2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
6 ay mi ne diyon giiiiii
Evet kolik gecti demem 6 ayi buldu ama soyle ilk 3 ay cok siddetli agladi gozunun acik oldugu her an agzida acikti ve agliyordu 3 aydan sonra hem oyle siddetli aglamiyordu hemde suresi azalmisti ama koligin kotu tarafi aliskanliklar kazandirmasi mesela kucakta gezmek isteme mesela ayakta sallanma istegi veya odada yalniz kalmak istememe gibi

Canım kanlı yara iken asla emzirme demişti doktorm lütfen iyi araştır bunu

Bu 3 4 ayi insallah atlatalim rahatlicaksa iyi bari canim ewet bu tio aliskanliklari kalir devamli cunky kucakta kalbimde uyuyo sadece

Krese giden bir ufaklikla birde bebekle camasir yikayip kurutmaktan bezdim ya ve dun gittik bir kurutma makinesi aldik. Yazin neyse kisin ankara sogugunda camasir kurutmak olum resmen yasasin teknoloji
uf en zoru 1 yemek 2 camasir. ben gece kombiyi de aciyrm artik sogudu baya geceleri.
bi de kiz emiyr ve bıgird cikariyr. dr normal dedi. ama camasir 3 katina cikiyor.
Kolik olanalr uzulmesin sonrasi cok guzel olabilir 6 ay agladik ama sonrasi cok guzel
99 gun surdu bizde de. sonra bicak gibi kesilmisti oglumda.

kizim ona gore daha hafif kolik ama yine de canima okuyor ..

kizlar malum kis geliyor erkek bebekleri icin pijama altina ne giydirilir külotlu corap olur mu yada baska bir ürün ?
ben sadece kadife takim ve corap giydirmistim cnm.

Peki doktorun bı oneride bulunmuş muydu canm emzirmenin yerine.. kendimi çok çaresiz hissediyorum artk
Iyilesne kadar emzirme öyle bir durum olursa dedi. Bence pompa al çek ve sürekli kanlı gelmiyorsa gelen kısmı dok gelmeyeni sağıp biberona yada başka bir şeye bebeğine ver.
Ama mutlaka doktoruna danış canım acil olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…