2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yaptim bitti cnm sukur. bi de ustune dolaba domates cektirip attim kislik ..

biliyorum canim da iste bebekle bize yorucu bu isler. ama hallettim ...

Helal olsun sana. Maşallah enerjine hayranım zaten :)
ben boyle diyince herkes cok uslu uyuyan bebegim var saniyor.
hayirrrr. gayet kucaktan inmeyen, benden baskasinda durmayan, kolik saati tutan, gece 2-4 yada 4-6 arasi sureklo aglayip beni ayakta gezdiren bir bebek. kucaginda ya da kanguru da tutarak yapmaya calisiyrm cogu seyi. hep diyrm mecburen normallestiriyorum. yoksa ruh halimiz bozulur gider. hep pozitif kisma gecin.

Kesınlıkle sana katılıyorum. Ben bebekten önce her işimi zamanında yapardım. Şimdi yetişemiyorum. Ve yapamadığım zaman kafama takmıyorum. Tek odak noktam şuan bebeğim. Bazen hiç durmaksızın ağlıyor sanki bir yerine bir şey olmuş gibi. Eşimle ikimiz susturamıyoruz. Ama sonrasında yüzüne bakınca neşemiz yerine geliyor. Olumlu tarafından bakmak lazım her şeye.

Elleri soğuk mu canım, kolunun üstüne yatıyorsa kan gitmiyordur belki
soğuk değil canım kendi evimiz sıcak bile 27den aşağı dusmz. Kol üstüne de asla yatırmam ama yarin gdp sorcam doktora bakalm. Kimsede olmuyor sanrm cevap veren olmadı var diye kimsenin olmasn da inşallah

Tek cilgin anne degilsin eveeeeet acikliyorum ogluma tuvalet aliskanligi vermeye calisiyorum bugun ikinci gunum kendimi kanalizasyon gibi hissediyorum. Dun basarimiz 0 yazi ile sifir. Bugun daha iyi . Camasir makinesi 48 saattir araliksiz calisiyir

Tek cilgin anne degilsin eveeeeet acikliyorum ogluma tuvalet aliskanligi vermeye calisiyorum bugun ikinci gunum kendimi kanalizasyon gibi hissediyorum. Dun basarimiz 0 yazi ile sifir. Bugun daha iyi . Camasir makinesi 48 saattir araliksiz calisiyir
Ya en korktuğum kısım 1 yaşında falan kedilerden görüp kendi kendine öğrense olmaz mi yaaa

soğuk değil canım kendi evimiz sıcak bile 27den aşağı dusmz. Kol üstüne de asla yatırmam ama yarin gdp sorcam doktora bakalm. Kimsede olmuyor sanrm cevap veren olmadı var diye kimsenin olmasn da inşallah
Bizimkininde normalde ten rengi açık ama bazen elleri pembe oluyor bal peteği gibi şekiller oluyor. Annem üşüdüğünde böyle şekil alıyor dedi. Elimin içine alıp ısıtıyorum geçiyor onun gibi birşeymi acaba

Onu biliyorum canım bizlerde de olur petek sekli Leon da avuçiçi ve ayak altında oluyor resmen rengi beyaza dönüyor

.
sen daha cilgin ciktin . benimki 2 yasinda 10gunde tamamladi. en son yemek tenceresinin icine cis yapinca kizdim. bir daha yapmadi

Ya en korktuğum kısım 1 yaşında falan kedilerden görüp kendi kendine öğrense olmaz mi yaaa
Sunu anladim ki anne acemiligi hic bitmiyor ilkkez bebegin oluyor acemisin ilkkez kati gida yine acemisin ilk yurumesi kelimesi hep acemisin. Tuvalet aliskanligi ne yapcagim hakkinda zerre fikrim yok. Internette herkes baska sey anlatiyor kimi cikarin bezi diyor kimi kademeli cikarin diyor en son pedagoga gittim oh

Kızlar bu dönemde leke açıcı krem kullanabilir miyiz? Yüzüm dalmaçyalı gibi oldu benek benek lekeler kaldı hamilelikten gerçi birazı daha önceden de vardı

Allah yardım etsin ogrenmoyirsada cokkasma
benim buyuk 3 yaşı dolarken zorla ogr2ndi çok uzun uğraştım
en sonun da bezi geri bağladım oda istemiyorum dedi
hep alıştırma kulotu ile deniyordum
sonra normal kulat giyimce tam.ogrendi ama 15 gun faln uğraştım
yorulursan hiç zorlama zamamı vardir

Bende sağmıyorum bebeğim küvezden çıkıp eve geldiğinde 3-4 gün daha memeyi terbiye etmek için mecbur sağdım şişlikten duramadım çünkü. Sağdığımın bir kısmını da döktüm hatta.
İlk oğlumda şişlikten mecbur kaldığım dönemler sağıp dondurucuya koyduğum tüm sütleri toprağa boşalttım. 1defa dişimi çektirdim ilaç aldım diye kullanmak istedim onu da kabul etmedi sıpa yine meme verdim. Başka da Hiç kullanmaya gerek olmadı.

Bir de memeden ideal sıcaklıkta tüm vitaminleriyle içmiş oluyor. Difrize girip çıkan süt değerini kaybeder.

Henuz 2. Gunum. Ilk gun hep ustune yapti bugun daha iyiyiz genelde bir ust bir tuvalet ilerledik. Yarin evlerimiz daha sakin daha iyi olacagini dusunuyorum

Ya kızlar bu memeyle boğuşmanın nedeni ne? Emiyor gayet ama bazen boğuşuyor, kızarıyor, meme reddi bu mu? Yanlış bir şey mi yapıyorum?
O sıra bacak şekiyormu, yoksa ağzıyla mı sadece? Yada süt fışkırarak geliyor olabilir veya emzirmenin sonlarına doğru yapıyorsa istediği süt miktarı gelmediği için yapabilir. Özellikle bacak çekiyorsa gazdır canım. 10.günden sonra öyle yapmaya başlayınca meme reddi sandım. Çünkü biberonda veriyordum sağdığım sütleri. Ama gazdanmış hala aynı bende emzik vermekte buldum çareyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…