- 26 Nisan 2014
- 729
- 1.926
- 113
Hangi çizgi buEn fazla 7-8 canım bizim kaka yaptıysa hemen değiştiriyorum. Ama o çizgi biraz mavi oldu mu acele etmiyorum
Bende molfix kullanıyorum az önce okuyunca baktım bezlere bunda da varmış bir aydır yeni fark ediyorumHangi çizgi bubende Prima kullandım artık nekadar cahilsem haberim yok çizgiden falan
10tane rahat canim.Kızlarr günaydınnn
Günde kac bez degistiriyorsunuz?
Biz biraz pimpiriğiz galiba
Prima kullanıyorz o ortdaki cizgi yarım da olsa degistiriyırm
Koci isyanda
Millet 6-7 bez değistiriyomıs günde
Biz 20 diyo
20 olmasa da 10 u geciyor günlük
Bilemedim
Bizim o saat normal yatma saatmzpaylas cnm. sjmdi gece 12 yada 1 e kadae ayaktayim artik
Canım önde sarı bir çizgi var çiş yapınca maviye dönüyor ıslaklık göstergesi sleepyde de varHangi çizgi bubende Prima kullandım artık nekadar cahilsem haberim yok çizgiden falan
Tunaydin canimmKızlarr günaydınnn
Koci isyanda
Biz 20 diyo
Bilemedim
Prima Molfix ve şuan sleepy kullanıyorum Allah'ım bu nasıl bir lohusalık bagladigim bezin içine bakmaktan dışını inceleme fırsatı bulamamışımCanım önde sarı bir çizgi var çiş yapınca maviye dönüyor ıslaklık göstergesi sleepyde de var
Golden goat bitirdim 1 kutu, similac kullaniyorum ama golden goatla devam ederim.Mama veren arkadaşlar hangi mamayı kullaniyorsunuz
Kızlarr günaydınnn
Koci isyanda
Biz 20 diyo
Bilemedim
Ne cizgisi varmis?Bende molfix kullanıyorum az önce okuyunca baktım bezlere bunda da varmış bir aydır yeni fark ediyorum
Buzlukta daha uzun sure dayaniyo 3 ay kadar ben hasta oldugumda disarida oldugumda vs. Ihtiyac halinde cikarip kullanmak icin sakliyorum. Ki dun gece gaz sancim tuttu emziremedim bebegi babasini uyandirdim dolaptan sutu cikarp icirdi. Mama vermiyorum cunku sadece anne sutuyle besliyorumSagip neden buzluğa atılıyor kızlar benim okadar süt olmadığı için cahil kaldım mazur görün beni
Gecmis olsun, caresi var ama dimi? Dert etme annesiUzamış sarılığımızın nedeni belli oldu; idrar yolu enfeksiyonu
Biz de 10 gün filan kullanınca keşfetttik canımPrima Molfix ve şuan sleepy kullanıyorum Allah'ım bu nasıl bir lohusalık bagladigim bezin içine bakmaktan dışını inceleme fırsatı bulamamışım
ben im yeme düzenim iyi yani hiç öğün atlamıyorum hatta boş oldukça ha bire yiyorum kendime çok.kziiyorum 40 im çıkınca kendime verdiğim izin bitecek ekmeği falan azalticam birazda yürüyüş bandına binersem iyi vereceğin 12 kilo var cunkuKızlar diyet spor için çok mu erken emziriyorum korkuyorum sütüm azalır diye bazen gün içinde çok huzursuz oluyo saat 3 te kahvaltı yaptığım oluyo yediklerime dikkat edemiyorum 5 dk uyuduysa alel acele bi çikolatalı ekmek falan yiyorum ama artık bi düzene sokmak istiyorum en azından sağlıklı bişeyler yemek istiyorum bu sayede biraz kilo vermek istiyorum sizler napıyosunuz kilo vermek isteyenler ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
bunda yoktu galiba bende sormadım yarın yaptırım bende hava birden çok soğudu zaten burdaBugün birinci ay aşısı oldu, ben minikten daha çok ağladım. Ben ömür boyu böyle ağlarsam göz yaşı rezervlerime takviye yapmak gerekecek.
Kızlar bu ikinci ay aşılarından sonra 3 gün yıkanmıyormuş ya, ilk ay aşısında böyle bir durum var mıydı sormayı unuttum sağlık ocağında. Bugün normalde banyo günümüz ama yıkamasam mı?
Kızlar diyet spor için çok mu erken emziriyorum korkuyorum sütüm azalır diye bazen gün içinde çok huzursuz oluyo saat 3 te kahvaltı yaptığım oluyo yediklerime dikkat edemiyorum 5 dk uyuduysa alel acele bi çikolatalı ekmek falan yiyorum ama artık bi düzene sokmak istiyorum en azından sağlıklı bişeyler yemek istiyorum bu sayede biraz kilo vermek istiyorum sizler napıyosunuz kilo vermek isteyenler ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
bunda yoktu galiba bende sormadım yarın yaptırım bende hava birden çok soğudu zaten burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?