inşallah seni çok yormadan halleder oglun canimHenuz 2. Gunum. Ilk gun hep ustune yapti bugun daha iyiyiz genelde bir ust bir tuvalet ilerledik. Yarin evlerimiz daha sakin daha iyi olacagini dusunuyorum
Gazı vardır bence ondan yapıyordur benim kız 2 aylıkken meme reddetmeye çalıştı saatlerce süt içmezdi asla ağzına koyamazdım göğsümü uykulu halde bazen emerdi o diretti ben direttim verdim ısrarla düzeldi sonra çok şükür sen vermeye devam et hiç tereddüt etmeYa kızlar bu memeyle boğuşmanın nedeni ne? Emiyor gayet ama bazen boğuşuyor, kızarıyor, meme reddi bu mu? Yanlış bir şey mi yapıyorum?
O sıra bacak şekiyormu, yoksa ağzıyla mı sadece? Yada süt fışkırarak geliyor olabilir veya emzirmenin sonlarına doğru yapıyorsa istediği süt miktarı gelmediği için yapabilir. Özellikle bacak çekiyorsa gazdır canım. 10.günden sonra öyle yapmaya başlayınca meme reddi sandım. Çünkü biberonda veriyordum sağdığım sütleri. Ama gazdanmış hala aynı bende emzik vermekte buldum çareyi
benim kizda yapiyor gazi oldugi zman genelde böyle yapiyo
Gazı vardır bence ondan yapıyordur benim kız 2 aylıkken meme reddetmeye çalıştı saatlerce süt içmezdi asla ağzına koyamazdım göğsümü uykulu halde bazen emerdi o diretti ben direttim verdim ısrarla düzeldi sonra çok şükür sen vermeye devam et hiç tereddüt etme
Ben de sağmıyorum ama 6. Aya doğru sağmayı planlıyorum. Ekgıdaya geçince kullanmak içinsanirim topikte bir sagmayan ben varim..
neden dert ettiniz bu kadar sut sagmaya ben anlayamiyorum. herhenagibir sorun olurda anlarim. ama sizler bilirsiniz tabiki yine de.
ben sadece ilk hafta sutten asiri sistigi icin sagim yapmak zorunda kaldim o kadar. bir daha da hic yapmadim. hele gece. azicik uyuma sansi varken neden sagma yapayim.
ama dedigim gibi asiri sut vardir ya da sut azdir cogalsin diyedir ona birsey diyemem. yoksa birakin emzirin yeterli...
Yok canım normalde emiyorsa gazdan öyle yapıyordur. Meme reddi değil rahat olYa kızlar bu memeyle boğuşmanın nedeni ne? Emiyor gayet ama bazen boğuşuyor, kızarıyor, meme reddi bu mu? Yanlış bir şey mi yapıyorum?
Doktordan sonra yazar mısın canım? Bizimde arada oluyor ama hiç aklıma böyle gelmemişti merak ettim bende.soğuk değil canım kendi evimiz sıcak bile 27den aşağı dusmz. Kol üstüne de asla yatırmam ama yarin gdp sorcam doktora bakalm. Kimsede olmuyor sanrm cevap veren olmadı var diye kimsenin olmasn da inşallah
Mama veren arkadaşlar hangi mamayı kullaniyorsunuz
Tek cilgin anne degilsin eveeeeet acikliyorum ogluma tuvalet aliskanligi vermeye calisiyorum bugun ikinci gunum kendimi kanalizasyon gibi hissediyorum. Dun basarimiz 0 yazi ile sifir. Bugun daha iyi . Camasir makinesi 48 saattir araliksiz calisiyir
zorlama cnm. cok normal. ilk gunler yapar her yere. ama gece hic yapmiyordu benimki o sansim vardi.Seninkide ilkgun hep ustune mi yapti acele mi ediyorum diyorum ama 31 aylik olduk. 10 gun hep boyle zor olmaz herhalde
gazi vardir canim. mumkunse sar al kucagina gezdir. sakinlesir. sonra emzir.Ya kızlar bu memeyle boğuşmanın nedeni ne? Emiyor gayet ama bazen boğuşuyor, kızarıyor, meme reddi bu mu? Yanlış bir şey mi yapıyorum?
Uykusuz her gece şarkısının paylaşayım miisize gunaydin bana insallah az sonra iyi uykular olacak. yine kalktik gecenin bir vakti bu saat oldu bakalim.
Merhaba ben 1 sene önce tuvalet eğitimi verdim babam vefat etmişti o sıra. Evdeyim diye aradan çıkar diye düşündüm. Ama çocuk strese girmiş. Eve gelen giden ağlayan vs. 2-3 ay boyunca kaka yapmadı tuttu. Her seferinde hastanede sonuçlandı kaka yapmamız. Çocuk cerrahına gittik en son. Hiç ustelemeyin bırakın nasıl rahat ediyorsa o şekilde yapsın dedi. Benden başka kimse ile kakasını yapmaz hala. Kardeşinin doğduğu gün hastanede makam geldi dedi o halde tuvalete oturduk beraber. Uzun oldu kusura bakma. Diyeceğim o ki; aceleye getirme işi. Hele ki evde kardeste var her turlusunu yapmaya hazırdır seni zorlamak adına. Ve senin sabrın çok önemli burda. Sakin kızma bağırma ters etki yapıp tuvaletten biranda soguyabilir. Allah yardımcıniz olsun umarım tez zamanda.alisir.Henuz 2. Gunum. Ilk gun hep ustune yapti bugun daha iyiyiz genelde bir ust bir tuvalet ilerledik. Yarin evlerimiz daha sakin daha iyi olacagini dusunuyorum
Yok canım normalde emiyorsa gazdan öyle yapıyordur. Meme reddi değil rahat ol
gazi vardir canim. mumkunse sar al kucagina gezdir. sakinlesir. sonra emzir.
Sagip neden buzluğa atılıyor kızlar benim okadar süt olmadığı için cahil kaldım mazur görün beni1. Eger cok dolmusaa yani 3 saat falan emzirmemissem 20 30dk suruyo iki gogus
2.bence 18gunluge gore 90 cok iyi bi miktar. Emzirdikten sonra mi emzirmeden mi sagiyosun tabi bunj referans almak lazim.
3. Evet ayni sisede biriktiriyorum
4.gogus tamamen bosalana kdr sagarsan yeni sut daha cok gelir diyolar. Ben sonuna kdr sagiyorum pompaya gelmiyo ama bebek emince yine de cikiyo sut az da olsa.
5. En iyi sonucu 3 4 saat emzirmediysem aliyorum goguslerim iyice dolmus hatta akmaya baslamis oluyo o zman. Her sagim oncesj dusa girmek ya da kompres yapmak icin vaktim ve halim olmuyo. Ama masaj yapa yapa sagiyorum o etkili oluyo.
6. Anne gogsune en yakin denilen biberonu kullaniuorum memnunum (yavas akimli zor cekmesi lazim biberonla) ayrica da ilk once meme aldi ve 20 gune yakin hic biberon kullanmadim bunun etkisi var diye dusunuyorum memeyi hic reddetmedi cok sukur.
7. Sabaha karsi sagiyorum ben cunku gece bebis uyuyo 4 saat fln bi de uyku arasi cok emip bosaltamiyo o yuzden sabah 5 gibi sagiyorum son emzirmeden sonra.
8. Sagimdan hemen sonra foldur fosur bi sut gelmiyo tabiki az da olsa sut akiyo benm gordugum ama tabi bebege yetmez cok acikmissa.
Aslinda sozun ozu bence gogsun iyice dolunca sag yani baktin 2 3 saat uyudu arrik sizliyo gogsun iyice dolmus onu sagip at buzluga.
Iyice inege donduk yahu
paylas cnm. sjmdi gece 12 yada 1 e kadae ayaktayim artikUykusuz her gece şarkısının paylaşayım miihamile iken bu gruptan bebeklerdekine transfer ettm ben
Benimkide uykuda yapmiyor ne gunduz ne gece bugun insallah daha iyi olurzorlama cnm. cok normal. ilk gunler yapar her yere. ama gece hic yapmiyordu benimki o sansim vardi.
gazi vardir canim. mumkunse sar al kucagina gezdir. sakinlesir. sonra emzir.
Günlük 10 taneyi buluyorKızlarr günaydınnn
Günde kac bez degistiriyorsunuz?
Biz biraz pimpiriğiz galiba
Prima kullanıyorz o ortdaki cizgi yarım da olsa degistiriyırm
Koci isyanda
Millet 6-7 bez değistiriyomıs günde
Biz 20 diyo
20 olmasa da 10 u geciyor günlük
Bilemedim
En fazla 7-8 canım bizim kaka yaptıysa hemen değiştiriyorum. Ama o çizgi biraz mavi oldu mu acele etmiyorumKızlarr günaydınnn
Günde kac bez degistiriyorsunuz?
Biz biraz pimpiriğiz galiba
Prima kullanıyorz o ortdaki cizgi yarım da olsa degistiriyırm
Koci isyanda
Millet 6-7 bez değistiriyomıs günde
Biz 20 diyo
20 olmasa da 10 u geciyor günlük
Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?