2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Pompa bebek kadar güçlü çekemiyor ve bebek damağında eziyor canım meme ucunu. Oyüzden ilk birkaç çekmeden sonra acı hissetmiyorsun bebeğe nazaran çok az bir acısı var ilk zamanlar. Sonra oda geçiyor

Kimyon sayesinde mi canim denedim yaramadi sen.net olcek versene
Kimyonu vermiyorum artik zararli olur diye korktum bi cay kasigi kimyon koyuyodum kaynamis suya anason koyuyodum bi tatli kasigi ama o da zaten artik etki etmez oldu bi yere kadar bugun uyumadi gece full ve basim donuyo

Kimyonu vermiyorum artik zararli olur diye korktum bi cay kasigi kimyon koyuyodum kaynamis suya anason koyuyodum bi tatli kasigi ama o da zaten artik etki etmez oldu bi yere kadar bugun uyumadi gece full ve basim donuyo
En iyi ben anlarim her gece aynı ne yapcaz ya delircem

Ya hayir sabah adam gbi uyusa hadi neyse diycem sabahta yarim saat uyuyo arkasina hemen uyaniyor... Mahvoldum gercekten disari cik acilirsin diyolar benim uykuya ihtiyacim var zevk almiyorumki
gündüz de mi hiç düzenli uyumuyo canim
eğer uyumuyorsa dışarı çıkar hava alsın belki bebis uyur

gündüz de mi hiç düzenli uyumuyo canim
eğer uyumuyorsa dışarı çıkar hava alsın belki bebis uyur
Onu da yaptim canim dogru durust uyumuyor... Bu arada kakayi zor yaptigini farkettim cok ikiniyor belki onunnetkisi... Her ogunden sonra kaka yapardi yapmaz oldu

Krese giden bir ufaklikla birde bebekle camasir yikayip kurutmaktan bezdim ya ve dun gittik bir kurutma makinesi aldik. Yazin neyse kisin ankara sogugunda camasir kurutmak olum resmen yasasin teknoloji
Uykulari nasil canim bebegin iyi mi bari buyukle birlikte uyku olayini nasil hallediyosun

Uykulari nasil canim bebegin iyi mi bari buyukle birlikte uyku olayini nasil hallediyosun
Oglumun koligi bittikten sonra gece uykusu cok muntazamdir 2.5 yasinda beni 10 gece uykusuz birakmamistir 9 10 gibi yatar genelde sabah 7 8 gibi kalkar. Gece bir kere sut ister. Ufaklik sakin bir bebek genel olarak gece uykusu soyle oluyor buyugu ayagimda sallarken ufakligi emziriyorum baba evdeyse buyuk oglum kendini uyutacak olani seciyor digeri bebege bakiyor

Harika masallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…