik. kalemleri, boya kalemlerini tek tek etiketlemek nedir. az zamanim vardi, onu da etiketlere harcadim. bakamiyorum buraya dogru duzgun. kizim benden baskasinda da durmuyor sag olsun. biraksam zipppp ayakta. oglum da hasta oldu cok sukur. nerede benim hunim .
Ya en korktuğum kısımTek cilgin anne degilsin eveeeeet acikliyorum ogluma tuvalet aliskanligi vermeye calisiyorum bugun ikinci gunum kendimi kanalizasyon gibi hissediyorum. Dun basarimiz 0 yazi ile sifir. Bugun daha iyi . Camasir makinesi 48 saattir araliksiz calisiyir
Bizimkininde normalde ten rengi açık ama bazen elleri pembe oluyor bal peteği gibi şekiller oluyor. Annem üşüdüğünde böyle şekil alıyor dedi. Elimin içine alıp ısıtıyorum geçiyor onun gibi birşeymi acabasoğuk değil canım kendi evimiz sıcak bile 27den aşağı dusmz. Kol üstüne de asla yatırmam ama yarin gdp sorcam doktora bakalm. Kimsede olmuyor sanrm cevap veren olmadı var diye kimsenin olmasn da inşallah
Onu biliyorum canım bizlerde de olur petek sekliBizimkininde normalde ten rengi açık ama bazen elleri pembe oluyor bal peteği gibi şekiller oluyor. Annem üşüdüğünde böyle şekil alıyor dedi. Elimin içine alıp ısıtıyorum geçiyor onun gibi birşeymi acaba
Tek cilgin anne degilsin eveeeeet acikliyorum ogluma tuvalet aliskanligi vermeye calisiyorum bugun ikinci gunum kendimi kanalizasyon gibi hissediyorum. Dun basarimiz 0 yazi ile sifir. Bugun daha iyi . Camasir makinesi 48 saattir araliksiz calisiyir
İnşallah önemli bişey. Değildir sorunca buraya da yazsoğuk değil canım kendi evimiz sıcak bile 27den aşağı dusmz. Kol üstüne de asla yatırmam ama yarin gdp sorcam doktora bakalm. Kimsede olmuyor sanrm cevap veren olmadı var diye kimsenin olmasn da inşallah
Sunu anladim ki anne acemiligi hic bitmiyor ilkkez bebegin oluyor acemisin ilkkez kati gida yine acemisin ilk yurumesi kelimesi hep acemisin. Tuvalet aliskanligi ne yapcagim hakkinda zerre fikrim yok. Internette herkes baska sey anlatiyor kimi cikarin bezi diyor kimi kademeli cikarin diyor en son pedagoga gittim ohYa en korktuğum kısım1 yaşında falan kedilerden görüp kendi kendine öğrense olmaz mi yaaa
Seninkide ilkgun hep ustune mi yapti acele mi ediyorum diyorum ama 31 aylik olduk. 10 gun hep boyle zor olmaz herhalde.
sen daha cilgin ciktin. benimki 2 yasinda 10gunde tamamladi. en son yemek tenceresinin icine cis yapinca kizdim. bir daha yapmadi
Allah yardım etsin ogrenmoyirsada cokkasmaSunu anladim ki anne acemiligi hic bitmiyor ilkkez bebegin oluyor acemisin ilkkez kati gida yine acemisin ilk yurumesi kelimesi hep acemisin. Tuvalet aliskanligi ne yapcagim hakkinda zerre fikrim yok. Internette herkes baska sey anlatiyor kimi cikarin bezi diyor kimi kademeli cikarin diyor en son pedagoga gittim oh
Bende sağmıyorum bebeğim küvezden çıkıp eve geldiğinde 3-4 gün daha memeyi terbiye etmek için mecbur sağdım şişlikten duramadım çünkü. Sağdığımın bir kısmını da döktüm hatta.sanirim topikte bir sagmayan ben varim..
neden dert ettiniz bu kadar sut sagmaya ben anlayamiyorum. herhenagibir sorun olurda anlarim. ama sizler bilirsiniz tabiki yine de.
ben sadece ilk hafta sutten asiri sistigi icin sagim yapmak zorunda kaldim o kadar. bir daha da hic yapmadim. hele gece. azicik uyuma sansi varken neden sagma yapayim.
ama dedigim gibi asiri sut vardir ya da sut azdir cogalsin diyedir ona birsey diyemem. yoksa birakin emzirin yeterli...
Henuz 2. Gunum. Ilk gun hep ustune yapti bugun daha iyiyiz genelde bir ust bir tuvalet ilerledik. Yarin evlerimiz daha sakin daha iyi olacagini dusunuyorumAllah yardım etsin ogrenmoyirsada cokkasma
benim buyuk 3 yaşı dolarken zorla ogr2ndi çok uzun uğraştım
en sonun da bezi geri bağladım oda istemiyorum dedi
hep alıştırma kulotu ile deniyordum
sonra normal kulat giyimce tam.ogrendi ama 15 gun faln uğraştım
yorulursan hiç zorlama zamamı vardir
O sıra bacak şekiyormu, yoksa ağzıyla mı sadece? Yada süt fışkırarak geliyor olabilir veya emzirmenin sonlarına doğru yapıyorsa istediği süt miktarı gelmediği için yapabilir. Özellikle bacak çekiyorsa gazdır canım. 10.günden sonra öyle yapmaya başlayınca meme reddi sandım. Çünkü biberonda veriyordum sağdığım sütleri. Ama gazdanmış hala aynı bende emzik vermekte buldum çareyiYa kızlar bu memeyle boğuşmanın nedeni ne? Emiyor gayet ama bazen boğuşuyor, kızarıyor, meme reddi bu mu? Yanlış bir şey mi yapıyorum?
benim kizda yapiyor gazi oldugi zman genelde böyle yapiyoYa kızlar bu memeyle boğuşmanın nedeni ne? Emiyor gayet ama bazen boğuşuyor, kızarıyor, meme reddi bu mu? Yanlış bir şey mi yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?