2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
10tane rahat canim.

Tunaydin canimm
Bizde prima kullanioz benimde bazen 10 u buluyor gece fazla degistirmiyorum eger cizgi yarim mavi olduysa degistirmiyorum ☺

Mama veren arkadaşlar hangi mamayı kullaniyorsunuz
Golden goat bitirdim 1 kutu, similac kullaniyorum ama golden goatla devam ederim.

Emzirmeden önce bakıyorum sadece
Bende molfix kullanıyorum az önce okuyunca baktım bezlere bunda da varmış bir aydır yeni fark ediyorum
Ne cizgisi varmis?

Sagip neden buzluğa atılıyor kızlar benim okadar süt olmadığı için cahil kaldım mazur görün beni
Buzlukta daha uzun sure dayaniyo 3 ay kadar ben hasta oldugumda disarida oldugumda vs. Ihtiyac halinde cikarip kullanmak icin sakliyorum. Ki dun gece gaz sancim tuttu emziremedim bebegi babasini uyandirdim dolaptan sutu cikarp icirdi. Mama vermiyorum cunku sadece anne sutuyle besliyorum

Kızlar diyet spor için çok mu erken emziriyorum korkuyorum sütüm azalır diye bazen gün içinde çok huzursuz oluyo saat 3 te kahvaltı yaptığım oluyo yediklerime dikkat edemiyorum 5 dk uyuduysa alel acele bi çikolatalı ekmek falan yiyorum ama artık bi düzene sokmak istiyorum en azından sağlıklı bişeyler yemek istiyorum bu sayede biraz kilo vermek istiyorum sizler napıyosunuz kilo vermek isteyenler ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz

Bugün birinci ay aşısı oldu, ben minikten daha çok ağladım. Ben ömür boyu böyle ağlarsam göz yaşı rezervlerime takviye yapmak gerekecek.

Kızlar bu ikinci ay aşılarından sonra 3 gün yıkanmıyormuş ya, ilk ay aşısında böyle bir durum var mıydı sormayı unuttum sağlık ocağında. Bugün normalde banyo günümüz ama yıkamasam mı?

ben im yeme düzenim iyi yani hiç öğün atlamıyorum hatta boş oldukça ha bire yiyorum kendime çok.kziiyorum 40 im çıkınca kendime verdiğim izin bitecek ekmeği falan azalticam birazda yürüyüş bandına binersem iyi vereceğin 12 kilo var cunku

bunda yoktu galiba bende sormadım yarın yaptırım bende hava birden çok soğudu zaten burda

Aslında sağlıklı beslensek zaten veririz, hem veririz hem sütün kalitesi artar. Zaten emzirirken harcadığımız kalori malum. Ama evde ne pişse yiyorum ben, kızartmadır hamur işidir çok ayırt edemiyorum şu an. Kırkı çıkana kadar kendime müsaade etmiştim. Şimdi yavaş yavaş tatlıyı falan kesiyorum, bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…