2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende. sütü sabh a karşı bi miktar sağıyorum
100 ml kadar olunca dondurucuya atıyorum
b2nde onları ikk kizimda hiç içirmek için kullanmadim yoğurt yaptım minik fincanla 5aylikken öyle kulnadim

Ya kızlar bu memeyle boğuşmanın nedeni ne? Emiyor gayet ama bazen boğuşuyor, kızarıyor, meme reddi bu mu? Yanlış bir şey mi yapıyorum?
Gazı vardır bence ondan yapıyordur benim kız 2 aylıkken meme reddetmeye çalıştı saatlerce süt içmezdi asla ağzına koyamazdım göğsümü uykulu halde bazen emerdi o diretti ben direttim verdim ısrarla düzeldi sonra çok şükür sen vermeye devam et hiç tereddüt etme

Aynen ayaklarını çekiyor, bir yandan memeyi çekiyor, bir yandan ağlıyor, ben kan ter içinde sakinleştirmeye çalışıyorum. Başka bir şey olmasın da gaza razıyım

benim kizda yapiyor gazi oldugi zman genelde böyle yapiyo

Oh iyi bari gaz hallolur

Aynen biraz da gribim zaten, geçmesin diye sürekli emzirmeye çalışıyorum.

Ben de sağmıyorum ama 6. Aya doğru sağmayı planlıyorum. Ekgıdaya geçince kullanmak için
Ya kızlar bu memeyle boğuşmanın nedeni ne? Emiyor gayet ama bazen boğuşuyor, kızarıyor, meme reddi bu mu? Yanlış bir şey mi yapıyorum?
Yok canım normalde emiyorsa gazdan öyle yapıyordur. Meme reddi değil rahat ol

soğuk değil canım kendi evimiz sıcak bile 27den aşağı dusmz. Kol üstüne de asla yatırmam ama yarin gdp sorcam doktora bakalm. Kimsede olmuyor sanrm cevap veren olmadı var diye kimsenin olmasn da inşallah
Doktordan sonra yazar mısın canım? Bizimde arada oluyor ama hiç aklıma böyle gelmemişti merak ettim bende.

Tek cilgin anne degilsin eveeeeet acikliyorum ogluma tuvalet aliskanligi vermeye calisiyorum bugun ikinci gunum kendimi kanalizasyon gibi hissediyorum. Dun basarimiz 0 yazi ile sifir. Bugun daha iyi . Camasir makinesi 48 saattir araliksiz calisiyir

Tuvalet iletişimine erken başlamak lazım desene

Seninkide ilkgun hep ustune mi yapti acele mi ediyorum diyorum ama 31 aylik olduk. 10 gun hep boyle zor olmaz herhalde
zorlama cnm. cok normal. ilk gunler yapar her yere. ama gece hic yapmiyordu benimki o sansim vardi.

gazi vardir canim. mumkunse sar al kucagina gezdir. sakinlesir. sonra emzir.

Henuz 2. Gunum. Ilk gun hep ustune yapti bugun daha iyiyiz genelde bir ust bir tuvalet ilerledik. Yarin evlerimiz daha sakin daha iyi olacagini dusunuyorum
Merhaba ben 1 sene önce tuvalet eğitimi verdim babam vefat etmişti o sıra. Evdeyim diye aradan çıkar diye düşündüm. Ama çocuk strese girmiş. Eve gelen giden ağlayan vs. 2-3 ay boyunca kaka yapmadı tuttu. Her seferinde hastanede sonuçlandı kaka yapmamız. Çocuk cerrahına gittik en son. Hiç ustelemeyin bırakın nasıl rahat ediyorsa o şekilde yapsın dedi. Benden başka kimse ile kakasını yapmaz hala. Kardeşinin doğduğu gün hastanede makam geldi dedi o halde tuvalete oturduk beraber. Uzun oldu kusura bakma. Diyeceğim o ki; aceleye getirme işi. Hele ki evde kardeste var her turlusunu yapmaya hazırdır seni zorlamak adına. Ve senin sabrın çok önemli burda. Sakin kızma bağırma ters etki yapıp tuvaletten biranda soguyabilir. Allah yardımcıniz olsun umarım tez zamanda.alisir.

Sagip neden buzluğa atılıyor kızlar benim okadar süt olmadığı için cahil kaldım mazur görün beni

Kızlarr günaydınnn
Günde kac bez degistiriyorsunuz?
Biz biraz pimpiriğiz galiba
Prima kullanıyorz o ortdaki cizgi yarım da olsa degistiriyırm
Koci isyanda
Millet 6-7 bez değistiriyomıs günde
Biz 20 diyo
20 olmasa da 10 u geciyor günlük
Bilemedim

Günlük 10 taneyi buluyor
Budu diye bir uygulama var onu indirdim telefonuma oradan beslenmesini, bez değişimini, uykusunu takip ediyorum daha iyi oluyor

En fazla 7-8 canım bizim kaka yaptıysa hemen değiştiriyorum. Ama o çizgi biraz mavi oldu mu acele etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…