2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet bugünkü sorumla karşınızdayım. Ihım. Sade soda gaz yapıyor mu, tşk.

Kızlar bi de ben çok sinirli bişe oldum. Kayın ailem bizde, Allah’ı var kayın validemi çok seviyorum ve çok faydasını gördüm ama çok bunaldım. Evimi özledim. Kızımla eşimle yalnız kalmak istiyorum. Haftasonu gidecekler ama şimdiden benim bebekle ne zaman memlekete gideceğim planlanıyor. 1 ay kalırmışım. 1 ay nedir? Ben kendi annemlerde bile o kadar kalmam, evimi özlerim, eşim de olmayacak üstelik. Sürekli akraba ziyaretleri, gelen giden, sürekli nasihat, kilo muhabbeti.. Şimdiden içim şişti, sizinkini de şişirmek istedim, ay em sori.

Aksine gazı azaltıyor diyorlar, benim midem rahatsız ben hamileyken de her gün içiyordum.
Şimdi 2 günde bir kesin içerim.

1 ayda 2200 gr mi aldı masallah. Sadece anne sütü mu aliyor? Kaç saat arayla besleniyo,kaç dakka emiyor kuzu? Biz cok minigiz küçük doğduk taktiklere ihtiyacım var
her istediginde verdim canim ama dogdugundan beri bu istegini geri cevirmedim ki bence onun kuvetli cekmesi emme istegide onemli iki gogsumide emziriyorum eger dalip giderse o anda hangi gogsumu vermissem diger emmede gene ondan basliyorum ki yagli sute devam gelsin kilo alsin eger cocuk kisa az emiyirsa o emdigi gogusten devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…