2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kiz daha onlar sizdemi hala yangin war diye bagirirm valla ben olsam tamam iyi biri olabilir ama cok uzun kalmis

Kızlar 3 gündür uykusuzum kayınvalidem aşure yapmış içinden kuru fasulyeyi nohutu seçerek yememe rağmen aşırı gaz yaptı kuzuma ya ama mükemmel derecede süt yapıyomuş göğüslerim patlayacaktı illk defa o kadar sütüm oldu

Allah şifa versin inşallah çok geçmiş olsun valla büyük badire atlattın sen ya Allah korumuş

Ben de doğumundan önce bu kez emzik ve ayakta sallamak yok dedim. 1 haftalıkken emziğe 1 aylıkken de sallamaya başladım umarım sen başarılı olursun canım
İnşallah canım. Sallamada günde bir kere çok çok zor durumda kalınca yapıyorum. Dün gece 1 saat salladık uyumadı emerken 5 dakika da uyudu :))

Günaydın uykusuz anneler gece hacıyatmaz gibi yat kalk sonra da yatamadım gündüz de uyurum fırsat bulsam da çocuklardan olmuyo malesef.. Ben yine çok açım kahvaltı yapayım obur oldum iyice yarın 1 ay aşımız var bakalım ne kadar kilo almış minnoşum merak ediyorum.. Bi de benim kızın boynununda kızarıklık oluşuyordu yanmış gibi böyle her gün yıkama yağlama işe yaramadı pudra ile halloldu sadece. pudra kullanmak istemiyordum ama kötü oluyordu baya boynu artık son çare uyguladım

sodayi bilmiyrm cnm.
bunalman normal xunku duzenin bozuldu. ayrica senin yerine plan yapilmasi da dellendirir. az kalmis zaman. o yuzden 3 maymunu oyna cnm sonra ne yapacagjna kendjn karar verirsin..

Kizlar sizin bebislerde emdikten sonra kusuyor mu? Peynir kivaminda...
evet cnm. bazen de cok emiyr o zaman direk pesine sutte cikariyr. ozellikle gece olunca deli oluyrm ust bas degismek surekli.

Maşallah diyelim ben en fazla 1200 alır diye biliyordum. Şimdi bir memeyi emdi uyudu aradan 2 saat geçti aynı meme mi diğer meme mi emzirmek gerek? Kısa zaman aralıklarında bende aynı meme devam ediyorum ama 2-3 saat geçtiyse diğer memeyle basliyorum

Iyi geceler arkadaslar bebekleriniz göz temasi kurmaya basladimi
Bizim ki de başladı. 34 günlük olduk. Bebeklerin emme refleksi kuvvetli olduğu için ağız kenarlarındaki kaslardan etkileniyor. Bana bakıyorken ağız çevresine agucuk falan yapıyorum, gülüyor tebessüm ediyor.
ben de merak ediyorum
19 Ağustos ta doğan bebişler var mı? Efelihayat beni kandırmıştı 19 diye.. tek miyiz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…