Canim benim ya Allah yardimcin olsun.Esin kapiyi kapatip nasil uyuyor ya sen o haldeyken bebek durmazken?Mysonismysun gündüz uyuyamiyorum ki 33 senedir boyle
@sinemist57 sabir sınavi
soylenme isyan uykusuzluk gergin agresif delirdim insanliktan ciktim tekim birde dusun esim kapıyı kapatip yatıyor
İste mantik bu sormaa deliriyorum ise gidiyorum mantigi haftasonu zorla veriyorum kisa sureliCanim benim ya Allah yardimcin olsun.Esin kapiyi kapatip nasil uyuyor ya sen o haldeyken bebek durmazken?
Masaallah canim. Uyku rutini mi yapiyorsunuz? Bir de siz saati geldi diye mi uyutuyorsunuz yoksa bebeginiz kendi mi istiyor?Oglumun koligi bittikten sonra gece uykusu cok muntazamdir 2.5 yasinda beni 10 gece uykusuz birakmamistir 9 10 gibi yatar genelde sabah 7 8 gibi kalkar. Gece bir kere sut ister. Ufaklik sakin bir bebek genel olarak gece uykusu soyle oluyor buyugu ayagimda sallarken ufakligi emziriyorum baba evdeyse buyuk oglum kendini uyutacak olani seciyor digeri bebege bakiyor
Camasir isine katlanicam ama çıkmayan lekeler beni mahvediyor. Ozellikle meyve lekeleri. Bizim kiz onluk taktirmiyor. Lekelere karsi napiyorsun canim?uf en zoru 1 yemek 2 camasir. ben gece kombiyi de aciyrm artik sogudu baya geceleri.
bi de kiz emiyr ve bıgird cikariyr. dr normal dedi. ama camasir 3 katina cikiyor.
99 gun surdu bizde de. sonra bicak gibi kesilmisti oglumda.
kizim ona gore daha hafif kolik ama yine de canima okuyor..
ben sadece kadife takim ve corap giydirmistim cnm.
Ankara sodamatik var cnm. o işe yariyor.Camasir isine katlanicam ama çıkmayan lekeler beni mahvediyor. Ozellikle meyve lekeleri. Bizim kiz onluk taktirmiyor. Lekelere karsi napiyorsun canim?
rvet canim benim ki dun tartildi 5700 yeni 32 gunluk olduk 3500 dogmustu hemsiree bile ne verdin bu bebise gerci seninkiler tompik dedi bu yuzden supeli bir durumu yok dedi ama benim bir istahim var anlatamam herseyden yemek istiyorum hamileyken boyle degildim
Benimki yeni yeni emip doymaya başladı. Sütüm yetmiyordu mamayı çok şükür azaltmaya başladık. Tok olmasına rağmen sırf uyumak için emmek istiyor benimki de. Bazen ayağımda bile sallıyorum. Biz emzik vermedik. Zaten bebekler bir şeyleri öğrenip alışkanlık haline getirmeye 4. Ayda başlıyorlar. O yüzden ilk üç ayında her şey serbest onlara ve tabiki annelere de. Sen nasıl istersen ve bebegin nasıl mutluysa öyle devam et canım en güzeli :)Canım emzik vermeye de.calsyrz annemle dedgn gibi beni emzik yerine de kullanyr artık farkedyrm onuama nasıl bir aglayistir resmen katılıyor ağlarken emzrmynce. Acaba sutum mu az diyorum sagiyrm icecgnden daha fazla cikiyor ki 39gunde 2250gr aldi beni parmagnda oynatyr. uyurken sadece wc gdblrym 40i çıkınca düzelir dedik yok şuan 3. Ay i beklyrm ama bakalm nasl yapacgz.
Yaptğı aktivite 3 haftadır dikkatle anneannesi ve babasıyla bakismak emerken gülmek emip doyunca aşırı gülmekbabası 3. Ismi Happy olsun dedi bugün.
Delircem aşkımdan da sonumz hayrolsun
Evet canım benim ilk oğlum da öyle kolik 4 ayın sonunda bitti 6 Aydan itibaren uykular gittikçe düzeldi. 1 yaşında çok iyi uyuduğunu düşündüğümü net hatırlıyorum. İki yaşında zaten hasta falan değilse hiç uykusuz olmadımKolik olanalr uzulmesin sonrasi cok guzel olabilir 6 ay agladik ama sonrasi cok guzel
Yarın gidicem canm doktora. Yine kan emmiş farketmedim kustugunda farkettim kanlı kustuIyilesne kadar emzirme öyle bir durum olursa dedi. Bence pompa al çek ve sürekli kanlı gelmiyorsa gelen kısmı dok gelmeyeni sağıp biberona yada başka bir şeye bebeğine ver.
Ama mutlaka doktoruna danış canım acil olarak
Ben sari kantaron yagi surdum canim ise yaradi baya istersen dene ...Kızlar bu gogus ucu yaralariyla nasik bas ediyorsunuz? Lansinoh krem kullaniyorum aventin gogus kalkanida var ilk baslarda etkili oluyorduvama suan hicbiri gogus yaralarimi gecirmiyor.Emzirmek işkence oldu bana ya varmi önerileriniz?
Aywa cekirdegi ezip surmustum tedavi ettiKızlar bu gogus ucu yaralariyla nasik bas ediyorsunuz? Lansinoh krem kullaniyorum aventin gogus kalkanida var ilk baslarda etkili oluyorduvama suan hicbiri gogus yaralarimi gecirmiyor.Emzirmek işkence oldu bana ya varmi önerileriniz?
Tahin üstündeki yağKızlar bu gogus ucu yaralariyla nasik bas ediyorsunuz? Lansinoh krem kullaniyorum aventin gogus kalkanida var ilk baslarda etkili oluyorduvama suan hicbiri gogus yaralarimi gecirmiyor.Emzirmek işkence oldu bana ya varmi önerileriniz?
Bizde doğduğunda beri var. Bazen çok azalıyor. Sonra gene çıkıyor. Sık yıkıyorum. Sağlık ocağından bir şey sürme dedilerde. Ben soğuk mendil koyuyorum sonra da losyon sürüyorum. Daha geçmedi. Doktora soracağım. Sen neler yaptınKızlar merhaba bebegimin yüzündeki sivilceler geçmiyor bi yolunu bulan var mı geçirmenin
Hic duymamistim bir deneyeyim. Cok sagol canimAnkara sodamatik var cnm. o işe yariyor.
Ay ne guzel dedim 4. Ayda emzik alsa keşke diyrm şuanBenimki yeni yeni emip doymaya başladı. Sütüm yetmiyordu mamayı çok şükür azaltmaya başladık. Tok olmasına rağmen sırf uyumak için emmek istiyor benimki de. Bazen ayağımda bile sallıyorum. Biz emzik vermedik. Zaten bebekler bir şeyleri öğrenip alışkanlık haline getirmeye 4. Ayda başlıyorlar. O yüzden ilk üç ayında her şey serbest onlara ve tabiki annelere de. Sen nasıl istersen ve bebegin nasıl mutluysa öyle devam et canım en güzeli :)
Her gün banyo yüzü iyice yıkamaKızlar merhaba bebegimin yüzündeki sivilceler geçmiyor bi yolunu bulan var mı geçirmenin
Kızlar bu gogus ucu yaralariyla nasik bas ediyorsunuz? Lansinoh krem kullaniyorum aventin gogus kalkanida var ilk baslarda etkili oluyorduvama suan hicbiri gogus yaralarimi gecirmiyor.Emzirmek işkence oldu bana ya varmi önerileriniz?
nasılsın canim bayadr girmedin ne kadar oldu senin bebekler masallh yerime ikisinide op tatlis annesilverette alin rahat edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?