2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Masaallah canim. Uyku rutini mi yapiyorsunuz? Bir de siz saati geldi diye mi uyutuyorsunuz yoksa bebeginiz kendi mi istiyor?

Camasir isine katlanicam ama çıkmayan lekeler beni mahvediyor. Ozellikle meyve lekeleri. Bizim kiz onluk taktirmiyor. Lekelere karsi napiyorsun canim?

1 ayda 2200 gr mi aldı masallah. Sadece anne sütü mu aliyor? Kaç saat arayla besleniyo,kaç dakka emiyor kuzu? Biz cok minigiz küçük doğduk taktiklere ihtiyacım var

Benimki yeni yeni emip doymaya başladı. Sütüm yetmiyordu mamayı çok şükür azaltmaya başladık. Tok olmasına rağmen sırf uyumak için emmek istiyor benimki de. Bazen ayağımda bile sallıyorum. Biz emzik vermedik. Zaten bebekler bir şeyleri öğrenip alışkanlık haline getirmeye 4. Ayda başlıyorlar. O yüzden ilk üç ayında her şey serbest onlara ve tabiki annelere de. Sen nasıl istersen ve bebegin nasıl mutluysa öyle devam et canım en güzeli :)

Kolik olanalr uzulmesin sonrasi cok guzel olabilir 6 ay agladik ama sonrasi cok guzel
Evet canım benim ilk oğlum da öyle kolik 4 ayın sonunda bitti 6 Aydan itibaren uykular gittikçe düzeldi. 1 yaşında çok iyi uyuduğunu düşündüğümü net hatırlıyorum. İki yaşında zaten hasta falan değilse hiç uykusuz olmadım

Yarın gidicem canm doktora. Yine kan emmiş farketmedim kustugunda farkettim kanlı kustu

Kızlar bu gogus ucu yaralariyla nasik bas ediyorsunuz? Lansinoh krem kullaniyorum aventin gogus kalkanida var ilk baslarda etkili oluyorduvama suan hicbiri gogus yaralarimi gecirmiyor.Emzirmek işkence oldu bana ya varmi önerileriniz?
Aywa cekirdegi ezip surmustum tedavi etti

Kızlar bu gogus ucu yaralariyla nasik bas ediyorsunuz? Lansinoh krem kullaniyorum aventin gogus kalkanida var ilk baslarda etkili oluyorduvama suan hicbiri gogus yaralarimi gecirmiyor.Emzirmek işkence oldu bana ya varmi önerileriniz?
Tahin üstündeki yağ

Kızlar merhaba bebegimin yüzündeki sivilceler geçmiyor bi yolunu bulan var mı geçirmenin
Bizde doğduğunda beri var. Bazen çok azalıyor. Sonra gene çıkıyor. Sık yıkıyorum. Sağlık ocağından bir şey sürme dedilerde. Ben soğuk mendil koyuyorum sonra da losyon sürüyorum. Daha geçmedi. Doktora soracağım. Sen neler yaptın

Ay ne guzel dedim 4. Ayda emzik alsa keşke diyrm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…