37 gun oldu pessssKolik olanalr uzulmesin sonrasi cok guzel olabilir 6 ay agladik ama sonrasi cok guzel
6 ay mi ne diyon giiiiiiKolik olanalr uzulmesin sonrasi cok guzel olabilir 6 ay agladik ama sonrasi cok guzel
Anaaa bunlar babadan ogula nesil heealde ayni kiiz ayni yat uyu demi sabah bariUyku da da miz miz sicrama sızlanma gunduz uyusam ben ahhhh uyusam
Ilk 3 ay cok siddetli sonra hem siddet hemde aglama krizi saati azaliyor canim ama evet artik kolik degil demem 6 ayi buldu. 3 aydan sonra resimlere oyuncaklara disariya ilgileri arttigi icin aglama azaliyor37 gun oldu pessss
Altı ay mı
Evet kolik gecti demem 6 ayi buldu ama soyle ilk 3 ay cok siddetli agladi gozunun acik oldugu her an agzida acikti ve agliyordu 3 aydan sonra hem oyle siddetli aglamiyordu hemde suresi azalmisti ama koligin kotu tarafi aliskanliklar kazandirmasi mesela kucakta gezmek isteme mesela ayakta sallanma istegi veya odada yalniz kalmak istememe gibi6 ay mi ne diyon giiiiii
surekli mi agliyor yani nasil dayaniyorsun37 gun oldu pessss
Altı ay mı
Canım kanlı yara iken asla emzirme demişti doktorm lütfen iyi araştır bunuGünaydın kızlar bı sorum var elektrikli pompa göğüs ucunu çekiştirip acıtır mı acaba ? Benim göğüs uçlarım 1 aydır iyileşmedi gittikçe dayanılmaz olmaya başladı oğlumun ağzı kan doluyo çok üzülüyorum..acaba diyorum bı iki gün sağıp versem uçlarına bakım yapsam daha mı kolay iyileşir.?
Bu 3 4 ayi insallah atlatalim rahatlicaksa iyi bari canim ewet bu tio aliskanliklari kalir devamli cunky kucakta kalbimde uyuyo sadeceEvet kolik gecti demem 6 ayi buldu ama soyle ilk 3 ay cok siddetli agladi gozunun acik oldugu her an agzida acikti ve agliyordu 3 aydan sonra hem oyle siddetli aglamiyordu hemde suresi azalmisti ama koligin kotu tarafi aliskanliklar kazandirmasi mesela kucakta gezmek isteme mesela ayakta sallanma istegi veya odada yalniz kalmak istememe gibi
uf en zoru 1 yemek 2 camasir. ben gece kombiyi de aciyrm artik sogudu baya geceleri.Krese giden bir ufaklikla birde bebekle camasir yikayip kurutmaktan bezdim ya ve dun gittik bir kurutma makinesi aldik. Yazin neyse kisin ankara sogugunda camasir kurutmak olum resmen yasasin teknoloji
99 gun surdu bizde de. sonra bicak gibi kesilmisti oglumda.Kolik olanalr uzulmesin sonrasi cok guzel olabilir 6 ay agladik ama sonrasi cok guzel
ben sadece kadife takim ve corap giydirmistim cnm.kizlar malum kis geliyor erkek bebekleri icin pijama altina ne giydirilir külotlu corap olur mu yada baska bir ürün ?
benim kiz gece o şekilde yapiyo canim iyice yorgun düşene kadar ha bire öyleUyku esnasinda uyusa bile devamli uyanir gbi halde sizee de oluyomh yoksa hic ses cikarmadan uyumaya devammi ediyo
Sorma valla bazen o agliyo ben de agliyorum ikimiz evde agliyoruzMysonismysun gündüz uyuyamiyorum ki 33 senedir boyle
sinemist57 sabir sınavi
soylenme isyan uykusuzluk gergin agresif delirdim insanliktan ciktim tekim birde dusun esim kapıyı kapatip yatıyor
Sorma valla bazen o agliyo ben de agliyorum ikimiz evde agliyoruzMysonismysun gündüz uyuyamiyorum ki 33 senedir boyle
sinemist57 sabir sınavi
soylenme isyan uykusuzluk gergin agresif delirdim insanliktan ciktim tekim birde dusun esim kapıyı kapatip yatıyor
Aynısı seninkininUyku esnasinda uyusa bile devamli uyanir gbi halde sizee de oluyomh yoksa hic ses cikarmadan uyumaya devammi ediyo
Kilotlu çorap tabiki canım. Lcwden aldım ben ebebekte de var erkek bebekler içinkizlar malum kis geliyor erkek bebekleri icin pijama altina ne giydirilir külotlu corap olur mu yada baska bir ürün ?
Peki doktorun bı oneride bulunmuş muydu canm emzirmenin yerine.. kendimi çok çaresiz hissediyorum artkCanım kanlı yara iken asla emzirme demişti doktorm lütfen iyi araştır bunu
Iyilesne kadar emzirme öyle bir durum olursa dedi. Bence pompa al çek ve sürekli kanlı gelmiyorsa gelen kısmı dok gelmeyeni sağıp biberona yada başka bir şeye bebeğine ver.Peki doktorun bı oneride bulunmuş muydu canm emzirmenin yerine.. kendimi çok çaresiz hissediyorum artk
allah sabir versin cok zor ya annen ablan vs yardima gelen olmuyor mu canimMysonismysun gündüz uyuyamiyorum ki 33 senedir boyle
sinemist57 sabir sınavi
Yok kuzum maaalesefallah sabir versin cok zor ya annen ablan vs yardima gelen olmuyor mu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?