- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Kiz daha onlar sizdemi hala yangin war diye bagirirm valla ben olsam tamam iyi biri olabilir ama cok uzun kalmisEvet bugünkü sorumla karşınızdayım. Ihım. Sade soda gaz yapıyor mu, tşk.
Kızlar bi de ben çok sinirli bişe oldum. Kayın ailem bizde, Allah’ı var kayın validemi çok seviyorum ve çok faydasını gördüm ama çok bunaldım. Evimi özledim. Kızımla eşimle yalnız kalmak istiyorum. Haftasonu gidecekler ama şimdiden benim bebekle ne zaman memlekete gideceğim planlanıyor. 1 ay kalırmışım. 1 ay nedir? Ben kendi annemlerde bile o kadar kalmam, evimi özlerim, eşim de olmayacak üstelik. Sürekli akraba ziyaretleri, gelen giden, sürekli nasihat, kilo muhabbeti.. Şimdiden içim şişti, sizinkini de şişirmek istedim, ay em sori.
Aynısı bizde de var. 2 dakika bak ev işlerini yapayım diyorum daha başlamadan gel diye sesleniyorİste mantik bu sormaa deliriyorum ise gidiyorum mantigi haftasonu zorla veriyorum kisa sureli
1 ayda 2200 gr mi aldı masallah. Sadece anne sütü mu aliyor? Kaç saat arayla besleniyo,kaç dakka emiyor kuzu? Biz cok minigiz küçük doğduk taktiklere ihtiyacım var
46. Günümüz bugün gözüyle takip ediyor bir yere gidince, konuşunca bakıp dinliyorIyi geceler arkadaslar bebekleriniz göz temasi kurmaya basladimi
Allah şifa versin inşallah çok geçmiş olsun valla büyük badire atlattın sen ya Allah korumuşKızlar beni hatırlıyo musunuz?
Ben yine neler atlattım geldim inanamazsınız. Dün taburcu oldum hastaneden.
8 gün önce bağırsak delinmesiyle acil ameliyata alındım 2 gün sonrası durumum ağırlaştı yoğunbakıma alındım 4 gün orda kaldıktan sonra okunan Kuranlar edilen dualar Allah beni evladıma bağışladı ve normal odaya çıkardılar değerlerim iyileşmeye başladı. Sonunda evime geldim bebeğime kavuştum. Allah kimseyi evladından ayırmasın.
Bebeğinizle ve sağlıkla geçen her gün için ne kadar şükretsek az.
Bende de oluyo arada bakıyorum hatta yara mu oldu diye ama bişey yok sızlama oluyo sadece geçiyo sonraArkadslar bugün çok hafif göğüs uclarima iğne batıyor gibi hisstm. Bunu yaşayan var mi
İnşallah canım. Sallamada günde bir kere çok çok zor durumda kalınca yapıyorum. Dün gece 1 saat salladık uyumadı emerken 5 dakika da uyudu :))Ben de doğumundan önce bu kez emzik ve ayakta sallamak yok dedim. 1 haftalıkken emziğe 1 aylıkken de sallamaya başladımumarım sen başarılı olursun canım
Bebimki de başladı öyle kusmaya gayet normal sütü sindirdiğini gösterirKizlar sizin bebislerde emdikten sonra kusuyor mu? Peynir kivaminda...
Hadi iyi uykular fırsat bu fırsatbebeyi doyurdum altini temizledim verdim kaynanaya ben yatış
gul suyuyla temizleKızlar merhaba bebegimin yüzündeki sivilceler geçmiyor bi yolunu bulan var mı geçirmenin
sodayi bilmiyrm cnm.Evet bugünkü sorumla karşınızdayım. Ihım. Sade soda gaz yapıyor mu, tşk.
Kızlar bi de ben çok sinirli bişe oldum. Kayın ailem bizde, Allah’ı var kayın validemi çok seviyorum ve çok faydasını gördüm ama çok bunaldım. Evimi özledim. Kızımla eşimle yalnız kalmak istiyorum. Haftasonu gidecekler ama şimdiden benim bebekle ne zaman memlekete gideceğim planlanıyor. 1 ay kalırmışım. 1 ay nedir? Ben kendi annemlerde bile o kadar kalmam, evimi özlerim, eşim de olmayacak üstelik. Sürekli akraba ziyaretleri, gelen giden, sürekli nasihat, kilo muhabbeti.. Şimdiden içim şişti, sizinkini de şişirmek istedim, ay em sori.
evet cnm. bazen de cok emiyr o zaman direk pesine sutte cikariyr. ozellikle gece olunca deli oluyrm ust bas degismek surekli.Kizlar sizin bebislerde emdikten sonra kusuyor mu? Peynir kivaminda...
her istediginde verdim canim ama dogdugundan beri bu istegini geri cevirmedim ki bence onun kuvetli cekmesi emme istegide onemli iki gogsumide emziriyorum eger dalip giderse o anda hangi gogsumu vermissem diger emmede gene ondan basliyorum ki yagli sute devam gelsin kilo alsin eger cocuk kisa az emiyirsa o emdigi gogusten devam et
Mamayla birlikte 600 gr aldık bizde, hayretle okuyorum şu an
masalla h kuzicugaBenim kiz 16 agustos canim adi Defne
Bizim ki de başladı. 34 günlük olduk. Bebeklerin emme refleksi kuvvetli olduğu için ağız kenarlarındaki kaslardan etkileniyor. Bana bakıyorken ağız çevresine agucuk falan yapıyorum, gülüyor tebessüm ediyor.Iyi geceler arkadaslar bebekleriniz göz temasi kurmaya basladimi
Biz 3700 doğduk, 1 aylık 4850 idi. Her istediğinde emziriyorum. Doktor ilk ay 500- 1000 alması normal dedi.Mamayla birlikte 600 gr aldık bizde, hayretle okuyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?